Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΑΡΗΣ BC: Θεόφιλος ΜΗΤΡΟΥΔΗΣ 1953-2022

1953-11.2.2022
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Θεόφιλος Μητρούδης. Είχε ασχοληθεί ενεργά παραγοντικά με την ομάδα μπάσκετ του Άρη από το 1983 έως και το 1994. Το διάστημα 1992-94 είχε αναλάβει την προεδρία της ομάδας μπάσκετ.
Είχε συνδέσει το όνομά του με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου του Άρη στο Τορίνο κόντρα στην Εφές Πίλσεν (50-48), αλλά και την αποχώρηση του Νίκου Γκάλη από τον Άρη. 
O Θεόφιλος Μητρούδης γεννήθηκε το 1953 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Αθήνα στην ΑΣΟΕΕ. Πριν από δύο χρόνια είχε εκδόσει βιβλίο για τα πεπραγμένα του στον Άρη με τίτλο: «Η αυτοκρατορία».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Θεόφιλου Μητρούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.
Ο Θεόφιλος Μητρούδης ήταν πρόεδρος του ΤΑΚ ΑΡΗΣ το 1993 και υπό την προεδρία του η ομάδα μας κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Τορίνο. Πριν αναλάβει τον προεδρικό θώκο, ο εκλιπών είχε παραγοντική προσφορά στη δεκαετία του ’80, κατά τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας του ΑΡΗ.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Θεόφιλου Μητρούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (11/02), στα 69 χρόνια του.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Αρης
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Θεόφιλου Μητρούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (11/02), στα 69 χρόνια του.
Ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος του ΤΑΚ ΑΡΗΣ το 1993, τη σεζόν κατά την οποία ο ΑΡΗΣ κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του, στην Προύσα, ενώ είχε έντονη παραγοντική δράση και προσφορά και στη δεκαετία του ’80.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια