Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Aaron Carter βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του 1987-2022

 
Ο Άαρον Τσαρλς Κάρτερ (7 Δεκεμβρίου 1987 – 5 Νοεμβρίου 2022) ήταν Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής και ηθοποιός. Έγινε διάσημος ως τραγουδιστής ποπ και χιπ χοπ στα τέλη της δεκαετίας του 1990, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως αστέρι μεταξύ του προ-εφηβικού και εφηβικού κοινού κατά τα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα με τα τέσσερα στούντιο άλμπουμ του.
Ο Κάρτερ άρχισε να παίζει σε ηλικία επτά ετών και κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του το 1997 σε ηλικία εννέα ετών, πουλώντας ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως. Το δεύτερο άλμπουμ του Aaron's Party (Come Get It) (2000) πούλησε τρία εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Carter άρχισε να κάνει guest εμφανίσεις στο Nickelodeon και να περιοδεύει με τους Backstreet Boys λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου. Το επόμενο άλμπουμ του Carter, Oh Aaron , έγινε επίσης πλατινένιο και ο μουσικός κυκλοφόρησε αυτό που θα ήταν το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του σε περισσότερα από 15 χρόνια, Another Earthquake! , το 2002 και ακολούθησε η συλλογή του με τις περισσότερες ζητούμενες επιτυχίες το 2003 .
Ο Κάρτερ εμφανίστηκε στο Dancing with the Stars , στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ Seussical , στο μιούζικαλ εκτός Μπρόντγουεϊ The Fantasticks , και έκανε αρκετές μεμονωμένες παραστάσεις. Το 2014, κυκλοφόρησε ένα σινγκλ με τον ράπερ Pat SoLo, "Ooh Wee". Ο Carter κυκλοφόρησε το σινγκλ, " Fool's Gold ", την 1 Απριλίου 2016, και ένα EP με τίτλο LøVë τον Φεβρουάριο του 2017. Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του με το ίδιο όνομα κυκλοφόρησε στις 16 Φεβρουαρίου 2018 
Ο Άαρον Τσαρλς Κάρτερ γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1987, στην Τάμπα της Φλόριντα, όπου οι γονείς του, Τζέιν Ελίζαμπεθ (το γένος Σπόλντινγκ) και Ρόμπερτ Τζιν Κάρτερ (1952–2017), διατηρούσαν έναν οίκο ευγηρίας. Η οικογένεια καταγόταν από το Τζέιμσταουν της Νέας Υόρκης  όπου γεννήθηκε ο μεγαλύτερος αδερφός του Νικ , του συγκροτήματος αγοριών Backstreet Boys . Εκτός από τον αδερφό του, είχε τρεις αδερφές: τη δίδυμη αδερφή Angel (μοντέλο), BJ και Leslie (1986–2012). Ο Κάρτερ φοίτησε στο δημοτικό σχολείο Frank D. Miles και στο σχολείο Ruskin στη Φλόριντα.
Ο Carter είχε έναν γιο που γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2021 από τον Carter και την τότε αρραβωνιαστικιά Melanie Martin. Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Κάρτερ μπήκε σε αποκατάσταση για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αφού έχασε την επιμέλεια του παιδιού του, που τότε ήταν 10 μηνών. 
Νομικά προβλήματα
Στις 21 Φεβρουαρίου 2008, ο Carter συνελήφθη στην κομητεία Kimble του Τέξας , όταν τον συνέλαβαν για υπερβολική ταχύτητα και οι αρχές βρήκαν λιγότερο από δύο ουγγιές μαριχουάνας στο αυτοκίνητό του. 
Στις 15 Ιουλίου 2017, ο Carter συνελήφθη στη Τζόρτζια ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια και κατηγορίες για μαριχουάνα . Στις 19 Οκτωβρίου 2021, ο Carter συμφώνησε να μην αμφισβητήσει την αλόγιστη οδήγηση και τέθηκε σε αναστολή και, μεταξύ άλλων όρων, διατάχθηκε να εκτελέσει κοινωφελή εργασία και να πληρώσει 1.500 $ σε δικαστικά τέλη και πρόστιμα.  
Στις 12 Αυγούστου 2019, επιβλήθηκε περιοριστικό διάταγμα στον Κάρτερ κατά της πρώην κοπέλας του, Ρωσίδας μοντέλου Λίνα Βαλεντίνα, αφού φέρεται να τον απείλησε να τον μαχαιρώσει.  Στις 29 Μαρτίου 2020, η φίλη του Κάρτερ, Μέλανι Μάρτιν, συνελήφθη στο Λος Άντζελες μετά από ένα υποτιθέμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εναντίον του. Λίγους μήνες νωρίτερα, ο Carter είχε τατουάζ στο μέτωπό του το όνομα «Melanie».  

Σεξουαλικότητα και σχέσεις
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2006, αναφέρθηκε ότι ο Carter αρραβωνιάστηκε την πρώην βασίλισσα της ομορφιάς και μοντέλο του Playboy , Kari Ann Peniche .  Το US Weekly αργότερα ανέφερε ότι ο Carter διέκοψε τον αρραβώνα του με την Peniche, λέγοντας ότι ήταν παρορμητικός όταν της έκανε πρόταση γάμου. Οι δυο τους ενώθηκαν ξανά το 2015. 

Ο Carter εμφανίστηκε ως αμφιφυλόφιλος στις 5 Αυγούστου 2017, μέσω του Twitter, και αργότερα την ίδια χρονιά, στις 18 Δεκεμβρίου, έκανε μια guest εμφάνιση στο podcast LGBTQ&A για να συζητήσει τόσο την καριέρα του όσο και τη σεξουαλικότητά του. Επιβεβαίωσε ξανά την αμφιφυλοφιλία του δημόσια σε τουλάχιστον μία άλλη περίπτωση, αλλά είπε επίσης ότι είχε ποτέ σχέσεις μόνο με γυναίκες.
Βρέθηκε με πολλές διασημότητες υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των Hilary Duff και Lindsay Lohan .  

Οικονομικά
Στις 22 Νοεμβρίου 2013, ο Κάρτερ υπέβαλε αίτηση πτώχευσης για να ρίξει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε χρέη, κυρίως φόρους που οφείλονταν από τα χρήματα που κέρδισε στο απόγειο της δημοτικότητάς του. Η αναφορά αναφέρει ότι ο Κάρτερ όφειλε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε αναδρομικούς φόρους από το εισόδημά του το 2003. Ο Κάρτερ διευθέτησε όλη τη φορολογική του οφειλή το 2014.

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο Carter αγόρασε ένα σπίτι στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια . 
Υγεία
Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Carter εμφανίστηκε στο The Doctors , ένα κοινοπρακτικό talk show με επίκεντρο την υγεία, για να συζητήσει την προσοχή του κοινού που προκλήθηκε από την αδύναμη εμφάνισή του και τις συλλήψεις που σχετίζονται με ναρκωτικά. Μια διεξοδική σειρά δοκιμών και εξετάσεων αποκάλυψε ότι ο Carter δεν έπασχε από καρκίνο ή οποιαδήποτε σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια, αλλά είχε λοίμωξη από candida , η οποία μπορεί να είναι σημάδι εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος. Ο Κάρτερ βρέθηκε αρνητικός για παράνομα ναρκωτικά, αλλά βρέθηκε θετικός σε «μίγμα βενζοδιαζεπινών με οπιούχα », έναν δυνητικά επικίνδυνο συνδυασμό συνταγογραφούμενων φαρμάκων που ο Κάρτερ είπε ότι έπαιρνε για το άγχος και τον ύπνο. Ήταν υποσιτισμένοςκαι λιποβαρή — 115 λίβρες (52 κιλά) στα 6 πόδια (1,8 m) – με δείκτη μάζας σώματος 17 (ΔΜΣ από 18,5 έως 25 είναι φυσιολογικό εύρος). Ο Κάρτερ συμβουλεύτηκε να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και να παραμείνει υπό ιατρική φροντίδα.

Ο Carter παραδέχτηκε τον εαυτό του στο Alo House, ένα θεραπευτικό κέντρο στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια . Τον Φεβρουάριο του 2018, ανέφερε βελτίωση και ότι το βάρος του ήταν 160 λίβρες (73 κιλά). Το 2019, ο Carter και η μητέρα του, Jane, εμφανίστηκαν στη σειρά ριάλιτι του WEtv Marriage Bootcamp: Family Edition . Η παράσταση εστιάζει στην προσπάθεια επιδιόρθωσης των τεταμένων σχέσεων μέσω της μη συμβατικής θεραπείας. 

Σε μια περαιτέρω εμφάνισή του στο The Doctors το 2019, ο Carter αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί τόσο με σχιζοφρένεια όσο και με διπολική διαταραχή.  

Αντιπαραθέσεις
Ο Carter είχε μια ταραχώδη σχέση με τα αδέρφια του και πολλές από τις διαμάχες τους έχουν διαδραματιστεί στα social media. Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Carter έκανε ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον της αδελφής του Leslie , η οποία πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2012, λέγοντας ότι η κατάχρηση ξεκίνησε όταν ήταν δέκα ετών και τελείωσε όταν ήταν 13 ετών και συνέβη όταν ο Leslie δεν μπορούσε να πάρει της συνταγογραφήθηκε τα φάρμακα για τη διπολική διαταραχή . Κατηγόρησε επίσης τον αδελφό του Νικ για ισόβια κακοποίηση και άφησε να εννοηθεί ότι ο Νικ κακοποίησε επίσης μια γυναίκα μέλος της οικογένειας. Η νομική ομάδα του Νικ διέψευσε τους ισχυρισμούς, οι οποίοι προέκυψαν αφού ο Νικ και η αδερφή τους, Άντζελ, ζήτησαν περιοριστικά μέτρα κατά του Κάρτερ, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σκέψεις να σκοτώσει την τότε έγκυο σύζυγο του Νικ, Λόρεν Κάρτερ. 

Τον Ιανουάριο του 2020, ο Γερμανός καλλιτέχνης Jonas Jödicke έγραψε στο Twitter ότι ο Carter έκανε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του έργου τέχνης του Jödicke που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα για την προώθηση εμπορευμάτων. Ο Κάρτερ απάντησε. Μετά το περιστατικό, ο Jödicke πήρε συνέντευξη από το Forbes , λέγοντας ότι ήταν «απόλυτα έκπληκτος» με την απάντηση του Carter. Τον Ιούνιο του 2021, ο Carter συμφώνησε να πληρώσει στον Jödicke 12.500 $. 
Τον Μάρτιο του 2020, ο Carter δημιούργησε έναν λογαριασμό OnlyFans , ο οποίος είναι δημοφιλής στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων. Ο Κάρτερ άρχισε να χρεώνει 50 έως 100 δολάρια ανά γυμνή φωτογραφία, ή 26 δολάρια το μήνα. Το PinkNews δήλωσε "οι τιμές είναι υψηλές και το περιεχόμενο είναι παράξενο",  ενώ ο Queerty δήλωσε "Οι κριτικές της σελίδας OnlyFans του Aaron Carter είναι μέσα και δεν είναι καλές." 
Τον Αύγουστο του 2021, ο Carter ανακοινώθηκε ως ερμηνευτής στην παραγωγή του Las Vegas του Naked Boys Singing . [86] Αφέθηκε να φύγει πριν από το ντεμπούτο της παράστασης επειδή αρνήθηκε να εμβολιαστεί κατά του COVID-19 .  

Καριέρα στην πυγμαχία
Στις 11 Ιουνίου 2021, ο Carter συμμετείχε σε έναν αγώνα πυγμαχίας έκθεσης με τον πρώην παίκτη του NBA , Lamar Odom . Ο Όντομ έριξε νοκ άουτ τον Κάρτερ στον δεύτερο γύρο. 

Θάνατος
Στις 5 Νοεμβρίου 2022, ο Κάρτερ πέθανε σε ηλικία 34 ετών στο σπίτι του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια . Το TMZ ανέφερε ότι ο Κάρτερ βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του.  Ένας εκπρόσωπος για την ομάδα του Carter είπε ότι η αιτία του θανάτου εξακολουθεί να προσδιορίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια