Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Που κατέληγαν τα συνολάκια της βασίλισσας Ελισάβετ

Η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας διατηρεί τον τίτλο της για περίπου 70 χρόνια, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της βασιλείας της έχει ασχοληθεί με αμέτρητα παγκόσμια γεγονότα, καθώς και στιγμές που έχουν καθορίσει την καριέρα της, επιβεβαιώνοντας, πραγματικά, το εύρος της ηγεσίας της.
Ωστόσο, εκτός από το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες, αυτό δεν σημαίνει ότι παύει να είναι γυναίκα. Και μάλιστα μια γυναίκα ενημερωμένη για τη μόδα και τις τάσεις της κάθε εποχής.
Οπότε, με τόσες δεκαετίες μόδας στην ντουλάπα της, δημιουργείται το ερώτημα πού πηγαίνουν όλα αυτά τα ρούχα;
Καθώς μεγάλωνε, λοιπόν, η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεγε ρούχα με έντονα χρώματα που θα ταίριαζε με υπερβολικά καπέλα, έντονα παλτά και πάντα μια ασορτί ομπρέλα!
Πού καταλήγουν, λοιπόν, όλα αυτά τα ρούχα που φορούσε κατά το παρελθόν η βασίλισσα Ελισάβετ; Ο συγγραφέας Brian Hoey απάντησε σε αυτήν την ερώτηση στο βιβλίο του το 2011, «Not in Front of the Corgis». Σύμφωνα με τον Hoey, λοιπόν, «Όταν τελικά ένα ρούχο την “κουράσει” θα το παραδώσει σε μία από τις στυλίστριές της, είτε για να το φορέσει η ίδια, είτε για να το πουλήσει». Ο μόνος κανόνας, ωστόσο, είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει καμία απόδειξη ότι το ρούχο ανήκε κάποτε στην Ελισάβετ! Κάτι που ισχύει και για όλα τα ρούχα των μελών της βασιλικής οικογένειας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια