Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Υπέρλαμπρος γάμος Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση

 Τα 17 παρανυφάκια στον γάμο και άλλα πολλά
Στην Κύπρο πραγματοποίησαν τον γάμο τους το γνωστό ζευγάρι, το οποίο είχε απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τα μέσα ενημέρωσης.
Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και η χιουμοριστική διάθεση δεν έλειπε ούτε στα σκαλιά της εκκλησίας. 
Ο γάμος με τους περίπου 2.000 καλεσμένους ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στις 17:00 και φυσικά ακολουθήσε δεξίωση.
Περισσότερα για τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλαείρα
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες λίγη ώρα πριν το Μυστήριο, τα πάντα είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Η εκκλησία στολισμένη με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δεν  είχαν ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία αλλά… 17 παρανυφάκια.  
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Απόστολου Ανδρέα (Χαράκη) στη Λεμεσό.
Προτού το ζευγάρι προχωρήσει στο εσωτερικό του ναού για να ξεκινήσει το μυστήριο, η Άντρη Μουστακούδη ασπάστηκε και ευχήθηκε στον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα, ενώ δήλωσε πως ο σύζυγός της και πρόεδρος της δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα παραστεί αργότερα στη δεξίωση.
Ως έντονη προσωπικότητα, δεν θα μπορούσε να είναι ντυμένος όπως οι κλασικοί γαμπροί. Το κοστούμι του κινείται σε λευκούς και χρυσούς χρωματισμούς, ενώ φέρει και χρυσό μαντήλι-ζωνάρι στη μέση.
Περίπου 10 λεπτά αργότερα έφτασε η Ιλάειρα, συνοδευόμενη από άλλα δύο αμάξια.
Μάλιστα, συνέβη ένα αστείο γεγονός, καθώς όταν το αυτοκίνητο που μετέφερε τη νύφη έφτασε έξω από τον ναό, σταμάτησε για λίγο και έπειτα συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα ο Μαυρίκιος να φωνάζει “εεε πού πάτε; η νύφη το έσκασε!” και να τρέχει προς την πλευρά του αυτοκινήτου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια