Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Mandy Allwood 1966-2022 πέθανε ολομόναχη – Είχε γεννήσει 8δυμα το 1996

 
Πέθανε στα 56 της χρόνια από καρκίνο, μια γυναίκα που απασχόλησε την παγκόσμια κοινή γνώμη πριν από 26 χρόνια και έγινε πρωτοσέλιδο όταν είχε ανακοινώσει ότι περιμένει οκτάδυμα. 
Η Mandy Allwood, γέννησε το 1996, ενώ ήταν 24 εβδομάδων, δηλαδή 6 μηνών, έξι αγοράκια και δυο κοριτσάκια. Ο τοκετός είχε κρατήσει 3 μέρες και τρεις νύχτες αλλά δυστυχώς κανένα από τα μωρά δεν τα κατάφερε. Η κηδεία των μωρών είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο αφού είχαν ταφεί σε 8 μικρά λευκά φέρετρα.
Τότε, είχε σπεύσει στο πλευρό της για να την παρηγορήσει η Πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Η Mandy στην συνέχεια απέκτησε τρία παιδιά αλλά ποτέ δεν ξεπέρασε τον χαμό των 8 παιδιών της. Έλεγε μάλιστα ότι πάθαινε ψευδοκυήσεις όπου μάλιστα αισθανόταν τα μωρά της να «κλωτσάνε».
Η ζωή της απασχολούσε πολύ τα βρετανικά ΜΜΕ. Ο χωρισμός της με τον σύντροφό της Paul Hudson αλλά και οι σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ έχοντας τα τρία παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο.
Το πιο τραγικό όμως είναι ότι σήμερα θα κηδευτεί χωρίς να είναι παρόντα ούτε καν τα μέλη της οικογένειάς της και μάλιστα θα αποτεφρωθεί δημοσία δαπάνη. 
Ένας φίλος της δήλωσε στην Sun ότι υπέφερε από καρκίνο εδώ και πολύ καιρό και είχε εγχειριστεί πριν τα Χριστούγεννα αλλά πρόσφατα τους είχε πει ότι υποτροπίασε. Όσοι την γνώριζαν μιλούσαν για έναν άνθρωπο λίγο εκκεντρικό. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια