Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Mad Clip: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο τράπερ 1987-2021

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης
Δεν τα κατάφερε τελικά ο τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από πολύ σφοδρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.
Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά πολύ κατάσταση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε. Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλος επιβάτης.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα οπού και απεγκλώβισαν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του.
25.5.1987 - 2.9.2021
Ο Mad Clip (πραγματικό όνομα: Πίτερ «Πιτ» Αναστασόπουλος) (Νέα Υόρκη, 25 Μαΐου 1987 - Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2021[3]) ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ. Είχε κυκλοφορήσει το κομμάτι Dealer, μετά από το οποίο ακολούθησαν πολλά γνωστά όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.
Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music, με την οποία και διακρίθηκε.
Σκοτώθηκε έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στις 2 Σεπτεμβρίου 2021.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια