Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H γνώμη του Υδροχόου για τα υπόλοιπα ζώδια

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Κριό: Μπορεί να φαίνεται αμετακίνητος, αλλα θέλει να μαθαίνει και να κάνει συνεχώς νέα πράγματα! Και τα θέλει και γρήγορα! Οτι και του προτεινω, ειναι μεσα! Αν δεν είχε και τόσα νεύρα, θα ήταν τέλειος! 

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Ταύρο:  Κοτούλα... Κολλημένος στα ίδια και στα ίδια και καμία διάθεση για πρωτοπορία! Μαμ, ...《κοκό》 και νάνι και πάλι από την αρχή... Είναι ζωή αυτή;  

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Δίδυμο:  Ο άνθρωπος του μέλλοντος! Τόσο έξυπνος που μπορεί να μιλήσει η να καταπιαστεί με 100 πράγματα ταυτόχρονα! Και δεν τον σοκάρει τίποτα. Γι' αυτό τον αγαπώ! 

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Καρκίνο: Η ζωή προχωρά και αυτός κολλημένος στα παλιά, στον έρωτα του νηπιαγωγείου, στη μαμά, στο παππού, στη προγιαγιά και πάει λέγοντας... Και κλαίγεται κιόλας! Καλά και εγώ αν είχα τέτοια μυαλά θα κλαιγόμουν! 

Η γνώμη του Κριού για τον Λέοντα: Μου τη σπάει που είναι τόσο παρτάκιας, τόσο κιτς, τόσο κομπλεξικός. Αλλά από την άλλη, είναι τόσο γενναιόδωρος, τόσο καλόκαρδος και τόσο ξεχωριστός που δεν ξεκολλάω...!  

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Παρθένο: Κολλάει σε κάτι λεπτομέρειες που δεν βλέπει τι γίνεται γύρω του! Δεν ρισκάρει και του αρέσει να βάζει ταμπέλες και ιεραρχία στους ανθρώπους, ενώ είμαστε όλοι ένα! Μόνο στη συζήτηση τα βρίσκουμε που έχει αναμφισβήτητα την πιο αξιόλογη επιχειρηματολογία. 

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Ζυγό: Γοητευτικός, γλυκός, αγαπητός και κοινωνικός. Προσαρμόζεται ακόμα και στις πιο περίεργες η καινοτόμες καταστάσεις, αρκεί να του ζητηθεί! Ένας τέτοιος άνθρωπος, να ξέρετε, θα έφτιαχνε τον κόσμο!  

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Σκορπιό: Κρυψίνος, καχύποπτος, κακότροπος, πονηρός, σκέφτεται μόνο λεφτά και σεξ, και περιμένει πάντα στη γωνία για τη χειρότερη μορφή  αντεπίθεσης... Μμμ..., τι να σου πω... άγιος άνθρωπος...!  

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Τοξότη: Με αυτόν μοιάζουμε πάρα πολύ! Πάντα έτοιμος για αλλαγές, για επανάσταση, για κοινωνικότητα και για ωφέλιμες ιδιορρυθμίες, απ' αυτές που μ' αρέσουν! Λίγο πιο σταθερός να ήταν μόνο μωρέ... 

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Αιγόκερω: Παλιομοδίτης, κολλημένος σε παλιές θεωρίες και προσφέρει μόνο στον... εαυτό του...! Κρίμα τόση σοφία να μένει πίσω και να λειτουργεί τόσο ατομιστικά, πραγματικά...  

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Υδροχόο: Φίλε, ο τύπος δεν φοβάται τίποτα! Το μυαλό του είναι 100 χρόνια μπροστά και είναι πανέξυπνος! Ας χαλαρώσει όμως λίγο, γιατί πολύ εύκολα την ψωνίζει... Υπάρχουν κι άλλοι ίδιοι και καλύτεροι από αυτόν... Εγώ για παράδειγμα!  

Η γνώμη του Υδροχόου για τον Ιχθύ: Άσε μας μωρέ! Κάθε φορά που τον συναντάω, νομίζω ότι θα αυτοκτονήσει! Μου κινεί το ενδιαφέρον αυτή η μελαγχολία, αλλά κουράζει κάποια στιγμή! Άσε που αν ανοίξω μια συζήτηση για χορτοφαγία και ενάντια στη θανάτωση των ζώων, αυτός θα με ρωτήσει με τι τρώω το τοστ, με ζαμπόν η γαλοπούλα. Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια