Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιώργος ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΣ μουσικός παραγωγός 1955-2022

Πέθανε στα 67 του χρόνια ο Γιώργος Μελισσινός, ο οποίος εργαζόταν μέχρι και σήμερα στον Rock FM.
Άρχισε να παίζει κιθάρα, κλασσικά με ενα σκουπόξυλο, σε ηλικία επτά χρονών και μέχρι τα έντεκα κατάφερε να παίζει κανονικά. 
Έπαιξε σε πολλά συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πάρει ένα Grammy ή έστω ενα MTV Award - αλλά πάντως πέρασε τέλεια. 
Παίζει κιθάρα και ολόκληρες ορχήστρες (καλά να'ναι το iMac και τα plugins) μόνος τις νύχτες σε ένα υπόγειο στο Χαλάνδρι. Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά γύρω στα δεκατρία με έναν συνομήλικο του από μια ταράτσα στην Ηλιούπολη. Αργότερα για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο, και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο. 
Έκανε εκπομπές στον 96.9 Rock FM, σκηνοθετεί ή παράγει ταινίες μικρού μήκους, ταινιάκια video art, διαφημιστικά σποτ και (σπάνια) video clip. Έγραφε σενάρια και κατά καιρούς γράφει σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά αλλά διευθύνει κι ένα αγνώστου ταυτότητας blog στην πιο σκοτεινή πλευρά του ιντερνετ. Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο. Έζησε, δούλεψε και κωλοβάρεσε σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία και κάτι άλλες περιοχές του πλανήτη που δεν λέγονται.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια