Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

La Casa De Papel season 5

Κυκλοφόρησε η τελευταία σεζόν στο ελληνικό Netflix 
Έκανε πρεμιέρα και γίνεται ο χαμός! Το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν του La Casa De Papel είναι στον αέρα του Netflix και η αλήθεια είναι πως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. 
(Η Τέλεια Ληστεία) και συγκεκριμένα το Α' Μέρος που απαρτίζεται από 5 επεισόδια. Η συμμορία του Καθηγητή επιστρέφει στις οθόνες μας για την πιο καταιγιστική σεζόν όλων αφού για πρώτη φορά δεν έχουν σχέδιο απόδρασης και ανοίγουν πόλεμο με τον ισπανικό στρατό, καθώς βρίσκονται πάνω από 100 ώρες κλεισμένοι στην Τράπεζα της Ισπανίας.  
Κατάφεραν να διασώσουν την Λισαβόνα αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο." 
Το cast απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Úrsula Coberó (Τόκιο), Álvaro Morte (Καθηγητής), Itziar Ituño (Λισαβόνα), Pedro Alonso (Βερολίνο), Miguel Herrán (Ρίο), Jaime Lorente (Ντένβερ), Esther Acebo (Στοκχόλμη), Enrique Arce (Αρτούρο), Darko Peric (Ελσίνκι), Hovik Keuchkerian (Μπογκοτά), Luka Peros (Μαρσέιγ), Belén Cuesta (Μανίλα), Fernando Cayo (Σχης Ταμαγιό), Rodrigo de la Serna (Παλέρμο), Najwa Nimri (Επιθεωρήτρια Σιέρρα), και José Manuel Poga (Γανδία).

Το A' Μέρος της 5ης σεζόν της "Τέλειας Ληστείας" κυκλοφορεί ήδη και το Β' Μέρος, που ολοκληρώνει την ιστορία, αναμένεται στις 3 Δεκεμβρίου. 

La Casa De Papel season 5 spoilers: 
Εμφανίζεται ο γιος του Μπερλίν
H Αλίθια Σιέρα γεννάει και μπαίνει στην ομάδα του καθηγητή!
Η Μόνικα σκοτώνει τον Αρτουρίτο!
Ο Ελσίνκι τραυματίζεται βαριά..
Η Tokyo πεθαίνει!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια