Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πως ο Άρης επηρεάζει τα γενέθλια ωροσκόπια

Ο Άρης στον Κριό
Έχεις ζωντάνια, αυθορμητισμό και θάρρος, τα οποία που αν χρησιμοποιηθούν σωστά σε κάνουν δραστήριο/α, γενναίο/α και δυναμικό/ή. Χαρακτηρίζεσαι από ανθεκτικότητα, μαχητικότητα, επιχειρηματικότητα και πρωτοτυπία. Είσαι τόσο ειλικρινής που δύσκολα μπορεί να κρύψεις το οτιδήποτε. Σου αρέσει πολύ η ελευθερία και η ανεξαρτησία. Συνήθως ενεργείς βιαστικά και σύμφωνα με τις παρορμήσεις σου. Η σεξουαλικότητα σου είναι εντονότατη. Ο θυμός σου είναι απότομος και ισχυρός. Αν και δεν κρατάει για πολύ, καλό θα ήταν να μάθεις να τον χαλιναγωγείς.

Ο Άρης στον Ταύρο
Χαρακτηρίζεσαι από μεγάλο πάθος και μεγάλη σεξουαλική επιθυμία. Η σεξουαλικότητα σου χαρακτηρίζεται από την αργή ανάπτυξή της, την σταθερότητα και την επανάληψη. Στον έρωτα είσαι πολύ κτητικός/ή. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Άρη στον Ταύρο είναι η απόλυτη στάση. Διαθέτεις μεγάλη υπομονή, η οποία όταν σταματήσει να υφίσταται η οργή σου είναι μνημειώδης. Αυτού του είδους η συμπεριφορά, ενώ υποκρύπτει έντονο πάθος, βλάπει σημαντικά τους αποδέκτες. Είσαι επίσης ικανός/ή για σκληρή και επίμονη εργασία. Η ανθεκτικότητα είναι επίσης χαρακτηριστικό σου γνώρισμα.

Ο Άρης στους Διδύμους
H σεξουαλική σου ζωή, είναι ζωηρότατη και την απολαμβάνεις από τα νιάτα έως τα γεράματά σου. Διατηρείς μία πολύ ξέγνοιαστη στάση για το σεξ, καθώς το θεωρείς απόλαυση και διασκέδαση μαζί. Την σπαταλάς όμως στο κυνήγι νέων περιπετειών, νέων εμπειριών και νέων συντρόφων. Τις μάχες σου τις δίνεις κυρίως σε νοητικό επίπεδο, με όπλα την ειρωνεία, το πείραγμα και τον σαρκασμό. Η ενέργειά σου σπαταλάται σε διάφορες κατευθύνσεις, σε γενικό επίπεδο αλλά και σε καθημερινή βάση. Είσαι ομιλητικός/ή και έχεις απίστευτο χιούμορ. 

Ο Άρης στον Καρκίνο
Είσαι τρυφερός/ή, ρομαντικός/ή, εσωστρεφής, συγκροτημένος/η, με ευμετάβλητες διαθέσεις, αισθησιακός/ή, παραδοσιακός/ή, και πολύ προστατευτικός/ή. Εκδηλώνεις την ενέργειά σου με πάθος και με συναίσθημα. Η σεξουαλική σου ορμή είναι πανίσχυρη και δεν γνωρίζει όριο. Το πρόβλημα είναι πως εκδηλώνεται ανάλογα με το πώς αισθάνεσαι εκείνη την στιγμή. Από την φύση σου είσαι ντροπαλός/ή και συνεσταλμένος/η. Έχεις την τάση να εσωτερικεύεις τον θυμό σου. Διαθέτεις μεγάλη αντοχή, η οποία σε βοηθά να φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνεις.

Ο Άρης στον Λέοντα
Επιθυμείς να δοκιμάζεις την τύχη σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Είσαι ιδιαίτερα πρόσχαρος/η, ανοικτός/ή, γενναιόδωρος/η, ρωμαλέος/α και έτοιμος/η να ζήσεις την ζωή σου. Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη από ικανοποίηση και συγκινήσεις. Ο ερωτισμός σου είναι ζωώδης, λάγνος και με αστείρευτη επιθυμία. Είσαι ιδιαίτερα αψύς σαν χαρακτήρας, όμως ξεχνάς και συγχωρείς πολύ εύκολα. Διαθέτεις ενέργεια και ενθουσιασμό, γεγονός που σε βοηθά να αναπτύξεις ηγετικές και οργανωτικές ικανότητες. Είσαι από εκείνα τα άτομα που κάνουν μεγάλα σχέιδια και που έχουν την δύναμη να τα κάνουν πράξη. 

Ο Άρης στην Παρθένο
Αρέσκεσαι στην σκληρή εργασία, την οποία κάνεις πρόθυμα, ευσυνείδητα, χωρίς να προβάλεις τον εαυτό σου, και με πάσα λεπτομέρεια ώστε να πετύχεις τον σκοπό σου. Μπορείς να παίρνεις αντικειμενικές αποφάσεις καθώς έχεις την ικανότητα να αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά από το πρόβλημα που πρέπει να λύσεις. Λόγω της τελειομανίας σου αφήνεις τα έργα σου να μιλήσουν για εσένα. Το ερωτικό πάθος μπορεί να είναι μειωμένο, παθιάζεσαι όμως έντονα για σημαντικά ζητήματα, όπως π.χ. η προστασία του περιβάλλοντος. Η σεξουαλικότητά σου βρίσκεται πάντα υπό έλεγχο και κατά βούλησιν. 

Ο Άρης στον Ζυγό 
Όταν είσαι καλά ψυχολογικά τότε είσαι γοητευτικός/ή, φιλικός/ή, με εξευγενισμένα γούστα και ιδεαλιστικό ταμπεραμέντο. Όταν δεν είσαι, τότε γίνεσαι ειρωνικός/ή, ιδιότροπος/η, υποκριτής/τρια. Έχεις μειωμένη μαχητικότητα, με αποτέλεσμα να μην θέλεις να αναθεωρείς παρωχημένες καταστάσεις. Προσπαθείς μέσω της διπλωματίας να σβήνεις τις εντάσεις. Δημιουργείς περίεργες σχέσεις, και ο τρόπος που τις διατηρείς για να μην μένεις μόνος/η, είναι ασυνήθιστος. Σεξουαλικά είσαι άλλοτε υποτονικός/ή και άλλοτε υπερβολικός/ή. Έχεις ταλέντο σε θέματα μόδας και σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την αισθητική.

Ο Άρης στον Σκορπιό 
Είσαι θαρραλέος/α, πνοηρός/ή, αποφασιστικός/ή και αυτάρκης. Ο έντονος συναισθηματισμός σου πρέπει να βρίσκει ολοκλήρωση στην συνουσία, ειδάλλως δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έχεις καθόλου την αίσθηση του μέτρου, είσαι αδηφάγος/α και αμείλικτος/η. Αν και δεν σου φαίνεται με την πρώτη ματιά, κρύβεις μεγάλο πάθος μέσα σου. Στον έρωτα δίνεις όλη σου την ψυχή αλλά μπορεί να ζηλέψεις παράφορα, να μισήσεις και να δεις τον άλλον σαν κτήμα, ακόμη και να εκδικηθείς. Λόγω μυστικοπάθειας, δεν είσαι καθόλου συζητήσιμος/η.

Ο Άρης στον Τοξότη
Με τον Άρη στον Τοξότη έχεις αυξημένη τόσο την σωματική σου ενέργεια όσο και την πνευματική, για αυτό πιθανόν να σε δούμε να ενασχολείσαι με κάποιο άθλημα ή σωματική διεργασία. Είσαι αρκετά ανυπόμονος/η, ιδιαίτερα πνευματώδης και αγαπάς με ζέση την ανεξαρτησία σου. Αποδέχεσαι κάθε είδους πνευματική και σωματική πρόκληση. Έχεις ιδιαίτερη αγάπη στον κίνδυνο. Για σένα το σεξ είναι μία περιπέτεια, για αυτό και δεν μπορείς να περιοριστείς σε έναν και μόνο σύντροφο. Λόγω της εντυπωσιακής πρώτη εμφάνισης που κάνεις, συνήθως σου επιτρέπει να παίρνεις αυτό που θέλεις. 

Ο Άρης στον Αιγόκερω
Όλη η ενέργεια σου χρησιμοποιείται για να δείξεις την αξία σου μέσα από έργο. Είσαι ιδιαίτερα φιλόδοξος/η, αποφασιστικός/ή, και έχεις μεγάλες αντοχές, καθώς η ζωή σου είναι ένας διαρκής αγώνας. Είσαι ικανός/ή να κάνεις μεγάλες θυσίες μέχρι να κατακτήσεις τον στόχο σου. Θέλεις να σε σέβονται όπως σέβεσαι κι εσύ τους υπολοίπους, αν και με την συμπεριφορά σου περισσότερο σε σέβονται από φόβο παρά από αγάπη. Όταν θέλεις μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός/ή και ανελέητος/η. Διαθέτεις εντονότατη σεξουαλικότητα που όμως είναι καταπιεσμένη. Η επιλογή συντρόφου γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. 

Ο Άρης στον Υδροχόο
Έχεις ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία. Η αντισυμβατική σου στάση μπορεί από την μία να φαίνεται αστεία και διασκεδαστική, αλλά από την άλλη μπορεί να προκαλέσει αμηχανία. Χαρακτηρίζεσαι από παράλογες αντιδράσεις, εκκεντρικότητα και ιδιοτροπία. Συχνά φτάνεις σε σημείο να μιλάς απότομα, να υποτιμάς και να μην σέβεσαι την ελευθερία του άλλου. Απολαμβάνεις το σεξ, σου αρέσει να πειραματίζεσαι, και καθυστερείς να δημιουργείς σχέσεις λόγω της αγάπης σου προς την ελευθερία. Είσαι ικανός/ή να διατηρείς πολλές παράλληλες σχέσεις.

Ο Άρης στους Ιχθύες
Δεν είσαι ιδιαίτερα δυναμικός/ή και χαρακτηρίζεσαι από κρυψίνοια, μυστικοπάθεια, ευπιστία, εσωστρέφεια και αυταπάτες. Όταν είναι να διεκδικήσεις κάτι στην ζωή σου χρησιμοποιείς τις υποκριτικές σου ικανότητες, το ψέμα, την διπροσωπία και την πονηρία. Έχεις την τάση να αναλαμβάνεις τα βάρη άλλων χωρίς να παραπονείσαι. Στον έρωτα είσαι ένας/μία αισθησιακός/ή, όλο πάθος εραστής/ερωμένη, και το συναίσθημα που βγάζεις είναι εντονότατο. Η σεξουαλική σου επιθυμία εκφράζεται με μεγάλη φαντασία. Είσαι εντελώς μη πρακτικός/ή και για αυτό πρέπει να μάθεις να αυτοπειθαρχείς. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια