Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα πιο προστατευτικά ζώδια

Αν ανήκεις στη μερίδα των ανθρώπων που λατρεύουν την ανεξαρτησία τους, τότε δεν αποκλείεται να γκρινιάξεις αν νιώσεις κάποιον να το "παρακάνει" με τη φροντίδα του. Πρόσεχε όμως. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ κάποιου που σε πνίγει με την προσοχή του και κάποιον που, απλά, θέλει να σε ευχαριστεί σε κάθε περίπτωση. 
Αν λοιπόν, μιλάμε για κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, έχε στον νου σου ότι η όποια υπερβολή προκύπτει από την έντονη διάθεση του καθένα να βάζει τις δικές σου ανάγκες πριν από τις δικές σου με το "καλύτερο για σένα" πάντα στο μυαλό τους. 
Ταύρος
Το ζώδιο του Ταύρου μπορεί να είναι ηδονιστικό, αλλά μόλις κατανοήσει τα ένστικτά του και τα πρότυπά του, είναι ικανό να δείξει ατελείωτη αγάπη και προστασία στους άλλους. Είτε πρόκειται για υλικά αγαθά είτε για αγαπημένα του πρόσωπα, μπορεί και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπερασπιστεί και να προστατέψει αυτό που δικαιωματικά είναι δικό του.

Λέων
Λιονταρίνα, είσαι πιστή και εγκάρδια, κάτι που αποδεικνύει το γιατί ανήκεις σε ένα από τα πιο προστατευτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Είσαι σε εγρήγορση όταν πρόκειται για τους φίλους και την οικογένειά σου και θα είσαι κοντά τους σε κάθε ευκαιρία για να τους υπερασπιστείς. Εξάλλου, κυβερνήτης σου είναι ο ήλιος και με τον ίδιο τρόπο βρίσκεις σκοπό να προστατεύεις τις ζωές των άλλων.

Ζυγός
Ζυγέ, είσαι προστάτης της ειρήνης. Κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να προστατεύσεις τους άλλους και χρησιμοποιείς την άποψη σου για δικαιοσύνη ως μέσο για να διατηρήσεις τα πάντα ισορροπημένα. Οι Ζυγοί υπερασπίζονται τη δικαιοσύνη, τους εαυτούς τους και τις σχέσεις τους, καλοπιάνοντας τους άλλους, συχνά υποσυνείδητα, σε άλλες πλευρές κάθε δεδομένης κατάστασης. Κατά κάποιο τρόπο, ο Ζυγός είναι το ζώδιο της άμυνας.

Σκορπιός
Τα συναισθήματά σου είναι ένα από τα πιο ιερά μέρη του εαυτού σου, Σκορπιέ και θα πας στα πέρατα της γης για να προστατέψεις την καρδιά σου. Ένας Σκορπιός σε σύγκρουση με τον εαυτό του θα είναι πιο πιθανό να πει ψέματα για να προστατεύσει τον εαυτό του. Αυτό συμβαίνει επειδή παίρνεις στα σοβαρά την ευαλωτότητα και είσαι πολύ επιλεκτική με το ποιον έχεις κοντά σου. Η άμυνά σου έγκειται στην προστασία της καρδιάς και της ενέργειάς σου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια