Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H γνώμη του Τοξότη για τα υπόλοιπα ζώδια

Η γνώμη του Τοξότη για τον Κριό: Τον αγαπώ τον τρελό! Είναι ο μοναδικός που δεν με κάνει να βαριέμαι! Τρολλάρουμε τους πάντες μαζί!  Ναι οκ, έχουμε τσακωθεί 20 φορές, αλλά αφού τα ξαναβρίσκουμε, τι σας νοιάζει εσάς;  

Η γνώμη του Τοξότη για τον Ταύρο: Χασμουριέμαι… Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή του και παραμένει πουριτανός όσα χρόνια κι αν τον ξέρω… Ζήσε λίγο και σταμάτα μόνο να τρως, δηλαδή! 

Η γνώμη του Τοξότη για τον Δίδυμο: Είναι σαν εμένα!  Έξυπνος, ευχάριστος, επικοινωνιακός, ενεργητικός! Βέβαια δεν αντέχω αυτή την εμμονή του να είναι συμπαθής ακόμα και στη κυρά-Μαρία την περιπτερού αλλά και η απαράδεκτη τάση του να μην ολοκληρώνει τους στόχους σου.  

Η γνώμη του Τοξότη για τον Καρκίνο: Γκρινιάρης, κλειστός, κακόκεφος και ζητάει συνεχώς ντάντεμα και προσοχή… Από τους πιο αδύναμους ανθρώπους που ξέρω και κολλημένος με το παρελθόν και νοσταλγεί… Ότι τι; 

Η γνώμη του Τοξότη για τον Λέοντα: Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος γιατί απλά είναι! Ψάχνει μόνο τη διασκεδαστική πλευρά της ζωής και αυτό το θεωρώ μεγάλο προσόν! Ακόμα και κάτι κακό να συμβεί, το δραματοποιεί απολαυστικά! Σαν να πρωταγωνιστεί σε θέατρο! Φοβερός σου λέω! 

Η γνώμη του Τοξότη για τον Παρθένο: Κοίτα μούτρα που θέλουν να με κρίνουν κιόλας! Πήγαινε κάνε καμία γενική καθαριότητα στο σπίτι ή καμία ιατρική εξέταση να ηρεμήσεις πουλάκι μου, γιατί για να ζήσεις ουσιαστικά τη ζωή δεν το βλέπω…  

Η γνώμη του Τοξότη για τον Ζυγό: Άχου τον! Γλυκούλης, ευγενικούλης, με ένα χαμόγελο που θες δε θες σε γεμίζει αισιοδοξία. Αν δεν ήθελε και τόσο συχνά να μιλάμε για έρωτες και γάμους, θα ήταν σούπερ!  

Η γνώμη του Τοξότη για τον Σκορπιό: Πω… ο βαρετός…. Δεν μιλάει που δεν μιλάει πολύ, μια φόρα που μίλησε, άρχισε να μιλάει για τρόπους ταφής στους αρχαίους πολιτισμούς. Ωραίο θέμα για το καφέ φιλαράκι, οι αρχαίοι πεθαμένοι! Μπράβο!  

Η γνώμη του Τοξότη για τον Τοξότη: Απίστευτο μυαλό! Απίστευτος χαρακτήρας! Τον πάω με χίλια!! Πολλά νεύρα όμως και εγώ δεν είμαι πολύ της υπομονής, το νου του…  

Η γνώμη του Τοξότη για τον Αιγόκερω:  Δεν του μιλάω! Τι γιατί; Το ξέρω ότι είναι καλό παιδί αλλά πια δεν γουστάρω! Του λέω τις προάλλες για την καινούργια μου δουλειά και άρχισε να μου απαριθμεί τα αρνητικά και τους κινδύνους ο γρουσούζης! Όταν θα γίνω διευθυντής-μέσα στο μήνα δηλαδή-τότε θα του μιλήσω, να του το τρίψω στα μούτρα!  

Η γνώμη του Τοξότη για τον Υδροχόο: Oυάου! Φοβερός! Έξυπνος, πρωτοπόρος, διαφορετικός! Μου φτιάχνει το κέφι ακόμα κι όταν σκοτωνόμαστε! Ε, ναι! Αφού τα βρίσκουμε αμέσως!  

Η γνώμη του Τοξότη για τον Ιχθύ: Κανένας στόχος, καμία πρωτοβουλία, καμία δύναμη! Μόνο κλάψα, κακομοιριά και αφηρημάδα! Κάθε μισή ώρα πρέπει να τον σκουντάω να δω αν ζει!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια