Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

SUPERMOON στον Αιγόκερω 13.7.2022

13 Ιουλίου 2022, ώρα 21:37:26 μμ. πραγματοποιείται η πανσέληνος, στις 21 του Αιγόκερω, στον τρίτο δεκανό. Κοντινές όψεις που υπάρχουν στον χάρτη, είναι το τρίγωνο προς τον Ουρανό, μια αντίθεση προς τον Ερμή, σε απόσταση 3 μοιρών, μια σύνοδος με τον Πλούτωνα, σε απόσταση 6 μοιρών, μέσα στον 12 οίκο, όμως η κοντινότερη όψη είναι ένα τρίγωνο προς τον Βόρειο/Νότιο Δεσμό μόλις (0,40). Η πανσέληνος επηρεάζει θέματα 6 και 1 οίκου. Άλλωστε ο 12ος οίκος δείχνει εμπλοκή ξένων χωρών και μυστικές εμπρηστικές συμφωνίες που αποτελούν την αιτία του κακού.
Δεν μου αρέσει γιατί παραπέμπει σε εικόνες lockdown, συνδέεται με απώλειες, ενώ και ο Ηλιος απέναντι σχηματίζει πολύ επικίνδυνες όψεις όπως την αντίθεση Ηλιου/Πλούτωνα, ένα κουινκαξ Ηλιου/Κρόνου, συνδέεται με ταλαιπωρίες και το μαρτύριο, με πόλεμο, δημιουργείται ένα πολύ επικίνδυνο περιβάλλον πάνω στον πλανήτη. Ο Ερμής ξεκινά έναν νέο κύκλο, γεγονότων μια σύνοδο Ηλιου/Ερμή στον 6 οικο στον Καρκίνο σε σύνοδο με την Ceres. Ο Ωροσκόπος της πανσελήνου, επίσης βρίσκεται στις 7 του Υδροχόου, που ενεργοποιεί αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, αλλα βρίσκεται ανάμεσα στον Κρονο/Πλουτωνα. Αναφέρεται επίσης σε δυσβάσταχτες και δύσκολες συνθήκες, απώλειες, πένθος, και στέρηση. Ο Δίας/Χείρωνας βρίσκονται στον 2 οικο οικονομίας, μαζί με τον Πωσειδωνα, η οικονομία χτυπιέται και το ημι-τετράγωνο προς τον Κρόνο δείχνει προβλήματα και απώλειες. Ενώ και ο Αρης στον Ταύρο τετραγωνίζει τον ωροσκόπο της πανσελήνου.

Πρέπει να γίνουν τολμηρές ενέργειες για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να προχωρήσουμε προς στην ανθρώπινη πρόοδο, να υπάρχει αποφασιστικότητα όταν θέλουμε να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα, δείχνει έντονη σωματική δραστηριότητα, ότι πρέπει να έχουμε γνώση των δυνατοτήτων μας, θέλει λίγο παιδικό ενθουσιασμό για να πετύχουμε κάτι, ίσως να γίνετε και σε μικρό βαθμό θεοποίηση πνευματικών χαρισμάτων, ψάχνουμε την επιβράβευση και την λατρεία, νέα παράθυρα για επιτυχία και επίτευξη.

Αρης/Ουρανός/Βόρειος Δεσμος στον 3 οικο. Ο Πλούτωνας κυβερνά και το MC. Είναι η σκλαβιά, η ανθρωπότητα, την ελευθερία των ανθρώπων που κλέβει ο Πλούτωνας, και μας μεταφέρει στα σκοτάδια του Άδη. Ευτυχώς που υπάρχει το στοιχείο του αέρα και της φωτιάς, ο Κρόνος προσπαθεί να συμμαχήσει με την  Αφροδίτη στους Διδύμους, ακριβως στις 24 μοίρες, προηγείται όμως το τετράγωνο προς τον Πωσειδωνα. Ο Δίας στον Κριό επίσης το ιδιο με τον ωροσκόπο, όμως την εχει πιάσει ο Πωσειδωνας, που από πίσω του κρύβεται ο Πλούτωνας.

Τρίτος δεκανος του Αιγόκερω [Ήλιος]. Προκαλεί τον θάνατο κάποιου βασιλιά και αναταραχή, ανταρσία. [Τέσσερα Πεντακτινα] Προκαλεί την ταραχώδη κίνηση κάποιου βασιλιά και λιμούς.

****Τώρα σ αυτό το σημείο ο λιμός, με ι , αναφέρεται στο γεγονός ότι η έλλειψη τροφίμων σε μεγάλο βαθμό, εξαπλώνεται που προκαλείται από διάφορους παράγοντες όπως: πόλεμος, πληθωρισμός, αποτυχία παραγωγής επαρκών τροφίμων, πληθυσμιακή ανισορροπία ή κυβερνητικές πολιτικές. Το φαινόμενο συνήθως συνοδεύεται ή ακολουθείται από τοπικό υποσιτισμό, λιμοκτονία, επιδημία και αυξημένα επίπεδα θνησιμότητας.

Ο Ηλιος στον 6ο οικο με τον Κρόνο, δυσμένεια στους λαούς, πείνα έρχεται που βαθαίνει όλο περισσότερο, απώλειες, ελλείψεις, φτώχεια. Η Σελήνη στον 12 οικο δεν είναι ευχάριστο γεγονός. Δυσμένεια σε θέματα 6 οίκου. Είναι και η Ceres στον ιδιο οικο, σε αντίθεση προς τον Πλουτωνα και κουινκαξ προς τον Κρονο, είναι πιο πιο κοντινές όψεις και πολύ δυσοίωνες, δημιουργούν κρίσιμα γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μόνο η Αφροδίτη στους Δίδυμους μεσα από να απολυτο αέρινο τρίγωνο προς τον Κρονο στον Υδροχόο, στις 24 ακριβως, προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη και την ειρήνη, καθώς τα δύσκολα αυτά γεγονότα αποτελούν «την φωνή» του συλλογικού μυαλού; Επιθυμεί να ενώσει ολους τους ανθρώπους, να προωθήσει την ανώτερη αρμονία. Αντιμετωπίζουμε παράλογες προκαταλήψεις και φόβους και συναισθηματικά είμαστε αποστασιοποιημένοι από αυτούς (κολλημένοι στον ρατσισμό, την ξενοφοβία, την ομοφοβία-εμείς απέναντί τους) προσπαθώντας να λιώσουν τις καρδιές αυτών που θα εμπόδιζαν την ειρήνη εξομοιώνοντας τις απόψεις πριν αποφασίσουν για τη σωστή πορεία μιας ομάδας η λαών. Φαίνεται ότι για να πετύχεις την υψηλή αρμονία πρέπει πρώτα να ζήσεις την μεγάλη ένταση.

Όπως ο Δαρβίνος που η θεωρία της εξέλιξης έβαλε όλη την ανθρωπότητα σε μεταφυσικό επίπεδο, ο John Lilly που επικοινώνησε με τα δελφίνια και πειραματίστηκε με το LSD, όπως ο John Kennedy που υποστήριξε τον νόμο για τα ανθρωπινά δικαιώματα, ότι οι μαύροι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους λευκούς, όπως ο Λίνκολν, που κατήργησε την σκλαβιά, όπως η Χάρπερ Λι στο To Kill a Mockingbird κλασικό της σύγχρονης αμερικανικής λογοτεχνίας που ασχολείται με τα σοβαρά ζητήματα του βιασμού και της φυλετικής ανισότητας. Αυτό το τρίγωνο προσπαθεί να εισάγει με σιγουριά μια νέα πολιτιστική ευαισθησία ή ένα νέο πραγματικό όραμα, μεσα σε μια αμφισβητούμενη ή εχθρική περιοχή, καθιερώνοντας τα πρώτα πλαίσια της κατάστασης, συνδέοντας τις τελείες, να προωθήσει τους οραματιστές και τους ονειροπόλους.

Η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Sulaphat, στον αστερισμό της Λύρας. Πρόκειται για έναν από τους πλέον ήπιους αστερισμούς. Αναφέρεται στην Λύρα που κατασκεύασε ο Ερμής, από ένα καύκαλο χελώνας, και την έδωσε στον Ορφέα. Κατά τον Πτολεμαίο, ο αστερισμός έχει αρμονική, ποιητική και εξελιγμένη φύση, λατρεύει την μουσική και τις επιστήμες, αλλά έχει και μια τάση προς τις κλοπές.

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω ως γνωστόν αναφέρεται πάντα σε εξουσία και κυβερνήσεις, πολιτική, περιορισμούς, πρωτοκολλά, ιεραρχία. Η αντίθεση Ηλιου/Πλουτωνα αποτελεί σημείο έκρηξης νέων γεγονότων, καθώς οι απαιτήσεις της εξουσίας θα ξεπερνά κάθε όριο, δεν θα υπάρχει σεβασμός, και δημιουργούνται ψυχαναγκαστικές τάσεις. Συνήθως με αυτήν την οψη υπάρχουν αλλεπάλληλες συγκρούσεις. Οδηγεί στον φανατισμό, και επίδειξη δύναμης.

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα έκανε την εμφάνιση της στον Α παγκόσμιο Πόλεμο, αλλα και σε πολλές άλλες μεγάλες καταστροφές όπως το Τσερνομπίλ. Είναι η ατομική αντίδραση ή πυρκαγιά με θανάτους ή μαζική φωτιά. Φέρνει περισσότερα σκάνδαλα στο φως. Παράνοια, οργή, εμμονές, βάσανα, «Εγώ ενάντια στον κόσμο.» Η οψη αυτή ιστορικά έχει φέρει παραιτήσεις προέδρων, πτώσεις ηγετών κάθε είδους. Συνήθως με όψεις Ηλιου-Πλούτωνα, είτε είναι σύνοδοι είτε αντιθέσεις, μεταξύ των δυο κάτι καταρρέει ,πεθαίνει και καταστρέφετε. Υπήρξε στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Πτώσεις αυτοκρατοριών. Συνήθως φέρνει οδυνηρά γεγονότα, εχει σκοπο να καθαρίσει τη διαφθορά, στην ουσία πρόκειται για μια δημιουργική- καταστροφή του Πλούτωνα.

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα, δείχνει έντονες και διασπαστικές δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό του ατόμου μπορεί να αναγκάσει σε μια νέα πορεία. Αυτό επίσης σημαίνει σοβαρές εντάσεις με εχθρικές χώρες. Συνδέεται με το σπάσιμο μηχανήματων και σοβαρές βλάβες.
Κρονος-Βόρειος Δεσμος-Αφροδίτη-Δίας-δυσκολίες, αυτοθυσία
Ερμής/Κρονος-Αρης- αλλαγή δια της βίας
Σελήνη/Κρόνος/Ωροσκόπος- πένθος, στέρηση, απώλεια
Σελήνη/Πωσειδωνας-Βόρειος Δεσμος-MC-Κρονος- πένθος, στέρηση, απώλεια
Σε σύγκριση με τον Ελληνικό χάρτη έχουμε την σύνοδο Σελήνης/Πλουτωνα να επηρεάζει θέματα 9ου οίκου, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με τα γεγονότα που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, η αντίθεση Ηλιου/Πωσειδωνα, συνδέεται με τα δικαστήρια, τους νόμους, τον τουρισμό, την μετανάστευση, το προσφυγικό, ο πρωθυπουργός της χωρας εκτίθεται και πλήττεται σε σημαντικο βαθμό καθώς κάποια πράγματα βγαίνουν στο φως και απο τα ιδια τα γεγονότα. Γενικά βρίσκεται σε μία δύσκολη περίοδο που θα έχει επιπτώσεις και στην χώρα μας. Θέματα εξωτερικής πολιτικής πλήττονται όπως και σχέσεις με γειτονικά κράτη. Η συνοδος Σελήνης/Πλουτωνα επηρεάζει τον 7 οικο (νομιικες υποθεσεις, ανοιχτοι εχθροι με βαριές απώλειες) της Μεταπολίτευσης και ειδικά τον Άρη της, που υποδηλώνει δυσαρέσκεια και αναταραχή σε θέματα 3 οίκου. Είναι μια πολύ δύσκολη θέση για τον πρωθυπουργό.
Αύξηση προβλημάτων – Πολλοί δημόσιοι περιορισμοί – Πολλά προβλήματα μεταξύ των εθνών

Κόλπα ή φάρσες – Απροσδόκητες ασάφειες – ανατροπές κατά τη διάρκεια του ύπνου

Απώλειες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών υψηλών επιπτώσεων – Βίαια εγκλήματα

Καταιγίδες – Εκρήξεις

Περιορισμοί που σχετίζονται με το εμπόριο

Άσχημα νέα – Επικοινωνίες που σχετίζονται με καταγγελία

Κάνοντας λάθη – ανεπαρκής αιτιολογία

Βαρύς εγκλεισμός ή εγκλωβισμός

μεγάλα διλήμματα – Προβλήματα που σχετίζονται με επισημά θέματα

Ξαφνικές  μεγάλες πυρκαγιές

Απώλειες που σχετίζονται με το κράτος

Καταλήξεις σχετικά με ενώσεις – Αρνήσεις συνεργασίας – Αποφυγή

Μέρες ή χρόνια αβεβαιότητας, ανασφάλειας ή αστάθειας – Σημαντικές ευπάθειες ή αδυναμίες – Έκτακτη σύγχυση – Μείζονες απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις – Μεγάλες απώλειες – Ανίκανη ηγεσία – Επίσημη απάτη

Απώλειες που επηρεάζουν το κύρος

Απογοήτευση που σχετίζεται με σημαντικές αλλαγές στο παρελθόν ή ιστορικές αλλαγές – Διάλυση προηγούμενων ή συνεχιζόμενων ανταλλαγμάτων

Ένταση που σχετίζεται με αύξηση των απωλειών ή θυσιών – Ξαφνικές αμφιβολίες ή προαίσθηση του κακού

Αδράνεια και το κράτος – Αερομαχίες ή ναυμαχίες – Χαμένες μάχες

Κακία σε σχέση με επίσημα θέματα – Μεγάλη κακία
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια