Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ταξιδιώτης του χρόνου έρχεται από το 2028

Ένας γνωστός Ισπανός TikToker που ισχυρίζεται ότι έρχεται από το 2028 δημοσίευσε ένα βίντεο με το οποίο αποκαλύπτει ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη.
Οι ταξιδιώτες στο χρόνο έχουν εισβάλλει δυναμικά στα social media το τελευταίο διάστημα. Ένας από αυτούς ισχυρίζεται στο TikTok ότι έρχεται από το έτος 2028 και δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που έχει απομείνει στη Γη.
Για περισσότερο από έναν χρόνο τώρα, ο TikToker Javier ιντριγκάρει και μπερδεύει τους ακόλουθούς του, ανεβάζοντας βίντεο που δείχνουν να ζει μόνος του σε μια πόλη, με την πρώτη του ανάρτηση να αναφέρει ότι μόλις ξύπνησε σε νοσοκομείο και δεν ήξερε τι μπορεί να είχε συμβεί.
«Σήμερα είναι 13 Φεβρουαρίου 2027 και είμαι μόνος στην πόλη»
, είχε γράψει τότε. Τώρα, έναν χρόνο μετά ο TikToker προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι ταξιδεύει μέσα στο χρόνο, με ένα από τα τελευταία του βίντεο να έρχεται ως απάντηση σε έναν σχολιαστή που τον αμφισβήτησε.
Στο βίντεο φαίνεται ο Javier να περπατάει στη μέση ενός έρημου δρόμου, να κοιτάζει και να εξερευνά άδειες γειτονιές και παρόλο που υπάρχουν αυτοκίνητα παρκαρισμένα δεν κυκλοφορεί ψυχή. Μένει σε ξενοδοχείο, όπου από την οροφή του φαίνεται μια έρημη πόλη.
Τα σχόλια στο βίντεο πήραν… φωτιά και δεν ήταν πάλι λίγοι εκείνοι που τον αμφισβήτησαν λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν όλα αυτά». Ο Javier έχει τραβήξει πλάνα και έξω από το γήπεδο «Μεστάγια» όπου δεν υπάρχει άνθρωπος.
Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι ήταν παγιδευμένος μεταξύ των ετών 2021 και 2027, λέγοντας ότι βρίσκεται σε ένα κόσμο παράλληλο με τον δικό μας. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να πείθει τον κόσμο που τον ακολουθεί. Αρκετοί εξηγούν τους άδειους δρόμους λέγοντας ότι χρησιμοποιεί κάποια εφέ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια