Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης 1982-2021

23.11.1982-31.5.2021
Ο Τάσος Μπερδέσης 39χρονος, γνωστός Έλληνας πυγμάχος, είναι τελικά το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας έξω από τον γυμναστικό σύλλογο «Αίολος» στη Βάρη, σήμερα το πρωί, μεγαλώνοντας έτσι τη λίστα με τα συμβόλαια θανάτου ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας που ολοένα και αυξάνονται το τελευταίο διάστημα.
Ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός λίγο πριν μπει στο κτίριο που στεγάζεται ο γυμναστικός σύλλογος, όταν ένα μαύρο πολυτελές τζιπ τον πλησίασε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και άρχισε να πυροβολεί σε βάρος του.
Σημειώνεται ότι η δολοφονία του είναι η δεύτερη μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, καθώς το απόγευμα της Κυριακής άγνωστοι είχαν εκτελέσει με 8 σφαίρες έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής στα Σεπόλια.
Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης
Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, φυγοδικούσε στη Βουλγαρία, είχε συλληφθεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Μάλιστα, η παραμονή του στη γειτονική χώρα τού στέρησε ακόμα και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο διεθνής πυγμάχος στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Παναθηναϊκού, ωστόσο το 2018 όταν γνωστοποιήθηκε η συμφωνία του με την ομάδα πυγμαχίας του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» άσκησαν «βέτο» με αποτέλεσμα η ένταξη του Μπερδέση στον σύλλογο να ακυρωθεί. Μια χρονιά νωρίτερα, το 2017, ο Τάσος Μπερδέσης είχε συμμετάσχει στο reality επιβίωσης «Survival secret», στο οποίο και αναδείχθηκε νικητής. Τη δημοσιότητα είχε απασχολήσει και με τη σχέση του με την πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου.
Στο παρελθόν ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ζευγάρι με τη Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου. Αμφότεροι είχαν συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία στην Πάτρα, αλλά τελικά είχαν αφεθεί ελεύθεροι. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια