Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οικονομικά και Χρήσιμα Δώρα για Άνδρες

Κάποιοι άνθρωποι φαίνεται σαν να έχουν κάποιο έμφυτο ταλέντο, μια παντογνώστρια φωνή μέσα στο κεφάλι τους που τους ψιθυρίζει τι δώρο θέλει κάθε άτομο του οποίου τα γενέθλια πλησιάζουν. 
Το άρθρο αυτό, όμως, είναι εδώ για να βοηθήσει την άλλη κατηγορία ανθρώπων: αυτούς που μπορούν να περάσουν ώρες σκεπτόμενοι τι δώρο θα άρεσε στον εορταζόμενο αλλά και πάλι να μην καταφέρνουν να πάρουν μια απόφαση με σιγουριά. 
Αν ψάχνεις δώρο για άντρα, που μάλλον αυτό ισχύει για να έχεις πατήσει το συγκεκριμένο άρθρο, είναι η τυχερή σου μέρα, καθώς θα επικεντρωθούμε σε αυτούς. Θα πρέπει, βέβαια, να ξεκαθαρίσουμε ότι οι ιδέες δώρων που θα βρεις παρακάτω έχουν συγκεντρωθεί με βάση το τι αρέσει στην πλειοψηφία των ανδρών. Αν γνωρίζεις κάποιο χόμπι ή συγκεκριμένο ενδιαφέρον του φίλου σου, καλύτερα να του αγοράσεις κάτι σχετικά με αυτό. 
Ό,τι και αν αγοράσεις τελικά, είναι πολύ γλυκιά και όμορφη κίνηση αν πριν κλείσεις την σακούλα, προσθέσεις μια κάρτα ή σοκολατάκια. Αν θέλεις μάλιστα να πάρεις κάτι που ίσως να μην έχει ξαναδεί, θα ανακαλύψεις και εσύ νέες μάρκες και πρωτότυπες γεύσεις σοκολατών και γλυκών από την Cava Canava. Διαφορετικά, προσπάθησε να μάθεις ποια είναι τα αγαπημένα του γλυκά ή ζαχαρωτά με διακριτικό τρόπο. Για να δούμε τώρα, λοιπόν, τα δώρα.

1. Εμφάνιση
Πολλές είναι οι γυναίκες που συγχαίρουν τα καταστήματα για τα φοβερά σχέδια στις ανδρικές φούτερ και μπλούζες. Αυτό, βέβαια, το αναγνωρίζουν και οι άνδρες, καθώς ακόμα και εκείνοι που δεν είναι μεγάλοι οπαδοί της μόδας κυκλοφορούν με κάποια εκπληκτικά κομμάτια. Μια μπλούζα, λοιπόν, με ένα εντυπωσιακό σχέδιο είναι μια εύκολη και ασφαλής λύση. Είναι ασφαλής, κυρίως γιατί όλα τα καταστήματα δίνουν και κάρτα αλλαγής σε περίπτωση που δεν αρέσει στον εορταζόμενο. 
Αν θέλεις κάτι λίγο πιο προσεγμένο, μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι. Πρόκειται για ένα κόσμημα που θα αναβαθμίσει ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο κάθε άνδρα. Και σε αυτή την επιλογή, δίνεται κάρτα αλλαγής από το κατάστημα. 

2. Ποτό
Ένα μπουκάλι από το αγαπημένο ποτό του εορταζόμενου είναι μια γρήγορη και επιτυχημένη αγορά. Άλλωστε, έτσι δείχνεις ότι τον προσέχεις και ξέρεις τι του αρέσει. Αν ξέρεις ότι του αρέσει το ποτό αλλά δεν θυμάσαι να έχει αναφέρει την αγαπημένη του μάρκα, τότε μπορείς να αυτοσχεδιάσεις. Μία premium βότκα ή ένα γνωστό ουίσκι είναι επιλογές που θα έβγαζαν τον καθένα ασπροπρόσωπο. 

3. Παιχνίδι
Για τους άνδρες που τους αρέσουν τα επιτραπέζια, ένα παιχνίδι είναι μια φοβερή ιδέα. Ένα επιτραπέζιο για πολλά άτομα αν έχει πολλές παρέες, όπως η Monopoly, ή τα διάφορα παιχνίδια γνώσεων, θα ενθουσιάσει τους πάντες. Διαφορετικά, μπορείς να κινηθείς σε κάτι πιο εξατομικευμένο, δηλαδή αποκλειστικά για ένα άτομο, όπως είναι ένα παζλ. 

4. Δώρο Τεχνολογίας
Σήμερα όλος ο κόσμος είναι μπροστά από μια οθόνη, οπότε ένα δώρο τεχνολογίας που κάνει δυνατή και εύκολη την χρήση πολυμέσων σίγουρα δεν θα πάει χαμένο. Ένα power bank, που σου επιτρέπει να φορτίζεις ηλεκτρονικές συσκευές ακόμα και αν δεν έχεις πρίζα κοντά, ένα ζευγάρι ακουστικά, ηχεία, εξωτερικός δίσκος ή κάρτα μνήμης είναι πράγματα που πάντα χρειάζονται σε ένα άτομο που έχει κινητό, υπολογιστή ή τάμπλετ. Και σε όσα προϊόντα αναφέρθηκαν μπορείς να βρεις αξιόπιστα μοντέλα χωρίς να δώσεις μια περιουσία. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια