Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

#BigBrotherGR νικητής ο Νίκος Τακλής

Μετά από 16 εβδομάδες με 22 προσωπικότητες που πέρασαν το κατώφλι του Μεγάλο Αδερφού, μόνο ένας κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ
Ευδοκία Τσαγκλή, Νίκος Τακλής, Παναγιώτης Πέτσας κι Ανχελίτα κονταροχτυπήθηκαν στον μεγάλο τελικό του Big Brother.
Ο Νίκος τα τελευταία 5 χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!» Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό. Πόσες μέρες άραγε αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός χωρίς… νερό; Ποια είναι η ηλικία του; Ο Νίκος Τακλής είναι 30 ετών.
Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχθηκαν στο πλατό παλιούς συγκάτοικους του σπιτιού και στην πορεία υπήρξε μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές που είδαμε φέτος στο Big Brother.
Μετά από 16 εβδομάδες με 22 προσωπικότητες που πέρασαν το κατώφλι του Μεγάλο Αδερφού, μόνο ένας κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Η αγωνία κορυφώθηκε για τα δύο ζευγάρια, που δημιουργήθηκαν στο σπίτι και την στιγμή της ανακοίνωσης όλοι περίμενα να ακούσουν την ετυμηγορία του κοινού με κομμένη την ανάσα.
Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο μεγάλος νικητής του Big Brother είναι ο Νίκος Τακλής.
Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ανχελίτα, στην τρίτη ο Παναγιώτης Πέτσας και στην δεύτερη η Ευδοκία Τσαγκλή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια