Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΣΟΥΦΛΕ με ζαμπόν γαλοπούλας

Υλικά
12 φέτες ψωμί του τόστ
12 φέτες ζαμπόν γαλοπούλα
500 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
5 αβγά
1 λίτρο γάλα πλήρες
αλάτι πιπέρι
λίγο φυτικό βούτυρο για το άλειμμα

Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και τοποθετούμε 6 φέτες ψωμί του τοστ. Από πάνω τοποθετούμε φέτες ζαμπόν γαλοπούλας. Στη συνέχεια ρίχνουμε μπόλικο τριμμένο τυρί.

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία, ψωμί, ζαμπόν γαλοπούλας και το υπόλοιπο τυρί.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα, σπάμε τα αυγά αλατοπιπερώνουμε και χτυπάμε να ανακατευτούν. Περιχύνουμε το σουφλέ και το αφήνουμε για 20 λεπτά να απορροφηθεί το γάλα.

Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια