Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ιατροδικαστής Ματθαίος ΤΣΟΥΓΚΑΣ 1946-2022

Κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού ο καθηγητής και ιατροδικαστής, Ματθαίος Τσούγκας. Νοσηλευόταν στον "Άγιο Δημήτριο". 
Έφυγε από τη ζωή, από επιπλοκές του κορονοϊού, ο ιατροδικαστής και καθηγητής του ΑΠΘ Ματθαίος Τσούγκας, σε ηλικία 76 ετών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο ιατροδικαστής νοσηλευόταν με κορονοϊό για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου"Άγιος Δημήτριος". 
Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης επί 16 χρόνια, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Χημικών Β. Ελλάδος, Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ιατροδικαστών, εκλεγμένος εκπρόσωπος επί 6ετία στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» και Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Ελληνικής Κληρονομιάς (ΣΠΕΚ).
Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Εταιρείας Επαγγελματικής Κατάρτισης και Μελετών (ΔΕΕΚΜΕ), Αντιπρόεδρος της Σχολής Τυφλών «Ο ΗΛΙΟΣ», Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Ελλάδος, Διοικητής του Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» και επί 6ετία στο Δ.Σ. του Εθνικού Συμβ. Καταπολέμησης Ντόπιγκ (ΕΣΚΑΝ).
Ο Ματθαίος Τσούγκας υπήρξε στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης και αργότερα της Χρυσής Αυγής.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια