Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H Linda Evangelista με παραμορφωμένο πρόσωπό από επεμβάσεις

Το διεθνώς αναγνωρισμένο σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ΄90 πετώντας τη μάσκα αποκάλυψε το παραμορφωμένο πρόσωπό της από τις αισθητικές επεμβάσεις
«Δεν μπορώ πλέον να κρύβομαι και να ντρέπομαι», δηλώνει. Αφορίζοντας το νυστέρι, η πρώην «θεά» της πασαρέλας, Λίντα Εβαντζελίστα έπαψε πλέον να κρύβεται μετά το κακό αποτέλεσμα των αισθητικών επεμβάσεων στο πρόσωπό της κι έβγαλε τη μάσκα.
Η 56χρονη Καναδή εθεάθη στη Νέα Υόρκη άβαφη, με γυαλιά οράσεως και μαύρα ρούχα, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Ντυμένη casual με μαύρο φούτερ και παντελόνι, έκανε μία βόλτα στην αγορά της Τσέλσι στο Μανχάταν θέλοντας να δείξει ότι πλέον δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει δημοσίως , μετά την παραμόρφωση στο πρόσωπο και το σώμα της από τις αισθητικές επεμβάσεις.
H ίδια έχει δηλώσει ότι έκανε συνολικά επτά συνεδρίες κρυολιπόλυσης- και το αποτέλεσμα πλέον είναι μη αναστρέψιμο.
«Έχω παραμορφωθεί τρομακτικά», είχε υποστηρίξει στο περιοδικό «People» η 56χρονη Εβαντζελίστα, που διέπρεψε στην πασαρέλα την δεκαετία του ' 90.
Η Λίντα, που έχει αποκτήσει έναν γιο όταν είχε σχέση με τον πάμπλουτο Γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό, αποκάλυψε στο περιοδικό ότι «σταμάτησε να τρώει» επειδή φοβόταν ότι άρχισε να τρελαίνεται όταν παρατήρησε τα εξογκώματα στο σώμα της.
Συγκεκριμένα, όπως λέει, άρχισαν να εμφανίζονται εξογκώματα στο πηγούνι, τους μηρούς και την περιοχή του στήθους της - και πως τώρα «την τρομάζει να συναντήσει κάποιον που την γνωρίζει από παλιά.
«Μου άρεσε να είμαι στην πασαρέλα. Τώρα φοβάμαι να συναντήσω κάποιον που ξέρω. Δεν μπορώ να ζήσω άλλο έτσι, να κρύβομαι και να ντρέπομαι. Απλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο με αυτό τον πόνο. Είμαι πρόθυμη να μιλήσω επιτέλους ». 
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους απουσίασε ένα μεγάλο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας, η Λίντα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το πρόβλημά της .
Ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί μόνιμη βλάβη αφού εμφάνισε σπάνιες παρενέργειες από αισθητική επέμβαση για την οποία είχε πλήρη μεσάνυχτα. Υπόσχεται, μάλιστα, να μηνύσει τους γιατρούς καθώς την έκαναν αγνώριστη και για το λόγο αυτό είχε απομονωθεί ... 
Το διεθνές αναγνωρισμένο top model δηλώνει ότι έχει παραμορφωθεί τρομακτικά από την «παράδοξη λιπώδη υπερπλασία του λιπώδους ιστού», μία σπάνια επιπλοκή της κρυολιπόλυσης.
Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται στη Κοσμετολογία για τον περιορισμό του περιττού λίπους σε διάφορα σημεία του σώματος. 
Η παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού, δηλαδή η τοπικά εντοπισμένη σκλήρυνση του λίπους μετά τη κρυολιπόλυση, έχει ως αποτέλεσμα τη διόγκωση αντί τη συρρίκνωση των περιοχών που έχει εφαρμοστεί η θεραπεία τις εβδομάδες που ακολουθούν την διαδικασία, με αποτέλεσμα ένα ορατό διογκωμένο στρώμα λίπους κάτω από δέρμα. Πρόκειται για μία σπάνια παρενέργεια στη δημοφιλή διαδικασία της κρυολιπόλυσης (CoolSculpting).
Η Λίντα ισχυρίζεται ότι οι γιατροί δεν την είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους προτού υποβληθεί στη θεραπεία αυτή. 
Το πρώην σούπερ μόντελ υποστηρίζει επίσης ότι, η παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού δεν κατέστρεψε μόνο τα μέσα για την διαβίωσή της αλλά την οδήγησε και σ΄έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και χαμηλής αυτοεκτίμησης». 
Η Λίντα ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του '90, μαζί με την Κέιτ Μος και τη Ναόμι Κάμπελ έχοντας ποζάρει στα εξώφυλλα τουλάχιστον 700 περιοδικών.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια