Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

American girl dolls

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που οι οπαδοί του American Girl θα μπορούσαν να πάρουν σπίτι τη Samantha Parkington , μια νεαρή ορφανή με την Kate Middleton – esque μαλλιά που έζησε στις αρχές του 1900 στη Νέα Υόρκη με την πλούσια γιαγιά της. Πρώτα παρουσιάστηκε ως ένας από τους τρεις πρωτότυπους ιστορικούς χαρακτήρες το 1986 από την The Pleasant Company, η δημοφιλής κούκλα αποσύρθηκε στην πραγματικότητα το 2008, ακολουθούμενη από τους συναδέλφους OG, Kirsten Larson το 2009 και Molly McIntire το 2010. Αλλά τώρα, για να γιορτάσει την 35η επέτειο της εμβληματικής μάρκας , η εταιρεία είναι έτοιμη να φέρει πίσω τη Samantha, την Kirsten και τη Molly - μαζί με τη Felicity, τη Josefina και την Addy. Οι κούκλες επιστρέφουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στην αρχική τους συσκευασία, τα αυθεντικά ρούχα και τα αυθεντικά αξεσουάρ.
Καθένας από τους έξι πρωτότυπους χαρακτήρες έρχεται στη δική του ειδική συλλογή 35ης επετείου, με μια κούκλα 18 ιντσών που φέρει την αυθεντική στολή της και τα αυθεντικά αξεσουάρ, καθώς και το πρώτο βιβλίο χαρτόδετων χαρακτήρων της σειράς με vintage εξώφυλλο. Κάθε σετ διατίθεται σε κουτί με κουκουβάγια American Girl εμπνευσμένο από τις ρετρό και πωλείται στα 150 $. 
Παρόλο που οι αρχικές έξι κούκλες ήταν σε κυκλοφορία - κυρίως σε διαφορετικές επαναλήψεις με την πάροδο των ετών - ο Cygielman λέει ότι ο στόχος ήταν να τις επαναφέρετε καθώς τις θυμάστε από τη δεκαετία του '80 και του '90.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια