Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αίγινα – Παραλίες - Aegina - Beaches

Αίγινα ΕΔΩ
Η Σμαραγδένια καρδιά στον Αργοσαρωνικό
Κρυστάλλινα νερά, δέντρα που φτάνουν ως τη θάλασσα και μαγικές εικόνες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Αυτό είναι το σκηνικό σε πολλές από τις αμέτρητες παραλίες της Ελλάδας. Μια από αυτές βρίσκεται στην Αττική και συγκεκριμένα στα νησιά του Αργοσαρωνικού Πρόκειται για μια παραλία που δεν αποκαλείται άδικα σμαραγδένια καρδιά μιας και αυτό είναι το σχήμα της πλαισιωμένη με το κρυστάλλινο χρώμα της θάλασσας. Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται στην Αίγινα και συγεκριμένα στην περιοχή Λιβαδάκι. Την αποκαλούν επίσης και παραλία των ερωτευμένων λόγω του σχήματός της.

Σμαραγδένια καρδιά: Μια παραλία – όνειρο στον Αργοσαρωνικό
Η πανέμορφη παραλία στο Λιβαδάκι της Αίγινας διαθέτει βότσαλο και μέσα άμμο και μπορεί κάποιος να την προσεγγίσει και από τη στεριά αλλά και από τη θάλασσα. Οι εικόνες από ψηλά είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακές, όπως μπορεί να δει κανείς στις εικόνες από ψηλά που προσφέρει το βίντεο Up Stories του Youtube. Εκτός από μια… πτήση από ψηλά στην Αίγινα, υπάρχει κι άλλος τρόπος να δει κανείς αυτή τη σμαραγδένια καρδιά του νησιού. Αρκεί να βρεθείς στο κατάλληλο σημείο, δηλαδή στο άκρο Πενήντα Βράχια που προσφέρει εκπληκτική θέα προς τα εκεί.

Απόδραση στην Αίγινα για σαββατοκύριακο
Η σμαραγδένια καρδιά είναι ένας από τους λόγους για να κανονίσεις μια απόδραση για ένα σαββατοκύριακο στην Αίγινα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμη πολλοί καλοί λόγοι. Στο βασικό πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα πράγμα που την καθιστά ιδανικό προορισμό ακόμη και για μονοήμερη. Εκτός από τις παραλίες, λοιπόν, θα περπατήσεις σε όμορφα και γραφικά στενά, θα δοκιμάσεις τοπικές παραδοσιακές συνταγές και φρέσκους ψαραμεζέδες ενώ σίγουρα θα βρεις πολλά σημεία που προσφέρουν ηρεμία και θέα μόνο θάλασσα.
Επιπλέον, μοναδική εμπειρία είναι σίγουρα και η επίσκεψη στον ναό του Αγίου Νεκταρίου, ένα μοναστηριακό συγκρότημα που προκαλεί δέος στον επισκέπτη και εκεί συρρέουν χιλιάδες κάθε χρόνο. Μην φύγεις από το νησί αν δεν δοκιμάσεις και τα περίφημα φυστίκια Αιγίνης. Αν έχετε τρεις μέρες στη διάθεσή σας, ακόμη καλύτερα για να δείτε και να κάνετε ακόμη περισσότερα πράγματα. Και φυσικά να αποφασίσετε να επιστρέψετε σύντομα…Η Αίγινα είναι ένα νησί που δεν το χορταίνεις εύκολα!


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια