Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ηθοποιός Robert Morse 1931-2022

Robert Alan Morse (May 18, 1931 – April 20, 2022) 
Πέθανε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Mad Men»
Σε ηλικία 90 ετών πέθανε ο πρωταγνιστής της αμερικανικής σειράς Madman, Ρόμπερτ Μορς. Στην 60χρονη καριέρα του ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε δεκάδες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές και σε σχεδόν 100 θεατρικά έργα του Μπροντγουεϊ, κερδίζοντας υποψηφιότητες για πέντε βραβεία Emmy και ένα βραβείο Screen Actor’s Guild.
Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Madmen χαρακτηρίζεται «κύκνειο άσμα» του ηθοποιού που υποδυόμενος τον εκκεντρικό ιδρυτή του πρακτορείου Madmen απαθανατίστηκε σε επεισόδιο χορού και τραγουδιού, όπως «τις καλές παλιές ημέρες» του Μπρόντγουεϊ.
Ο Ρόμπερτ Μος γεννήθηκε στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και υπηρέτησε το Πολεμικό Ναυτικό στον πόλεμο της Κορέας. Το ντεμπούτο του στη σκηνή έγινε το 1949 με το έργο Our Town. Στο Broadway εμφανίστηκε για πρώτη φορά με την παράσταση The Matchmaker το 1955, που αποτέλεσε και τον πρώτο πρωταγωνιστικό του ρόλο στον κινηματογράφο.
Ο ηθοποιός είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, τρία από τον πρώτο του γάμο και δύο από τον δεύτερο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια