Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

4 εποχές και Ζώδια

Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο ή Χειμώνα; 
Ποια εποχή προτιμούν τα 12 Ζώδια;
Είναι η εποχή των γενεθλίων τους ή τελικά αυτό δεν έχει καμία σημασία;
 ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι αρκετά δραστήριος και δεν του αρέσει το πρόγραμμα. Έτσι προτιμά το καλοκαίρι που θα πάρει την άδεια του, και έτσι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Επίσης, ο  έρωτας το καλοκαίρι δεν απαιτεί δεσμεύσεις και ενθουσιάζεται να σπάει τα δεσμά του, να απελευθερώνεται. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος αγαπάει την φύση, τα λουλούδια και γενικά δεν θέλει να ζορίζεται με τον καιρό. Έτσι επιλέγει την άνοιξη ,και γιορτάζει τα γενέθλια του, μες στην καλή χαρά! Δεν του αρέσει καθόλου το κρύο ή η υπερβολική ζέστη.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος προσαρμόζεται σε όλες τις εποχές, είναι το ζώδιο που θα φροντίσει να περάσει καλά, ασχέτου εποχής και για αυτό δεν έχει προτιμήσεις. Βρίσκει κάτι όμορφο σε κάθε εποχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος , άρα προτιμά τον χειμώνα, το χουχούλιασμα και τις ατέλειωτες ώρες στο τζάκι με την αγαπημένη οικογένεια του. Είναι πολύ συγκεντρωτικός.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων προτιμά σαφώς το καλοκαίρι και κυρίως τον μήνα των γενεθλίων του , όπου θα κάνει το πάρτι και θα γιορτάσει με φίλους και γνωστούς. Του αρέσει να διασκεδάζει μέχρι πρωίας, και να γνωρίζει νέο κόσμο.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να και το ζώδιο της οργάνωσης, που τρελαίνεται για το φθινόπωρο και περιμένει με ανυπομονησία να έρθει η εποχή αυτή, για να βάλει σε μπρος το πρόγραμμα του και τα σχέδια του. Δεν αφήνεται ποτέ.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός, το ζώδιο της συντροφικότητας, θέλει να έχει παρέες, και δεν τον νοιάζει η εποχή ή το κλίμα.  Ίσως όμως δεν τα πάει καλά με τη ζέστη και το πολύ κρύο. Δεν είναι των άκρων. Φθινόπωρο ή άνοιξη. (και εδώ αναποφάσιστος;)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός λατρεύει τον χειμώνα, καθώς μπορεί να κρύβεται από τον κόσμο, και να περνά ώρες με το ταίρι του, χωρίς παρέα.  Δεν είναι τόσο κοινωνικός. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης ερευνά τη ζωή και τις ομορφιές της και έτσι «εκμεταλλεύεται» κάθε εποχή και φροντίζει να περνάει καλά. Του αρέσουν τα μακρινά ταξίδια  και περιμένει με ανυπομονησία να έρθει η άνοιξη ή το καλοκαίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως για να μπορεί να δουλεύει με τις ώρες και να μην πρέπει να δικαιολογείται στο περιβάλλον του, προτιμά τον χειμώνα. Είναι η εποχή που μπορεί να εργαστεί για τους στόχους τους, αλλά και να τονώσει τις κοινωνικές του επαφές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος δεν έχει προτιμήσεις, καθώς είναι από τη φύση του, σχετικά απρόσωπος, δεν ταυτίζεται με τις εποχές, αλλά κυρίως με τα ενδιαφέροντα του. Δεν περιορίζεται από εξωγενείς συνθήκες.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο του νερού, και προτιμά το καλοκαίρι, αν και παραπονιέται για την ζέστη.  Έτσι,  τείνει να περνάει καλά το καλοκαίρι μια που υπάρχει το  «άλλοθι», και εξαφανίζεται κάνοντας ατελείωτες διακοπές.
της Χριστίνας Τανταλίδου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια