Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Taylor Hawkins: ντράμερ των Foo Fighters 1972-2022

17 Φεβρουαρίου 1972 – 25 Μαρτίου 2022
Πέθανε ο Taylor Hawkins, ο επί σειρά ετών ντράμερ του συγκροτήματος Foo Fighters. Ήταν 50 ετών. Το ροκ συγκρότημα ανακοίνωσε τον θάνατο του Hawkins στο Twitter. Δεν δόθηκε καμία αιτία θανάτου.
«Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του Taylor Hawkins μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συγκροτήματος. «Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό του γέλιο θα ζουν για πάντα με όλους μας. Οι καρδιές μας συμπαραστέκονται στη σύζυγο, τα παιδιά και την οικογένειά του και ζητάμε να αντιμετωπιστεί η ιδιωτική τους ζωή με απόλυτο σεβασμό σε αυτή την αφάνταστα δύσκολη στιγμή». 
Ο Hawkins εντάχθηκε στους Foo Fighters το 1997, αντικαθιστώντας τον αρχικό ντράμερ William Goldsmith. Την Παρασκευή, το συγκρότημα ήταν προγραμματισμένο να παίξει στο Festival Estereo Picnic στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Η επόμενη εμφάνισή τους ήταν προγραμματισμένη για το Lollapalooza Brasil στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας την Κυριακή, ενώ θα έπαιζαν και στα βραβεία Grammy στις 3 Απριλίου.
Τον Οκτώβριο του 2021, ο Hawkins εισήχθη στο Rock & Roll Hall of Fame μαζί με τους συναδέλφους του Foo Fighters. Ο ντράμερ χρησιμοποίησε την ομιλία του για να προβάλει άλλους μουσικούς που θεωρούσε ότι επίσης άξιζαν την τιμή, όπως ο George Michael και τα συγκροτήματα Jane's Addiction και Soundgarden. «Θα το μοιραστώ λοιπόν μαζί σας, αλλά όταν το πάρετε εσείς, πρέπει να μου επιστρέψετε το κομμάτι σας», είπε.
Πρόσφατα, ο Hawkins εμφανίστηκε μαζί με τους συναδέλφους του Foo Fighters -τον frontman Dave Grohl, τον μπασίστα Nate Mendel, τον κιθαρίστα Pat Smear, τον κιθαρίστα Chris Shiflett και τον πληκτρά Rami Jaffee- στην κωμωδία τρόμου «Studio 666», η οποία κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια