Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κόρες ηθοποιών πρωταγωνίστριες της tv

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» αναφέρει η λαϊκή ρήση και στην περίπτωση των συγκεκριμένων ηθοποιών αποδεικνύεται ότι το «μικρόβιο» της υποκριτικής περνά από γενιά σε γενιά.
Μαρία Χάνου
Χαμηλών τόνων και ένα πλάσμα γλυκό και καλοπροαίρετο, αποφάσισε vα ακολουθήσει τον δικό της δρόμο στο θέατρο και την τηλεόραση χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου το όνομα των γονιών της για να ανελιχθεί. Κρατώντας πάντα ως φυλαχτό τις συμβουλές της μητέρας της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, και του πατέρα της, Ταξιάρχη Χάνου, η Μαρία δήλωνε πριν από κάποιους μήνες: «Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι όταν βλέπουν ότι κι εγώ είμαι σε ένα περιβάλλον όπου περνώ καλά και κάνω πράγματα δημιουργικά. Δεν είναι, βέβαια, ένα εύκολο επάγγελμα, θέλει γερό στομάχι, είναι μια δουλειά γεμάτη άγχος και πίεση. Οπότε, οι γονείς μου παρακολουθούν αυτήν την εξέλιξη, και την επαγγελματική αλλά και την προσωπική, γιατί δυναμώνω μέσα από τη δουλειά μου, με υπερηφάνεια και χαρά». Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA έκανε την εμφάνισή της σε ηλικία 11 ετών, όταν συμμετείχε στις «Μάγισσες της Σμύρνης». Μεγαλώνοντας σπούδασε υποκριτική, συμμετείχε σε σημαντικές παραστάσεις, ενώ τις τελευταίες σεζόν έχει δει τις μετοχές της να απογειώνονται. 0 ρόλος της Βέλης την έκανε εξαιρετικά αγαπητή κι εκείνη χαμογελά πλατιά για όλα τα ωραία που της συμβαίνουν.
Αφροδίτη Λιάντου
Η Μυρτάλη της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας «Η Γη της Ελιάς» του MEGA κληρονόμησε από τη μαμά της, Εβελίνα Παπούλια, την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, αλλά και το ταλέντο της στην υποκριτική. Η 24χρονη, που έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Performing Art, έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι και την υποκριτική. Έχει ήδη κυκλοφορήσει τραγούδια, έχει πάρει μέρος σε συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ωστόσο η μοίρα την οδήγησε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, που έμελλε να της αλλάξει επαγγελματικά τη ζωή της. Φύλακας άγγελος σε κάθε της βήμα η μητέρα της και γνωστή ηθοποιός, που τη συμβουλεύει. «Η μητέρα μου μου έχει πει να μην ακούω κανέναν, παρά μόνο το ένστικτό μου», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της. Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν μία υπέροχη σχέση και οι κοινές τους εμφανίσεις πάντα αποτελούν αντικείμενο συζήτησης.
Τζένη Καζάκου
Το όνομά της κουβαλά μια βαριά ιστορία, καθώς όχι μόνο είναι π κόρη των γνωστών ηθοποιών, Κωνσταντίνου Καζάκου και Τάνιας Τρύπη, αλλά και εγγονή των αείμνηστων Κώστα Καζάκου και Τζένης Καρέζη. Η εντυπωσιακή νεαρή είδε τις μετοχές της να απογειώνονται την περσινή σεζόν μέσα από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Βαρδιάνος στα σπόρκα» και το κωμικό σίριαλ των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», ενώ φέτος συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία με τον ρόλο της Γεωργίας στη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών». Με προσεκτικές κινήσεις και το DNA της ηθοποιού να κυλά στο αίμα της, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι λατρεύει το θέατρο από μικρή αφού μεγάλωσε σε αυτό. Όσον αφορά σε σχόλια και κριτικές που τη συνέκριναν με τη γιαγιά της, η ίδια έχει αναφέρει σε συνέντευξή της: «Μου φαινόταν περίεργο στην αρχή ότι με συνέκριναν με τη γιαγιά μου, Τζένη Καρέζη, πέρασα μία φάση περίεργη. Είναι άδικο... Τη γιαγιά μου τη θαυμάζω, αλλά το τι θα κάνω εγώ είναι στο δικό μου χέρι. Και δουλειά να πάρω λόγω ονόματος, εγώ θα παίζω εκείνη την ώρα και θα κριθώ εκ του αποτελέσματος»
Ηλιάνα Μαυρομάτη
Λίγες ώρες μετά από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», οι λάτρεις της μικρής οθόνης αναζητούν το όνομά της στο Διαδίκτυο. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, που θα υποδυθεί τη Ζέτα, μια τραγουδίστρια με αρκετά σκοτεινό και βεβαρημένο παρελθόν που θα γίνει το «μήλον της Έριδος» ανάμεσα στους έτερους συμπρωταγωνιστές της, τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου, είναι ένα κορίτσι που από τότε που θυμάται τον εαυτό της βρισκόταν σε θέατρα και τηλεοπτικά στούντιο. Με μητέρα τη Λίλα Καφαντάρη και πατέρα τον Βασίλη Μαυρομάτη, αγάπησε από μικρή την τέχνη της υποκριτικής και φρόντισε να καλλιεργήσει το μεράκι της με σπουδές. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν μπλεγμένη σε καλλιτεχνικά δρώμενα. Οι γονείς μου, αν και δεν ήθελαν να ακολουθήσω το δικό τους επάγγελμα, είχαν φροντίσει να με στείλουν σε νηπιαγωγείο που είχε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μεγαλώνοντας, πέρασαν από το μυαλό μου και άλλες σκέψεις, όπως το να ασχοληθώ με τις θετικές επιστήμες. Όταν ήμουν στο λύκειο, γράφτηκα σε δραματική σχολή ως ακροάτρια, καθώς δεν είχα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας μου και η επιθυμία μου να ασχοληθώ με την υποκριτική έγινε πιο έντονη. Το πρωί πήγαινα σχολείο και το απόγευμα στη σχολή του Ιάσμου. Έβλεπα τα παιδιά να παίζουν ρόλους και ανυπομονούσα να ανέβω κι εγώ στη σκηνή. Έτσι, συνειδητοποίησα πως αυτό είναι το επάγγελμα που επιθυμούσα να ακολουθήσω», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στη δημοσιογράφο Χριστίνα Ζάχου. Στα 33 της πλέον, έχει παίξει σε πολύ αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, έχει κάνει κινηματογράφο, ενώ έχει και αρκετές τηλεοπτικές συμμετοχές, όπως στις σειρές «Ου φονεύσεις» και «Η ζωή εν τάφω». Έχει μαθητεύσει δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς, μεταξύ άλλων τον Νικήτα Τσακίρογλου και τον Γιώργο Κιμούλη, έχει σκηνοθετήσει τη δική της παράσταση, έχει διατελέσει βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση «Ολεάννα» και τα τελευταία χρόνια προετοιμάζει μαθητές για να μπουν σε δραματικές σχολές.
Μαριάννα Κιμούλη
«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Θεωρώ ότι είναι κάτι απαραίτητο για τη δουλειά μας», δήλωνε πριν από λίγο καιρό η Μαριάννα, με τα λόγια της να αποδεικνύονται προφητικά. Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του OPEN «Το κόκκινο ποτάμι» και τα πρώτα σχόλια είναι εξαιρετικά θετικά. Καρπός του έρωτα του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη, η νεαρή ηθοποιός έχει αναφερθεί στις συμβουλές του πατέρα της όταν του ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του: «Ο πατέρας μου, όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπε “καλή τύχη” και να έχω αντοχή... Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνώ μαζί του». Σε συνέντευξή της έχει μιλήσει και για την έντονη κριτική που έχει δεχτεί λόγω της σύγκρισης με τον πατέρα της, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά το γεγονός ότι είναι γυναίκα κι εκείνος άντρας βοηθάει «Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του Κιμούλη, το έχω λύσει. Ήξερα ότι θα το αντιμετωπίσω. Το ότι είμαι γυναίκα βοηθάει. Αν ήμουν αγόρι, η σύγκριση θα ήταν πολύ πιο σκληρή, χειρότερη», έχει πει Πάντως, η Μαριάννα Κιμούλη έχει ήδη δώσει τις εξετάσεις της στο θέατρο και πλέον ανοίγεται μπροστά της ένας νέος κόσμος, αυτός της τηλεόρασης.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια