Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιώργος ΚΟΝΔΥΛΗΣ μπάσκετ 1947-2022

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί τον θάνατο του επί σειρά ετών γενικού διευθυντή του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Κονδύλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.
Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του επαγγελματικού μπάσκετ της χώρας. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη ΕΣΑΚ (νυν ΕΣΑΚΕ) πριν από 30 χρόνια (1992/1993). Διετέλεσε για χρόνια αναπληρωτής γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, πριν διαδεχθεί τον Κώστα Ρήγα στην θέση του γενικού διευθυντή.
Αποχώρησε από τον ΕΣΑΚΕ μετά τη συνταξιοδότησή του στις αρχές του 2022. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ αναφέρει: «Ενας άνθρωπος που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο μπάσκετ, δεν είναι πια κοντά μας.
Ο Γιώργος Κονδύλης, επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ από την ημέρα ίδρυσης κιόλας του συνδέσμου, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους μα και σε όλους όσοι τον γνώρισαν έστω και λίγο.
Ο Γιώργος Κονδύλης υπήρξε ένας ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος, έτσι αντιμετώπιζε κάθε είδους δυσκολία από τις πολλές που υπήρξαν στην καθημερινότητα του χώρου, ήταν ένας καλός συνεργάτης και έτσι κατάφερνε να φέρνει και αποτελέσματα σε ενέργειες που είχαν ουσιαστική συμβολή στη διαρκή πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ στη χώρα.
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια