Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μadwalk21

To MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, το οποίο πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, για 11η συνεχόμενη χρονιά, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event που ένωσε τη μόδα με τη μουσική, στο Γήπεδο Tae Kwon Do, προβλήθηκε από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega το βράδυ της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου.
Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, ήταν αφιερωμένος στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Στο εντυπωσιακό σκηνικό του MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project με παρουσιάστρια τη μοναδική Δούκισσα Νομικού παρουσιάστηκαν εντυπωσιακά acts και πρωτότυπα catwalks από δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands.
Το concept του 11ου MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ανέλαβε ο Δημήτρης Τσίγκoς, Fashion Director ο Κώστας Ζησης, σκηνοθεσία στο stage η Άννα Αθανασιάδη, Art Director και χορογραφία η Νεφέλη Θεοδότου.
Η μοναδική Δούκισσα Νομικού χάρισε ξεχωριστές στιγμές λάμψης, ως παρουσιάστρια του θεσμού που συνδυάζει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε ξανά με κόσμο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια