Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βόρειος Δεσμός στα ζώδια

Ο Βόρειος Δεσμός είναι ένας σημαντικός δείκτης που σχετίζεται με την εξέλιξή μας μέσα από τα διαδοχικά στάδια της ζωής. Θα πρέπει να είμαστε όμως πρόθυμοι να σπρώξουμε τον εαυτό μας και να κινηθούμε πέρα από τα μοτίβα συμπεριφοράς με τα οποία είμαστε εξοικειωμένοι προκειμένου να ανταποκριθούμε  στην πρόκληση του Βόρειου Δεσμού. Αν το πετύχουμε αυτό τότε θα λάβουμε μεγάλη ανταμοιβή με τη μορφή της προσωπικής ανάπτυξης και της επίτευξης των στόχων μας καθώς και της υλοποίησης του εγγενούς δυναμικού μας.
Ο οίκος στον οποίο βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός δείχνει το πεδίο δράσης της ανθρώπινης ζωής που πρέπει να τονίσουμε και την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε ενώ το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται δείχνει περισσότερο τον τρόπο που καλούμαστε να λειτουργήσουμε για να συντονιστούμε με τον μελλοντικό μας εαυτό και την προσωπική μας ολοκλήρωση.
Η θέση του Βόρειου Δεσμού στο εκάστοτε ζώδιο φανερώνει κάποια στοιχεία που είναι συγγενικά της φύσης του εν λόγω ζωδίου και τα οποία χρειάζεται να τα αναπτύξουμε με κόπο βέβαια, γιατί  αυτά τα στοιχεία υπάρχουν μέσα μας σε λανθάνουσα μορφή και χρειάζεται δύναμη και επιμονή για να τα ‘ξυπνήσουμε’ και να τα ενσωματώσουμε ενεργά στη φύση της προσωπικότητάς μας.
Για να βρείτε γρήγορα το ζώδιο του Βόρειου Δεσμού κατά τη γέννησή σας ανατρέξτε:  εδώ

Βόρειος Δεσμός στον Κριό.
Αναπτύξτε ένα υγιές ενδιαφέρον για τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες και επιδιώξεις. Λειτουργεί θετικά για εσάς το να αντιδράτε παρορμητικά και με έναν αυθόρμητο και αληθινό τρόπο στις καταστάσεις της ζωής σας. Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας αλλά και την δημόσια εικόνα σας προβάλλοντας τις ικανότητές σας, όποιες και αν είναι αυτές. Η κατεύθυνση που πρέπει να οδηγήσετε τη ζωή σας είναι αυτή προς την αρχηγία και την καθοδήγηση των άλλων. Μη χάνετε τον χρόνο σας κάνοντας υποθέσεις και ''μαντεύοντας'', ακολουθείστε το ένστικτό σας και αναλάβετε δράση.

Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο.
Καλλιεργείστε την υπομονή και το στοιχείο της  αποφασιστικότητας. Απολαύστε τους καρπούς της γης αλλά και τους καρπούς των κόπων σας. Σας κάνει καλό να έρχεστε σε επαφή με τη μητέρα Φύση και να γειώνεστε, παίρνοντας τον χρόνο σας για να απολαμβάνετε τα πράγματα που έχετε δημιουργήσει ή που υπάρχουν απλά γύρω σας. Μάθετε να εκτιμάτε τη φυσική ομορφιά και να βρίσκετε χαρά μέσα από τα απλά καθημερινά πράγματα της ζωής. Δημιουργείστε μια μικρή ειρηνική και γαλήνια γωνιά για εσάς μέσα σε αυτόν τον κόσμο.

Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους.
Με αυτή τη θέση του Βόρειου Δεσμού πρέπει να μάθετε να εκφράζεστε και να αναπτύξετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Λάβετε μέρος σε συζητήσεις και αφήστε τη φυσική σας, εγγενή περιέργεια να σας καθοδηγήσει στα σωστά μονοπάτια. Διαβάστε πολλά βιβλία και ασχοληθείτε ενεργά μέσα από μαθήματα και κύκλους σπουδών πάνω στα αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν. Επίσης διοχετεύστε τις γνώσεις που έχετε μέχρι τώρα αποκομίσει από την εμπειρία σας διδάσκοντας με κάποιο τρόπο και τους άλλους. Το να γράφετε ή να ασχοληθείτε με κάτι που σχετίζεται με γραφή και βιβλίο είναι θετικό και σας βοηθάει. Αναπτύξτε το στοιχείο της ανεκτικότητας προς το διαφορετικό και μη φοβάστε να αποκτάτε με κάθε ευκαιρία μια νέα εμπειρία.

Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο.
Με αυτόν τον Βόρειο Δεσμό πρέπει να μάθετε να δέχεστε τη βοήθεια που προέρχεται από άλλους. Αν το κάνετε αυτό, αν αφήσετε δηλαδή τις ανάγκες σας να γίνουν γνωστές στους άλλους και αν τους αφήσετε να σας βοηθήσουν τότε θα μπορέσετε και εσείς οι ίδιοι να φροντίσετε και να αγαπήσετε τους άλλους περισσότερο αποτελεσματικά δίνοντας ζεστασιά από την καρδιά σας αλλά και χρόνο από τη ζωή σας. Κινηθείτε προς την κατεύθυνση του να συμπάσχετε με τους άλλους και να μπαίνετε ψυχολογικά στη θέση τους.

Βόρειος Δεσμός στον Λέοντα.
Ο συγκεκριμένος δεσμός σας προτρέπει να ακολουθήσετε μια πορεία λάμψης και να αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν πειράζει καθόλου να βγείτε μπροστά, να ξεχωρίσετε και να φανείτε. Πρέπει να μάθετε να δέχεστε θετικά το φως της δημοσιότητας και την αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας. Πρέπει να αναπτύξετε μια υγιή αίσθηση αυτοεκτίμησης και να κινείστε με την πεποίθηση ότι θα μπορέσετε να καταφέρετε τους στόχους σας. Δώστε έμφαση και προσοχή στη φωνή του μικρού παιδιού που έχετε μέσα σας και ακούστε προσεκτικά τις ανάγκες του και αυτά που σας λέει. Παίξτε, δημιουργείστε και ακολουθείστε την καρδιά σας και τις επιταγές της. Πάρτε μερικά καλώς υπολογισμένα ρίσκα.

Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο.
Με αυτή τη θέση του Βόρειου Δεσμού πρέπει να μάθετε να λέτε όχι και να κάνετε σωστή διάκριση των προτεραιοτήτων στη ζωή σας. Πρέπει να μάθετε να διακρίνετε τι είναι χρήσιμο και τι όχι. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιείτε άριστα τη λογική ανάλυση και να οργανώνετε τη ζωή σας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα σας βοηθούσε πολύ μάλιστα να φαινόσασταν χρήσιμοι, αυτό θα σας ανακούφιζε από πολλά άγχη και αγωνίες. Ενεργή συμμετοχή λοιπόν στη ζωή, ειδικά μέσω βοήθειας που παρέχετε σε τρίτους, και στραφείτε προς θέματα υγείας, μην παραμελείτε το σώμα σας και τα μηνύματα που σας στέλνει. Η απελευθέρωσή σας θα έρθει μέσα από την ενασχόλησή σας με όλα αυτά που αφήνετε να κάνετε την επόμενη ημέρα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες.

Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό.
Η συγκεκριμένη θέση σας καλεί να αναπτύξετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε και να κατανοείτε την απέναντι πλευρά χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι πρέπει να παραιτείστε από τις δικές σας απόψεις και τα δικά σας πιστεύω. Πρέπει να μάθετε ότι η διπλωματία και η συνεργατικότητα όντως μπορούν να βοηθήσουν σε πολλές καταστάσεις και δεν είναι εμπόδιο στα σχέδια σας αλλά το αντίθετο! Μάθετε επίσης να δημιουργείτε ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και σε αυτά που παίρνετε και ότι μια στενή σχέση με κάποιον άλλο μπορεί να είναι ωφέλιμη και για τους δύο.

Βόρειος Δεσμός στον Σκορπιό.
Με αυτή τη θέση του Βόρειου Δεσμού πρέπει να μάθετε να τελειώνετε αυτό που αρχίζετε. Πρέπει να δίνεστε με πάθος και ορμητικότητα σε οτιδήποτε κάνετε στη ζωή σας ή σε οτιδήποτε αναλαμβάνετε να κάνετε. Αν επιθυμείτε μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως τον εαυτό σας και αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το ανώτερο κομμάτι σας μπορείτε να γίνετε ένα μέσον συγχώρεσης και θεραπείας. Μην παραμένετε στην επιφάνεια γιατί όσο ψάχνετε βαθύτερα τόσο περισσότερα θα ανακαλύπτετε για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Βόρειος Δεσμός στον Τοξότη.
Ο Δεσμός αυτός σας καλεί να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Πρέπει να καλλιεργήσετε την πίστη ότι το μέλλον θα σας φέρει μόνο καλά πράγματα. Αυτή σας η πίστη θα σας σώσει κυριολεκτικά. Ασχοληθείτε με διανοητικά πράγματα. Κάντε μαθήματα, ασχοληθείτε με φιλοσοφία, φιλοσοφείστε τη ζωή. Μπορείτε να αναπτύξετε την ικανότητα να σκέφτεστε πάνω σε αφηρημένες έννοιες. Είναι βασικό για εσάς να ακολουθήσετε έναν δρόμο ελευθερίας χωρίς περιοριστικά προγράμματα και έναν δρόμο περιπέτειας σε αυτή τη ζωή για να εξελιχθείτε.

Βόρειος Δεσμός στον Αιγόκερω.
Πρέπει να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση αφοσίωσης, δέσμευσης, επιμονής και σταθερής ανόδου και αργής επιτυχίας σε ό,τι και αν κάνετε στη ζωή σας. Μάθετε να αντέχετε όταν τα πράγματα πάνε άσχημα και βάλτε γερά θεμέλια για τους στόχους σας. Μπορείτε να επικεντρώνεστε στις προσπάθειές σας χωρίς να χάνετε ενέργεια και χωρίς να μειώνεται η αποτελεσματικότητα σας. Αυτό θα είναι και το κλειδί σας για την επιτυχία. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας τον στόχο σας. Μέσα από ορισμένα συμβάντα ζωής θα καταλάβετε την αξία της ανάληψης της ευθύνης για άλλα άτομα, ιδίως χωρίς να σας ζητηθεί. Η επιτυχία σας ενισχύεται από μια διαρκή αίσθηση καθήκοντος προς τις υποχρεώσεις σας.

Βόρειος Δεσμός στον Υδροχόο.
Δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να είστε διαφορετικοί. Αν αποδεχτείτε πλήρως τον εαυτό σας και τις ιδιαιτερότητές σας τότε θα μπορέσετε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε ως άτομα και να υποστηρίξετε πλήρως και με πάθος τις απόψεις σας. Αναμειχθείτε με ομάδες, οργανώσεις και σωματεία που προωθούν απόψεις ίδιες με τις δικές σας γιατί αυτό θα σας δώσει μεγάλη δύναμη έκφρασης και αποτελεσματικότητας καθώς και πιο ξεκάθαρη αίσθηση της ταυτότητάς σας.

Βόρειος Δεσμός στους Ιχθύς.
Ανοίξτε το μυαλό σας και δείτε ότι το σύμπαν εμπεριέχει πολύ περισσότερα πράγματα πέρα από αυτά που μπορείτε να αντιληφθείτε μεσα από τις 5 αισθήσεις σας. Κάθε μέρα που περνάει, η επιστήμη ανακαλύπτει όλο και περισσότερα και πιο λεπτά σωματίδια ύλης και αυτό είναι μόνο η αρχή. Δείτε, βρείτε και ανακαλύψτε και εσείς το πώς η Ύλη μπορεί να είναι ταυτόχρονα και Πνεύμα. Αν συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχουν όρια ανάμεσα στο πνευματικό και στο υλικό τότε πολλά ερωτήματά σας θα απαντηθούν που δε μπορούν να βρουν απάντηση μέσα από μια πιο συμβατική προσέγγιση. Δώστε έμφαση στον αλτρουισμό και στη συμπόνια γιατί μέσα από αυτή την οδό θα μπορέσετε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια