Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καθαρισμός προσώπου με λάδι

Εάν παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης του δέρματος, σίγουρα θα έχετε ακούσει για τα λάδια καθαρισμού και τη μέθοδο καθαρισμού προσώπου με αυτά.
Με πολύ θετικά αποτελέσματα για το δέρμα, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν συμπεριλάβει το συγκεκριμένο τρόπο στη ρουτίνα περιποίησής τους εδώ και αρκετό καιρό. Αν θέλετε κι εσείς να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες για το πρόσωπό σας δεν έχετε παρά να λάβετε υπόψη τις παρακάτω λεπτομέρειες.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα καθαριστικά λαδιού δεν λειτουργούν σωστά με το νερό, καθώς αυτές οι δύο ουσίες φυσικά απωθούνται μεταξύ τους. Γι’ αυτόν τον λόγο, τόσο τα χέρια όσο και το πρόσωπό σας πρέπει να είναι στεγνά πριν εφαρμόσετε το προϊόν, διαφορετικά δεν θα έχετε τα σωστά αποτελέσματα.
Καθώς το λάδι πρέπει να διεισδύσει στους πόρους του δέρματός σας για να δράσει σωστά και να καθαρίσει τη βρομιά και τη λιπαρότητα, πρέπει να το εφαρμόσετε με ελαφρύ μασάζ. Χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας ή έναν κρυστάλλινο κύλινδρο προσώπου για να κάνετε μικρές κυκλικές κινήσεις, οι οποίες θα ανοίξουν τους πόρους και θα επιτρέψουν στο λάδι να φτάσει σε βαθύτερα μέρη του δέρματός σας.
Για να ξεπλύνετε το καθαριστικό λαδιού, αφαιρέστε το απαλά με ένα πανάκι μικροϊνών και χλιαρό νερό. Βεβαιωθείτε πάντα ότι έχετε ξεπλύνει καλά το προϊόν πριν συνεχίσετε τη ρουτίνα σας. Καθώς είναι ένα καθαριστικό λαδιού, όταν παραμείνει στο δέρμα σας, μπορεί να προκαλέσει ξεσπάσματα και να αποτρέψει τη λειτουργία άλλων προϊόντων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου σας, όπως το δέρμα γύρω από τα μάτια σας.
Τέλος, καθώς η μέθοδος καθαρισμού με λάδι κάνει θαύματα κατά την αφαίρεση της βρομιάς, της λιπαρότητας και του μακιγιάζ από το πρόσωπό σας, αυτό που μένει είναι απλώς να ενυδατώσετε και να θρέψετε το δέρμα για να διατηρήσετε τη δύναμή του, με την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας και των θρεπτικών ορών.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια