Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η επίδραση του ΑΡΗ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ στα 12 ζώδια

Συνεχίζοντας ο δυναμικός Άρης το ταξίδι του στον Ζωδιακό, περνά στις 20 Αυγούστου 2022 και ώρα 10:56 π.μ. στο Ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023 και ώρα 13:46.
Αναλυτικά η επίδρασή του στα 12 Ζώδια.
ΚΡΙΟΣ
Θα παρουσιάσετε προς το στενό σας περιβάλλον ένα πνεύμα πολεμικό και συχνά θα θέλετε να περνά η άποψή σας αδιαφορώντας εάν οι άλλοι δεν τη δέχονται. Αποφύγετε προστριβές με αδελφούς. 

ΤΑΥΡΟΣ
Εμφανίζονται επιπλέον δαπάνες και έξοδα εξαιτίας παρορμητικών σας κινήσεων και απροσεξίας στην οικονομική διαχείριση. Απαιτείτε δεδουλευμένα και έρχεστε σε κόντρες και διαπληκτισμούς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θάρρος, δράση, ενέργεια χαρακτηρίζουν εσάς που ο Άρης θα συντροφεύει το Ζώδιό σας! Ήρθε η εποχή όπου μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σε τομείς που θέλετε, να γυμναστείτε, να ασχοληθείτε με δυναμικά αθλήματα, πολεμικές τέχνες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε για την ξεκούρασή σας και αποφύγετε να έρθετε σε κόντρες με άτομα που δρουν παρασκηνιακά απέναντί σας και επιβουλεύονται τη θέση σας. Να είστε προσεχτικοί για την αποφυγή ατυχημάτων. 

ΛΕΩΝ
Η παρουσία του Άρη στον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας χάρτη σας βοηθά να προσεγγίσετε τους στόχους και χρησιμοποιήσετε τους καλούς σας φίλους και το εφευρετικό σας μυαλό για τους σκοπούς σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να έχουν δυναμικό ρόλο σε κοινωνικούς αγώνες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τώρα για εσάς υπάρχει μεγάλη ανάγκη για επαγγελματική επιτυχία. Η δυναμική σας, σας τοποθετεί βήματα εμπρός απ’ τον συναγωνισμό αρκεί να μην εμπλακείτε σε προστριβές και ένταση. 

ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος αυτή για εσάς συνδέει τη δύναμη και την δράση με το εξωτερικό. Καλή εποχή σε όσους από εσάς αναζητούν εργασία στο εξωτερικό. Φανείτε προσεχτικοί απέναντι στο νόμο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια παρόρμηση της σεξουαλικότητάς σας θα παρατηρηθεί αυτή την περίοδο. Φανείτε προσεχτικοί στη διαχείριση κεφαλαίων και χρημάτων που σχετίζονται με τρίτους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι παρορμητικές σχέσεις είναι πιθανό να σας φέρουν σύντομα προβλήματα. Αποφύγετε διενέξεις αναίτιες με σύντροφο και συνεργάτες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος είναι καλή για να στρέψετε το δυναμισμό σας στη δουλειά και στην καθημερινότητα ώστε να διευθετήσετε επαρκώς άμεσα ζητήματά τους. Αποφύγετε προστριβές με βοηθούς, υπαλλήλους, υφισταμένους σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δημιουργική σας δραστηριότητα ενδεχομένως να φανεί εγωκεντρική. Αποφύγετε διενέξεις με ερωτικά πρόσωπα. Αναζητάτε τώρα μεγαλύτερο πάθος και λιγότερο ρομαντισμό στην ερωτική σας ζωή. 

ΙΧΘΕΙΣ
Πιθανές οι εντάσεις με τα δικά σας άτομα, με την οικογένεια, όπως και οι ζημιές στο χώρο του σπιτιού. Η ένταση στο σπίτι μπορεί να αποφευχθεί εάν μεταφέρετε μέρος της εργασίας σε αυτό ώστε να δραστηριοποιήστε και να εκτονώνετε έτσι η επιπλέον δράση. Χρειάζεται προσοχή η διατροφή σας. 
Από τον Κώστα Κονδύλη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια