Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα κουσούρια του Λέοντα

Κάθε άνθρωπος έχει τα προτερήματα και τα ελαττώματά του και ο Λέων δεν αποτελεί εξαίρεση, ανεξάρτητα από το ότι θεωρεί τον εαυτό του μοναδικό και best of the best! Κι αυτό ελάττωμα είναι αλλά -ας πούμε- όχι και το μεγαλύτερο. 
Άλλα είναι τα κουσούρια του που μπορεί να σε βγάλουν από τα ρούχα σου! 

 1. Είναι εγωιστής Μεγάλος! Δεν πρόκειται να παραδεχτεί λάθος, με το ζόρι (κι αν...) θα ζητήσει συγγνώμη, σπάνια θα πλησιάσει άνθρωπο, αφού θεωρεί ότι οι άλλοι πρέπει να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους και κυρίως μπορεί να αγνοήσει τελείως τις ανάγκες του οποιουδήποτε, καθώς οι δικές του είναι πιο σημαντικές. 

 2. Είναι αλαζόνας Ψωνάρα μεγάλη (για να είμαστε ειλικρινείς). Αυτός είναι κι άλλος κανένας! Έχει ύφος και τουπέ και δε θα διστάσει να προσβάλλει ή να μειώσει κάποιον άλλο είτε για τη συμπεριφορά είτε για το ντύσιμο ή στήσιμο. Ό,τι είναι δικό του είναι πιο ωραίο, πιο μεγάλο, πιο ακριβό, πιο καλό, μοναδικό, ανεπανάληπτο... 

 3. Το παίζει boss Δεν τον χρήζει κανείς! Μόνος του αναλαμβάνει το ρόλο του αφεντικού, του ηγέτη, του αρχηγού, αφού θέλει να έχει το γενικό πρόσταγμα και να δίνει εντολές. Η ανάγκη του να κυριαρχεί, να φανεί, να έχει ακολούθους είναι τόσο μεγάλη, που του βγαίνει και την καθημερινότητά του, στο σπίτι ή την παρέα του κι όχι μόνο στα επαγγελματικά του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια