Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιώργος ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 1972-2022 ατζέντης του Αντετοκούνμπο

Πέθανε, σε ηλικία 50 ετών, ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ένας σπουδαίος άνθρωπος του μπάσκετ και κορυφαίος ατζέντης, έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δημητρόπουλος είχε ιδρύσει την Octagon Europe, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκπροσώπησης αθλητών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Παράλληλα, ο 50χρονος ατζέντης, μαζί με τον Γιώργο Πάνου, ήταν αυτός που οδήγησε τον «Greek Freak» Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα «αλώνια» της Α2 στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ. 
Ο 50χρονος ατζέντης είχε εκπροσωπήσει κορυφαία ονόματα:
Άξιον αναφοράς είναι ότι ο Γιώργος Δημητρόπουλος εκπροσώπησε μεγάλους Έλληνες αθλητές, όπως ο Νίκος Ζήσης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο 50χρονος ατζέντης είχε σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ενώ μιλούσε Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.
Το δικό τους "αντίο" στον Γιώργο Δημητρόπουλο, που πέθανε σε ηλικία 50 ετών, είπαν οι άνθρωποι της Octagon Europe μέσω του λογαριασμού της εταιρείας στο Twitter.
"Είμαστε συντετριμμένοι που σας ενημερώνουμε ότι ο φίλος, συνεργάτης, μέντορας, ο ιδρυτής της Octagon Europe, Γιώργος Δημητρόπουλος, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής μάχης, θρηνούμε τον χαμό ενός ανθρώπου που ήταν μοναδικός, ταλαντούχος, ένας πρωτοπόρος σε αυτό που έκανε, μία πραγματική πηγή έμπνευσης για όσους είχαν την τύχη να συνεργάζονται μαζί του. Θα συνεχίσουμε αυτό που οραματίστηκε και υλοποίησε με αποφασιστικότητα και με τις αξίες που είχε στη ζωή του. Η αγάπη μας στη γυναίκα και στα δύο υπέροχα αγόρια του, στα οποία υποσχόμαστε ότι η κληρονομιά που άφησε, θα τιμάται για πάντα" αναφέρουν τα λόγια της Octagon Europe.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια