Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι ζώδιο είστε στο Ινδιάνικο Ωροσκόπιο

Βρείτε πιο κάτω σύμφωνα με την ημερομηνία γεννήσεως σας, σε ποιο ζώδιο αντιστοιχείτε στην Ινδιάνικη Αστρολογία:

21/3 – 20/04 : Είσαι ΓΕΡΑΚΙ
Η εποχή αυτή και μέχρι τις αρχές του νέου έτους, θα φέρει μια σωρεία από μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές, στην προσωπική και την οικογενειακή σας ζωή. Άτομα που είχαν χαθεί για ένα μικρό διάστημα από την καθημερινότητα σας θα επανέλθουν, και με πολλά περισσότερα αυτήν την φορά, για να σας προσφέρουν.

21/04 – 20/05: Είσαι ΆΛΚΗ – ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΦΙ
Μπορείτε και έχετε την ατελείωτη υπομονή, που αποζητά κάθε νέα γνωριμία ή επαναπροσπάθεια σας για φέρετε, μια αισθηματική ισορροπία, αλλά σε αυτό θα πρέπει να βάλετε και ένα συνετό χρονικό όριο, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα καλά της παρούσας εποχής.

21/05 – 21/06: Είσαι ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
Κάποιες ειδήσεις που πέσανε στην αντίληψη σας, αυτήν την εποχή, σας έκαναν να αισθανθείτε ότι μια παλιά σας ιδιαίτερη γνωριμία, ένα ξεχωριστό άτομο… ακόμη έχει βαρύτητα μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, κάντε τις δικές σας κινήσεις, για να βρεθούν και οι λύσεις.

22/06-22/07: Είσαι ΟΞΥΡΡΥΓΧΟΣ
Αν από όλα που έχετε πει και εξηγήσει στον άνθρωπο σας, δεν έχουν πια βρει τον αντίκτυπο που θέλετε, ίσως και να απευθύνεστε τελικά στο λάθος άτομο. Βρείτε την προσωπική σας ισορροπία, και μην χάνετε τον χρόνο σας για κανέναν, άλλωστε οι νέες γνωριμίες είναι κοντά.

23/07-22/08: Είσαι ΚΟΥΓΚΑΡ
Αποφασίστε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα …τι θα κάνετε με την σχέση σας και τον άνθρωπο σας, που αντιλαμβάνεστε ότι δεν ακολουθεί την πορεία και τα συμφωνηθέντα σας. Αυτό είναι και ένας δείκτης ότι κάποιες σταθερές έχουν απορυθμιστεί και χρειάζονται την προσοχή σας.

23/08-23/09: Είσαι ΕΛΑΦΙ
Υπάρχει μια προσωπικότητα στον κοινωνικό σας περίγυρο, που κάνει ότι μπορεί αυτό το χρονικό διάστημα, για να σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Αυτό είναι και κάτι που θα το καταλάβετε αρκετά πιο έντονα και μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

24/09-22/10: Είσαι ΑΕΤΟΣ
Οι σκέψεις και οι δράσεις σας έχουν γίνει πολύ πιο συγκεκριμένες, και κάπως έτσι τελικά θα καταφέρετε να έχετε το αποτέλεσμα που σας ενδιαφέρει πιο εύκολα. Αυτό είναι και που έχει και την πρακτική του εφαρμογή, στα οικονομικά και στα αισθηματικά σας σχέδια.

20/10-22/11: Είσαι ΚΑΣΤΟΡΑΣ
Τα δώρα που σας επιφυλάσσει το σύμπαν, είναι πολλά και για όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Μια μεγάλη έκπληξη σας περιμένει από την οικογένεια και τον εργασιακό σας χώρο. Εκτός από την τσέπη σας θα έχετε και την ψυχολογία σας σε πολύ καλύτερα επίπεδα.

23/11-21/12: Είσαι ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΛΕΠΟΥ
Θα πρέπει να είστε σε μια εγρήγορση αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς έχετε πολλές και διαφορετικές υποθέσεις να λύσετε. Υπάρχουν και αρκετά άτομα, που σκέφτονται να σας επισκεφτούν και να σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.
22/12-20/01: Είσαι ΜΑΥΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ
Μια περίοδος που έχετε πολλά μέτωπα …που πρέπει να κλείσετε και σίγουρα πριν να φύγει το τρέχον έτος. Αυτό έχει να κάνει πρώτα με την αισθηματική σας ζωή, που μπορεί να δεχτεί πολλές ακόμη βελτιώσεις και να φτάσει… ακόμη πιο κοντά σε μια δέσμευση.

21/01- 19/02: Είσαι ΛΥΚΟΣ
Ξέρετε ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο, που σας θέλει με τον δικό του τρόπο… ακόμη. Πιθανόν το τελευταίο χρονικό διάστημα, να έχει γίνει μια παρεξήγηση, ή άθελα σας να το πληγώσατε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, απλά δώστε λίγο χρόνο για να αποκατασταθούν οι ισορροπίες. Αυτά που σας ενώνουν είναι ανομολόγητα αλλά…δυνατά!

20/02-20-03: Είσαι ΓΚΡΙ ΦΑΛΑΙΝΑ
Αν δεν μπορείτε να πάτε πιο κάτω αυτήν την σχέση σε κάτι πιο σημαντικό σημαίνει, ότι μάλλον αυτή η κατάσταση, μάλλον έχει αρχίσει και ξεθωριάζει. Κάποια καλά νέα μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας διορθώσουν και την οικονομική καθημερινότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια