Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαυρίκιος - Ιλάειρα : Η δεξίωση του γάμου τους

Monte Caputo στη Λεμεσό
Ο κόσμος έφτασε από νωρίς στον χώρο, καθότι η προσέλευση αναμενόταν εξαρχής να είναι πολύ μεγάλη.
Η είσοδος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στην πίστα ήταν εντυπωσιακή.
Το ανδρόγυνο ετοίμασε ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο προέβαλε σε μεγάλους προβολείς και παρουσίαζε την σχέση τους από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι και τώρα, που δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. ΕΔΩ
Στη συνέχεια, υπό τη μελωδία του τραγουδιού "Σ' αγαπώ" έκοψαν την μεγάλη γαμήλια τούρτα τους, ενώ έπειτα ο Μαυρίκιος κάθισε στο πιάνο και έπαιξε ένα ερωτικό τραγούδι αφιερωμένο στην σύζυγο του.
Το μενού του γάμου είναι κλασικό κυπριακό, με ρύζι, noodles, κρέας, διαφορετικές σαλάτες και γαμοπίλαφο.
Από το γλέντι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το προεδρικό ζεύγος, που έχει βαφτίσει τον γαμπρό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του, Άντρη, να απολαμβάνουν συγκινημένοι τη στιγμή χορού του ζευγαριού.
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήρθε λίγο αργότερα, καθώς ο Μαυρίκιος ανακοίνωσε πως είναι μαζί μας και θα μας κρατήσει παρέα σε όλη την δεξίωση η Έλλη Κοκκίνου.
Χορεύοντας στους ρυθμούς του τραγουδιού της "Κοσμοθεωρία" υποδέχτηκαν την ερμηνεύτρια στην πίστα, η οποία ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς.
Η Έλλη Κοκκίνου τραγούδησε για σχεδόν μία ώρα τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και σύγχρονα αγαπημένα τραγούδια συναδέλφων της.
Μικροί και μεγάλοι ανέβηκαν στην πίστα για να χορέψουν, ανάβοντας το κέφι, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη στο τραγούδι πήρε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, που είναι και ο ίδιος μουσικός.
Ο γαμπρός τραγούδησε ένα ποτ πουρί απλό λαϊκά τραγούδια, με τον κόσμο να χορεύει ζεϊμπέκικο και όχι μόνο.
Στη συνέχεια η Έλλη Κόκκινου πήρε ξανά το πρόγραμμα στα χέρια της. Ο Μαυρίκιος μαζί με συγγενείς και φίλους χόρεψαν χασάπικο, με απόλυτο συγχρονισμό, σε μια πολύ ωραία στιγμή της βραδιάς, αφού έδειξε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.
Αφότου η Έλλη Κοκκίνου ολοκλήρωσε και το δεύτερο πρόγραμμά της, το πάρτι για τους καλεσμένους συνεχίστηκε με DJ.
Όλοι οι γνωστοί Κύπριοι που πήγαν στο γάμο
Από το γάμο του ζευγαριού δεν έλειπαν φυσικά λαμπερά πρόσωπα της κυπριακής showbiz, που έδωσαν το παρόν τους στην πιο σημαντική μέρα του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας, όπως Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη, Ανδρεάνα Φραγκούδη και Τζώρτζια Παναγή. Η τελευταία απαθανάτισε και ένα τρυφερό φιλί του Μαυρίκιου στην Ιλάειρα από την γαμήλια δεξίωση.
Παράλληλα, πολλοί ήταν οι δημοσιογράφοι του νησιού που βρέθηκαν στο γάμο, όπως η Άννα Κριθαρίδου, Νικόλας Μουσικού αλλά και δημοσιογράφοι από μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας, όπως η Χριστιάνα Κοχλατζή και η Μένια Κούκου από τον ALPHA Ελλάδος.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας το ταξίδι του μέλιτος έχει ήδη καθοριστεί και θα είναι στον… Άγιο Μαυρίκιο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια