Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
1 Φεβρουαρίου- τετράγωνο Ηλιου-Άρη- απερισκεψία, βία, πείσμα, βιασύνη, καυγάς, εκνευρισμός και προβλήματα.
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο στις 4:00 μμ.
6 Φεβρουαρίου- συνοδος Αφροδίτης/Κρόνου- το καθήκον καλεί, αλλα ψυχρότητα και εγκράτεια.
7 Φεβρουαρίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- εντάσεις, ανάγκη για ανεξαρτησία, ιδιοτροπία, αστάθεια.
8 Φεβρουαρίου συνοδος Ηλιου-Ερμή- επιφύλαξη αλλα βοηθά στην επικοινωνία, η δύναμη της σκέψης, κατανόηση και γνώση.
10 Φεβρουαρίου- τετράγωνο Ερμή/Άρη- προβλήματα, δεν ευνοεί τα δικαστήρια, φασαρίες.
11 Νέα Σελήνη του Χιονιού στον Υδροχόο
13 Φεβρουαρίου- συνοδος Ερμή/Αφροδίτης- σκέψεις για τέχνη, αγάπη, προθυμία, χάρη, ομορφιά.
14 Φεβρουαρίου- εξάγωνο Άρη/Πωσειδωνα- καλλιτεχνικές ασχολίες, έμπνευση, πολλά σχέδια, βοήθεια, πνευματικές φιλοδοξίες.
Συνοδος Ερμή/Δια-πλούτος ιδεών, επικοινωνία από μακριά, σωστή κρίση και λογική, διανόηση.
17 Φεβρουαρίου- τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού- δυσάρεστες καταστάσεις, βία, προκλήσεις, συγκρούσεις.
18 Φεβρουαρίου ο Ηλιος εισέρχεται στους Ιχθείς στις 12:44 μμ.
20 Φεβρουαρίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη- δυσαρμονία, ψυχρότητα, οξυθυμία, δυσαρέσκεια.
21 Φεβρουαρίου- Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11 μοίρες του Υδροχόου ώρα 2:45 π.μ.
25 Φεβρουάριου- τρίγωνο Άρη/Πλουτωνα-ικανότητα, δύναμη, επιτυχία, πραγματοποίηση μέσω υπερβολικής προσπάθειας.
Εξάγωνο Ηλιου-Πωσειδωνα- δραστηριά φαντασία, ταξίδι μακρινό, διαίσθηση, θάλασσα, ενθουσιασμός, ρομαντισμός.
Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς στις 3:12 μμ.
27 Φεβρουαρίου- Πανσέληνος του Σκουληκιού στην Παρθένο
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ..
Πάνω κάτω ο  Φεβρουάριος μπορεί να θεωρηθεί ένας σημαντικός και δυνατός μήνας από πολλές απόψεις και αρκετά θετικός, τώρα από εκεί και πέρα ίδωμεν, με τα τετράγωνα όλα πιθανά είναι. Για να πέτυχεις πρέπει να αγωνιστείς για τα πάντα και να διεκδικήσεις. Σημαντικο πολύ το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, δυο μεγάλοι πλανήτες κονταροχτυπιούνται στα ζώδια Υδροχόου/Ταύρου στην 7η μοίρα, που θα υπερισχύει ολόκληρο τον μηνα, ως ενέργεια ,θα αποτελέσει σημείο διάσπασης αλλα και σύγκρουσης και θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά τουλάχιστον στην προσωπική μας ζωή. Υπάρχει διαμάχη αναμεσά στο να δημιουργήσουμε και να βρούμε ασφάλεια με βάση τα οσα έχουμε μάθει από το παρελθόν, από τα προηγούμενα χρόνια («το παλιό σχολείο» που λέμε) και την νέα προοπτική στην ζωή (νέος τρόπος ζωής) λόγω των αλλαγών και την ανάμειξη της τεχνολογίας.
Καλούμαστε να συνδυάσουμε δηλαδή, το παλιό με το καινούργιο καθώς οι δομές στην ζωή μας και πάλι ανανεώνονται και εδώ που τα λέμε πάντα έτσι γινόταν. Θα πρέπει και πάλι να γεφυρώσουμε το παλιό με το καινούργιο ώστε να προσαρμοστούμε στο μέλλον αλλα και να συμμετέχουμε στην δημιουργία νέων δομών, αν το καταλάβουμε, ειδάλλως θα μας πάρει η μπάλα και επιστροφή δεν θα υπάρξει. Θα υπάρξουν συγκρούσεις με το κατεστημένο και αυτό θα εξαρτηθεί από την πλευρά την οποία θα βρίσκεται ο καθένας μας μεσα σε αυτήν την εξίσωση.
Θα αντιμετωπίσουμε ομως δύο διαφορετικά στρατόπεδα και δυο διαφορετικές απόψεις, σε κάθε επίπεδο, είναι πιθανό. Εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να βάλουμε σε εφαρμογή την νέα τεχνολογία αλλα ταυτόχρονα να καθορίσουμε τι είναι αυτό που μας συμφέρει, μας κάνει και θέλει πέταμα στα σκουπίδια. Μην ξεχνάτε επισης ότι σε αυτό το σημείο της ιστορίας θα είμαστε εμεις οι σημαιοφόροι των επόμενων μεταρρυθμίσεων και την ευθύνη την έχουμε ουτωσι άλλως καθως καθορίζετε από το ποσοστό συμμετοχής. Αποδεσμευόμαστε από το παρελθόν γιατί υπάρχει η ανάγκη για αλλαγή που μπορεί να είναι ξαφνική, άλλοτε ευχάριστη και άλλοτε δυσάρεστη.
Το στοιχείο του Υδροχόου θα υπερισχύει καθόλη την διάρκεια του μηνα καθώς Ηλιος, Ερμής και Αφροδίτη (μέχρι της 25/2) Δίας και Κρόνος θα βρίσκονται στον Υδροχόο σε κοινωνικό επίπεδο. Ο Ηλιος θα εισέλθει στους Ιχθείς στις 18 του μηνα, οπου θα η διαισθητική ετοιμότητα θα είναι έντονη, δίνοντάς έμφαση περισσότερο στο να αποσυνδεθούμε από συναισθήματα, ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος για να δούμε την ζωή διαφορετικά.
Αυτόν τον μηνα θα πρέπει να προσέχουμε την φλυαρία και να μην πέφτουμε μεσα σε ατέλειωτους διάλογους που δεν έχουν νόημα. Η Υδροχοοιστικη ευθυγράμμιση μας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα την ζωή από την προοπτική του «Εμείς» πλέον σιγά σιγά και όχι του «Εγώ», όπως το συνηθίζαμε. Βαδίζοντας όλο και βαθύτερα μεσα στην εποχή του Υδροχόου θα μάθουμε ότι το Εμείς, όλοι εμείς μαζί, είναι πιο χρήσιμο για το μέλλον της ανθρωπότητας και στην ζωή μας και ότι το Εγώ πλέον δεν εξυπηρέτησε σε τίποτα και δεν θα εξυπηρετεί σε τίποτα στο μέλλον. Αυτό πιστεύω είναι αρκετά βοηθητικό αν ήμασταν συναισθηματικά αρκετά φορτωμένοι τελευταία, ειδικά με διλλήματα που απαιτούν μια απόφαση για να προχωρήσουμε στην ζωή, αν και ακόμα βέβαια είμαστε κολλημένοι στο παλιό τρόπο σκέψης. Σιγά σιγά όμως ο Υδροχόος θα μας βοηθήσει να αποκολληθούμε χωρίς τύψεις και υστερίες. Πάει από μόνο του δηλαδή….ειδικά όσοι βίωσαν δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις τα προηγούμενα χρονια η τον τελευταίο καιρό..
Η νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου στις 23 μοίρες του Υδροχόου σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Deneb Algedi, είναι αρκετά ενδιαφέρον, θα συνδεθεί με την δικαιοσύνη και την προστασία, αν και θα είναι σκέτη πανωλεθρία για αυτούς που είναι αναμιγμένοι σε εγκληματικές δραστηριότητες είτε σε κοσμικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα την δούμε και αναλυτικά, ειδικά σε μια φάση οπου η πρώτη επιρροή της συνόδου και των τετραγώνων φέρνει στο φως υποθέσεις σεξουαλικής παρενοχλήσεώς όχι μόνο στην χωρα μας αλλά και σε άλλες χώρες (με σκοπο πλέον να αποδεσμεύσει, να απελευθερώσει και θα είναι πολλά πιστεύω αυτά).
Η Αφροδίτη με τον Δια στον Υδροχόο κατά την διάρκεια της νέας σελήνης μαζί με τον Πωσειδωνα ενεργοποιεί την επιθυμία για αγάπη και έρωτα, για να κάνουμε όνειρα που είναι ισψς πέρα από την ανθρώπινη ικανότητα και φαντασία αλλα όμως φέρνει περισσότερη κοσμική συνείδηση. Φαίνεται να είναι αγγελική, αρκετά διαφωτιστική θα δώσει έμπνευση για νέα σχέδια, νέα πράγματα. Ώραομως να οραματιστούμε και να φανταστούμε το πως θέλουμε να είναι η ζωή μας. Η φαντασία, έμπνευση, κυρίως στις τέχνες. Αν και η συγκέντρωση μας σε ένα στόχο θα είναι καπως δύσκολη μέσω των τετραγώνων αλλα πρέπει να προσπαθήσουμε και να επιμείνουμε.
Στις 18 Φλεβάρη, ο Ηλιος θα μπει στους Ιχθείς και θα σχηματίσει όψεις με τον Πλουτωνα στον Αιγόκερω αλλα και τον Άρη/Ουρανό στον Ταύρο. Αν και μπορεί να θεωρηθεί θετικό από συναισθηματικής άποψης προσέξτε όμως να μην σας θολώσει το μυαλό. Στις 20 του μηνα ο Ερμής θα επιστρέφει σε ορθή πορεία και η σύνδεση του με τον Πωσειδωνα θα φέρει περισσότερο έντονα συναισθήματα και δημιουργία.
Ο Φλεβάρης που είναι και κουτσοφλεβαρης, θα τελειώσει στις 27 με την πανσέληνο στις 8 μοίρες της Παρθένου. Σελήνη και Ηλιος θα τρέμουν κάτω από τις δονήσεις Κρόνου/Ουρανού. Το κλειδί είναι να συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την διαίσθηση σας και να πιστεύετε στο όραμα σας και το μέλλον, και αν δεν ξέρετε τι να ακριβώς κάνετε, και αν δεν ξέρετε πως αυτό θα πραγματοποιηθεί, κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή σε κάθε προοπτική. Να είστε πιο θετικοί  και συμπονετικοί ακόμα και αν περάσατε μια τραγωδία η ήσασταν ατυχής. Η πανσέληνος θα σας κάνει πιο δυνατούς και πιο γενναίους. Είναι πολύ δύσκολο να γράψεις η να εκφράσεις τι συμβαίνει, όμως σίγουρα θα πρέπει να μην επιμένεις οι άλλοι να ακολουθούν τη ιδια γραμμή με σένα, καθώς μπορεί έχουν και αυτοί προβλήματα. Η διαισθητική επικοινωνία θα είναι καλύτερη, θα υπάρχει κατανόηση αρκεί να ακούσετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε άδικα για τους άλλους. Μην προσπαθείς να πεις τι εννοείς, περισσότερο εχει νόημα αυτό που λες – ακόμα κι αν δεν είναι τόσο ξεκάθαρο.

ΚΡΙΟΣ
Ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας θετικός οπου μεγάλη έμφαση δίνετε στο μέλλον σας, δηλαδή δημιουργείτε ένα νέο σετ στόχων, για το μέλλον. Νέες ελπίδες, νέα πράγματα γεμίζουν το μυαλό σας, νέες προσδοκίες, η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη οπου μπορεί να περιέχει και νέες ομάδες δραστηριότητες, αν αυτές επιτραπούν, με νέους φίλους και γνωριμίες. Και ακόμα αν δεν είναι αυτό, ίσως να αφορά και την έντονη δραστηριότητα μέσω του ιντερνέτ και των social media. Θέματα προσωπικών σχέσεων και ερωτάς δέχονται θετική ενέργεια από θετικές όψεις που δημιουργούνται στον ουρανιο θολο, οπότε θα περάσετε όμορφες και έντονες στιγμές ενώ κάποιοι άλλοι θα προτιμήσουν την παρέα φίλων που θα τους παρέχει κάποιες ελευθερίες.
Αφροδίτη και Κρόνος, από τις 5-6 του μηνα με τα οικονομικά οπου θα πρέπει να είστε περισσότερο ρεαλιστικοί σχετικά με ένα οικονομικό πλάνο, για παράδειγμα, σχετικά με την διαχείριση τους, ενώ μετα τις 8-11, Αφροδίτη και Δίας είναι δείκτες ότι λαμβάνετε περισσότερα χρήματα η υπάρχει περισσότερο κέρδος καθώς σημειώνετε άνοδος. Στις 21 και ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και έτσι τα πράγματα θα τρέχουν περισσότερο. Η νέα σελήνη στις 11 στον Υδροχόο, θα αποδειχθεί επικερδής, κατάλληλη για επαφές και επικοινωνία αλλα και μετακινήσεις, διαφήμιση, ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, την προσωπική σας ζωή γενικότερα, με την διακόσμηση του σπιτιού σας και αλλα όμορφα πράγματα.
Το τετράγωνο με τον Άρη όμως προκαλεί κάποια ελαφριά δυσαρέσκεια, αλλα εμπας περιπτώσει μην το παρατραβάτε, η νέα σελήνη εχει αν δώσει πολλά. Η πανσέληνος στις 27 φέρνει εντάσεις, προβλήματα, αστάθεια στα οικονομικά και επαγγελματικά η μπορεί να έχουν άμεση σχέση αυτά μεταξύ τους, προσοχή στις ύπουλες ενέργειες, όμως πιστεύω ότι κάτι νέο και διαφορετικό έρχεται στην συνέχεια. Οι ελεύθεροι θα κάνουν ίσως μια νέα γνωριμία που θα την χαρακτηρίζει η έντονη επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα αλλα και πάθος. Ωστόσο, σκεφτείτε ότι μπορεί να είναι και ιδιαίτερα δημιουργική η εσείς να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 10, 11, 20, 21
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 10, 11, 18, 19, 20, 21
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 8, 9, 10, 11, 20

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αστρολογικοί δείκτες δείχνουν ότι τα πράγματα θα πάνε καλα από επαγγελματικής άποψης. Θέματα υγείας και αυτά θα πάνε καλα, αλλά φροντίστε να ξεκουράζετε τον εαυτό σας, στοιχείο απαραίτητο. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο γιατί ίσως να μην υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη. Ο Ερμής πιστεύω ότι θα είναι αυτός που παίξει σημαντικο ρόλο ειδικά αφού επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 21 του μηνα. Μέχρι τότε να είστε ,υπομονετικοί, προσεχτικοί με τα χρήματα ενώ επενδύσεις θα πρέπει να περιμένουν. Το γεγονός ότι ο Ερμής εστιάζετε σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως αυτό δίνει πολλά μηνύματα. Διότι συνδέεται με την προσωπική σας φήμη, το θέμα της επικοινωνίας- μάρκετινγκ, διαφήμιση, το ιντερνέτ, η ιστοσελίδα που έχετε για την δουλειά σας ίσως, οι συναλλαγές γενικότερα, τα βιογραφικά που ίσως στείλετέ κτλ και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.
Θα υπάρξουν ίσως καθυστερήσεις η προβλήματα και αυτό να ανησυχήσει. Ηλιος και Ερμής συνταξιδεύουν 7 και 8 του μηνα φέρνει ιδέες ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας, από τις 8-11 του μηνα Αφροδίτη και Δίας παράγουν περισσότερα θετικά αποτελέσματα, ενώ από 13-14 του μηνα θα φέρει χαλάρωση από οικονομικής άποψης. Προσοχή με τον Άρη στο ζώδιο σας από άποψη ατυχημάτων. Η νέα σελήνη στο Υδροχόο στις 11 Φλεβάρη δείχνει να συγκεντρώνει τις δυνάμεις και προσπάθειες σας στα νέα επαγγελματικά σχέδια που τα στηρίζει αλλα και στην επικοινωνία.
Ωστόσο, μην θορυβείστε από κάποιες τυχόν καθυστερήσεις και αποθαρρύνεστε. Προσοχή στις συναλλαγές. Αν όμως νομίζετε ότι το πρόβλημα είναι χρόνιο, μάλλον τότε θα πρέπει να το αντικαταστήσετε η κάτι άλλο. Η νέα στρατηγική βοηθά αρκετά εννοείτε και μην κολλάτε στα παλιά. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 27, δείχνει κάποια αδυναμία, στρες και κούραση όμως εστιάζετε στους επαγγελματικούς σας στόχους αλλα και αυτό το παραπάνω κέρδος που μάλλον στο τέλος θα σκεφτείτε ότι τελικά «αξίζει η κούραση»! Η τελειότητα εχει το τίμημα της αλλα μην το παρακάνετε κιόλας.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 11, 19, 20, 21, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 11, 12, 20, 21
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 11, 12, 18, 27

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Φλεβάρης προχωρά προς τη πρόοδο και ευτυχία σας με γρήγορα βήματα καθώς τώρα όλοι οι πλανήτες προχωρούν μπροστά εκτός από τον Ερμή μέχρι της 21 του μηνα. Αν και ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα είναι σε ανάδρομη πορεία μέχρι της 21 Φλεβάρη, δεν θα σας επηρεάσει και δεν θα σας φανεί καθόλου, και αυτό γιατί οι υπόλοιποι πλανήτες θα έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική και επιρροή πάνω σας ενώ θα είναι σε ευθεία πορεία όλοι. Ισως να σας ενοχλήσει κάτι η να σας δυσαρεστήσει κάπως κάποιος η κάτι αλλά σε ελάχιστο βαθμό η γενικότερα μπορεί να είστε κάπως ανήσυχοι. Αντίθετα, θα ήταν μια πολύ καλή περίοδος να αναθεωρήσετε τακτικές, στρατηγικές και σχέδια και να δείτε στην συνέχεια τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε ώστε να βελτιώσετε την ζωή σας, τους στόχους σας. Ο ανάδρομος Ερμής ίσως να μειώσει κάπως την αυτοπεποίθηση σας αλλά και πάλι.
Οι περισσότεροι από τους πλανήτες συνδέονται με την κοινωνική σας ζωή, οπότε ο επόμενος μήνας δεν αφορά την προσωπική πρωτοβουλία ή προσωπική βούληση. Πρόκειται για την καλλιέργεια σχέσεων και την ύπαρξη σας με τους άλλους. Ο 9ος οίκος του ωροσκοπίου σας είναι πιο δυνατός αυτόν τον μηνα γι αυτό εκμεταλλευτείτε το. Κάντε τα δικά σας επαγγελματικά σχέδια, ταξιδέψτε, ευνοεί θέματα σπουδών και σεμινάρια, και συζητήσεις. Στις 18 ο Ηλιος στους Ιχθείς θα ευνοήσει επαγγελματικά ζητήματα περισσότερο, θα ενδυναμώσει την καριέρα σας, θα υπάρξει πρόοδος και βελτίωση ενώ την ιδια επιρροή θα εχει και από οικονομικής άποψης.
Αν βγάλουμε τον Ερμή ανάδρομο, η νέα σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σας προσφέρει οικονομικά μεγάλα κέρδη, αν έχετε υπομονή να οργανωθείτε όπως πρέπει και με κάποια προσοχή στις συναλλαγές. Επικεντρώνετε στο χρήμα, στην εργασία, την παραγωγή. Αυτό που σκέφτεστε υλοποιήστε το. Σημαντικές ειδήσεις που συνδέονται με τα επαγγελματικά, ραντεβού, συμφωνίες οτιδήποτε. Η πανσέληνος στις 27 του μηνα, σας βρίσκει αδυνάμους, κάποιοι δεν συμφωνούν με τις ιδέες σας, αλλα μια νέα ιδέα που θα δώσει μια νέα ώθηση στην ζωή σας .
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 20, 21
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 11, 20, 21, 23, 24
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 13, 14, 24

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι πιθανό στις αρχές του μηνα να βιώσετε διαφωνίες με ανωτέρους η σημαντικά άτομα, για θέματα οικονομικής φύσεως, αλλα θα περάσει γρήγορα και δεν θα επηρεάσει την ζωή σας, τον υπόλοιπο μηνα. Ισως αυτό όμως σας κάνει κάπως απαισιόδοξους γύρω στις 5-6 Φεβρουαρίου. Να είστε πιο υπομονετικοί καθώς η διάθεση θα αρχίζει να αλλάζει  από τις 8/2/ και ύστερα. Η προσοχή θα εστιαστεί περισσότερο σε θέματα 8ου οίκου, που συνδέεται με την διαχείριση χρήματων, κληρονομικά ζητήματα η απλά ψυχολογικής φύσεως. Εκεί υπάρχει κάτι το ανακουφιστικό, αρκετά θετικός δείχνει για προσωπικό μετασχηματισμό και επανεφεύρεση, για τη γέννηση ενός νέου ιδανικού εαυτού. Τώρα, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε έναν μήνα, αλλά θα σημειωθεί καλή πρόοδος. Σταδιακά, θα υπάρξει ένα είδος «αποσυμπίεσης» της ζωής σας.
Εξετάστε και ελέγξτε τι δεν χρησιμοποιείται. Πουλήστε το ή δώστε το σε φιλανθρωπία. Το πιο σημαντικό, προσέξτε τις ψυχικές και συναισθηματικές σας συνήθειες. Είναι χρήσιμες ή απλώς αποσπούν την προσοχή και σπαταλούν ενέργεια; Απαλλαγείτε από αυτά που δεν βοηθούν. Η υγεία και η ενέργεια είναι σε καλα επίπεδα. Έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να πετύχετε ό, τι έχετε στο μυαλό σας. Η πρόκλησή σας θα είναι να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιπλέον ενέργεια με εποικοδομητικούς τρόπους και όχι να την απομακρύνετε. Ο Ήλιος, στις 18 – στέλνει θετικά μηνύματα για οικονομικά θέματα. Τα κέρδη θα αυξηθούν. Η οικονομική διαίσθηση θα είναι εξαιρετική.
Η Νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 11 του μηνα, θα φέρει καθυστερήσεις, εμπόδια στις σχέσεις σας με τους άλλους η διαφωνίες όμως θα στρέψει την προσοχή σας προς τους στόχους που εσείς επιθυμείτε να υλοποιήσετε. Νέες ελπίδες, νέοι στόχοι και φιλίες αλλα και γνωριμίες. Προσοχή στα λάθη στην εργασία σας, που μπορεί να αποτελέσει αφορμή για συγκρούσεις. Στις 27 του μηνα η πανσέληνος στην Παρθένο, φέρνει ευχάριστα μηνύματα οικονομικής φύσεως με ξαφνικό τρόπο ίσως, βελτιώνεστε ψυχολογικά, αλλά όμως ίσως σας γίνουν αποκαλύψεις μυστικών, προσοχή και σε πισώπλατες ενέργειες.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 8, 9, 10, 11, 20, 21
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 11, 20, 21, 23, 25, 26
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 15, 16, 18, 19, 27, 28

ΛΕΩΝ
Οι πλανήτες στο δυτικό μέρος του χάρτη σας σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη η γενικότερα θα κυριαρχεί, αυτόν τον μήνα . Υπάρχουν πράγματα στη ζωή σας που πρέπει να αλλάξουν αλλά περιμένετε να κάνετε τις αλλαγές όταν το πλανητικό δυναμικό θα μετατοπιστεί στο ανατολικό μέρος. Αυτήν τη στιγμή, τέτοιες αλλαγές είναι πιο δύσκολο να εφαρμοστούν. Ο 10ος οίκος σας είναι ισχυρός, ενώ ο 4ος οίκος σπίτι του σπιτιού και της οικογένειάς είναι άδειος (μόνο η σελήνη θα περάσει εκεί μέσα αυτόν τον μήνα, στις 4 και 5). Έτσι, περισσότερο θα εστιαστείτε σε θέματα επαγγελματικά. Εξυπηρετείτε την οικογένειά σας καλύτερα πετυχαίνοντας στις εξωτερικές σας υποθέσεις. Τουλάχιστον το 70 τοις εκατό (και μερικές φορές περισσότερο) από τους πλανήτες σας αγχώνουν.
Όπως πάντα, φροντίστε να ξεκουραστείτε περισσότερο. Σταματήστε να κάνετε ασήμαντα πράγματα στη ζωή σας. Συγκεντρωθείτε μόνο στις προτεραιότητές σας, της στιγμής. Ενώ μετά τις 21η , όλα θα τρέχουν γρήγορα καθώς και τον επόμενο μηνα. Τα γεγονότα θα κινούνται γρήγορα ειδικά στον έρωτα και τα επαγγελματικά. Θα υπάρξει πρόοδος όσο αφορά τους στόχους σας. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες, αλλά τα προβλήματα θα ξεπεραστούν γρήγορα.
Ότι αφορά τα οικονομικά θα ισχύουν το ίδιο όπως και τον Ιανουάριο. Ο Ερμής στον Υδροχόο, στον 7ο οικο σας, όλο το μήνα, υποδεικνύει ότι οι κοινωνικές επαφές, είναι πολύ σημαντικές για τα οικονομικά. Συνήθως τέτοιου είδους διελεύσεις συνδέονται με συνεργασίες ή επιχειρήσεις η κάποιες ευκαιρίες εμφανίζονται. Ο κόσμος υψηλής τεχνολογίας και διαδικτύου φαίνεται επίσης σημαντικός. Προσωπικές σχέσεις και έρωτας θα περιέχουν έντονα το στοιχείο της δραματικότητας. Το τελευταίο θα ισχύσει ως επιρροή με την νέα σελήνη στον Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, όμως θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο δημιουργικά, καθώς ευκαιρίες ίσως να παρουσιαστούν, θα βελτιώσει τις σχέσεις με τα παιδιά και οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι έντονες. Προσοχή, στα λάθη στον επαγγελματικό τομέα. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 του μηνα, είναι δύσκολη για αποφάσεις, και για να χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση σας. Δείχνει μπερδέματα στην επικοινωνία και προσοχή στις μετακινήσεις.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 8, 10, 11, 12, 18, 20, 21, 27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 3, 11, 12, 20, 21, 27, 28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 10, 11, 18, 19, 20, 21

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο 6ος οίκος σας είναι ο πιο ισχυρός αυτόν τον μήνα – αν και συνήθως δεν θεωρείται και ότι καλύτερο για κάποιους. Αλλά για την Παρθένο που είναι ο φυσικός της οίκος. Θα ασχοληθείτε με αυτό που σας αρέσει περισσότερο και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρα η εργασία σας .Η εργασία για έναν Παρθένο είναι διασκέδαση. Δίνει νόημα στη ζωή. Ένας άνεργος Παρθένος είναι ένα πραγματικά άθλιο πλάσμα. Πιστεύω ότι αυτόν τον μηνα θα έχετε ευκαιρίες να εργαστείτε αν είστε άνεργοι, για παράδειγμα. Κάποιοι από εσάς ίσως κάνετε υπερωρίες ή απασχοληθείτε με δεύτερη δουλειά, αν υπάρχει τέτοια ευκαιρία, πράγμα που σπανίζει στις μέρες μας η μπορεί να είναι κάτι σαν δεύτερη ασχολία για παράδειγμα. Η υγεία είναι επίσης καλή αλλα αργότερα μέσα στο μήνα, η υγεία χρειάζεται περισσότερη προσοχή διότι θα υπάρχει περισσότερο άγχος. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη αυτόν τον μηνα, ακόμα και με Ερμή σε ανάδρομη πορεία.
Τα χρήματα κερδίζονται από την εργασία και την παραγωγική υπηρεσία. Αν και θα υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες μεταξύ του 5- 7 Φεβρουαρίου. Αλλά από τις 8 έως τις 14 είναι θετικές ημερομηνίες για τα χρήματα. Στις 18, καθώς ο Ήλιος θα εισέρχεται στον 7ο οικο σας οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι στο προσκήνιο ενώ ο επόμενος μήνας θα είναι ακόμη καλύτερος, όμως το πνευματικό στοιχείο θα είναι σημαντικό και έντονο. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες που ίσως καταλήξουν σε γάμο. Ισως χρειαστεί κάποιοι να κάνετε έξοδα για τα παιδιά σας. Η Αφροδίτη, ο οικονομικός σας πλανήτης, μετακινείται στους Ιχθείς, στον 7ο οικο σας στις 26. Οι κοινωνικές επαφές – και ίσως ο σύζυγος, ο σύντροφος ή σχέση – εμπλέκονται σε θέματα οικονομικής φύσεως. Θα υπάρξει πρόοδος με τους στόχους σας όταν ο Ερμής ξεκινήσει την ορθή πορεία του στις 21 του μηνα.
Με την νέα σελήνη στον Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, όμως θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο δημιουργικά, καθώς ευκαιρίες ίσως να παρουσιαστούν, θα βελτιώσει τις σχέσεις με συνεργάτες και θα δουλέψετε πάνω στους νέους σας στόχους. Προσοχή, στα λάθη στον επαγγελματικό τομέα ενώ ίσως υπάρξουν εντάσεις με παιδιά η και φίλους. Η πανσέληνος όμως στο ζώδιο σας στις 27 του μηνα, ξεκινά ένα νέο κύκλο δημιουργικότητας και επαγγελματικής επιτυχίας, προσοχή στα ατυχήματα μεσα στον χώρο εργασίας.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 5, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 10, 11, 20, 21
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 11, 12, 20, 21

ΖΥΓΟΣ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας θετικός και χαρούμενος μήνας για σας τους Ζυγούς πιστεύω που θα μπορέσετε να απολαύσετε! Ο 5ος οίκος  της διασκέδασης, παιδιών και δημιουργικότητάς ήταν δυνατός και γίνεται ακόμη πιο δυνατός. Αφήστε τις ανησυχίες σας κατά μέρος και απολαύστε τη ζωή σας. Οι γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία είναι πιο γόνιμες ειδικά τώρα. Η προσωπική σας δημιουργικότητα ενισχύεται πάρα πολύ. Οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές ρομαντικές ευκαιρίες. Κάποιοι θα μπορούσαν ακόμη και να παντρευτούν, να αρραβωνιαστούν ή να εμπλακούν σε μια σοβαρή σχέση. Η υγεία θα είναι εξαιρετική όλο το μήνα.
Οι πιέσεις των μεγάλων πλανητών έχουν εξαφανιστεί και υπάρχει μόνο ένας πλανήτης που θα σας προκαλεί άγχος που και που. Όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες είναι είτε σε αρμονία μαζί σας. Ωστόσο, παρά την καλή σας υγεία, από τις 18 και μετά. Λίγη προσοχή να μην αμελήσετε την καλή διατροφή, το σωστό φαγητό η να προσέξετε τις διάφορες ευαισθησίες σας. Τα οικονομικά δεν φαίνεται να αποτελούν πρόβλημα. Η κατάσταση φαίνεται να είναι σταθερή και μάλλον είστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως είναι και δεν χρειάζεται να δώσετε μεγάλη προσοχή.
Ωστόσο, αυτοί που ψάχνουν εργασία θα έχουν καλή τύχη από τις 18 και ύστερα ίσως και άποψη χρήματων διότι η Αφροδίτη θα συνταξιδεύει με τον Δια. Οι σχέσεις θα είναι έντονες όπως το πάθος αλλά και η ζήλια ειδικά γύρω στις 20. Υπάρχει μια τάση έντονης κτητικοτητας. Η κοινωνική σας ζωή επίσης θα είναι στο επίκεντρο όμως ίσως η πίεση να είναι μεγάλη σε επίπεδο συνεργασιών. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 11 του μηνα φέρνει ευκαιρίες και επιτυχίες επαγγελματικές ενώ ίσως δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 συνεχίζει να κινείτε στα ιδια πράγματα, μάλλον η ρουτίνα είναι κάτι που επηρεάζει, όμως προσοχή στην υγεία των παιδιών η μικρά ζωάκια αν έχετε.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 27, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 19, 20, 21, 28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 11, 23, 24

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έντονη δραστηριότητα θα συνδεθεί με θέματα 4ου οίκου δηλαδή το σπίτι σας και η οικογένεια. Εξήντα τοις εκατό των πλανητών – ένα τεράστιο ποσοστό – θα βρίσκονται εκεί αυτόν τον μήνα. Οικογένεια και – το πιο σημαντικό – η συναισθηματική σας ευεξία θα καθορίσει τα πάντα στη ζωή σας. Διατηρήστε την αρμονία με την οικογένεια, μείνετε στη σωστή συναισθηματική κατάσταση και η αγάπη και τα χρήματα θα φροντίσουν τον εαυτό τους. Αυτός είναι ένας μήνας, θα συνδεθεί με την επίτευξη ψυχολογικής σας προόδου. Θεραπείες θα σημειώσουν μεγάλη πρόοδο. Όμως, μπορεί να συνδεθεί και με την συναισθηματική θεραπεία. Το σύμπαν θα φροντίσει. Αυτό σημαίνει ότι ίσως το παρελθόν είναι κοντά και ακόμα σας επηρεάζει. Παλιές αναμνήσεις προκύπτουν – ισως καπως αυθόρμητα – και τείνουμε να ζούμε αυτές. Υπάρχει μια αίσθηση νοσταλγίας. Ισως αυτή την περίοδο έχετε την τάση περισσότερο να απολαμβάνετε ιστορικά βιβλία, ταινίες και ντοκιμαντέρ.
Αυτό θα συμβαίνει και στην ερωτική σας ζωή. Συχνά μια παλιά φλόγα αναδυεται από το παρελθόν επανεμφανίζεται στη ζωή σας. Μερικές φορές δεν είναι το πραγματικό άτομο, αλλά κάποιος που ενσωματώνει τις ίδιες ιδιότητες αυτές. Γενικά δεν προέρχεται τίποτα από αυτό, μόνο θεραπεία και επίλυση παλαιών ζητημάτων. Αυτός είναι ο σκοπός. Αφήστε το συναίσθημα να προκύψει. Θα μπορείτε να ερμηνεύσετε εκ νέου την εκδήλωση με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Δεν θα ξαναγράψετε τα γεγονότα, αλλά θα τα ερμηνεύσετε διαφορετικά. Σε 20 χρόνια μπορεί να ερμηνεύσετε ξανά το ίδιο γεγονός πιο διαφορετικά. Από τις 8-11 του μηνα, ίσως έχετε μια ευκαιρία κάποιοι να κάνετε μια νέα δυνατή γνωριμία η να έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία οικονομικής φύσεως. Η υγεία είναι ακόμα  θα είναι ευαίσθητη μέχρι τις 18 λόγω άγχους. Φροντίστε, να ξεκουραστείτε αρκετά.
Η νέα σελήνη στις 11 του μηνα στον Υδροχόο, θα ενδυναμώσει και θα επιλύσει θέματα οικονομικής και ψυχολογικής φύσεως. Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές. Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες αλλα και σχέσεις δυνατές που μπορεί να δημιουργηθούν στον χώρο εργασίας. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 δημιουργεί εντάσεις ,ευαισθησίες και άγχος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε και κάποια ευκαιρία που μπορεί να μην φανεί στην αρχή ότι είναι καλη.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 10, 11, 18, 19, 20, 21
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 6, 7, 11, 20, 21
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 11, 23, 25, 26

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεστε σε μια όμορφη περίοδο για να ξεκινήσετε νέα έργα ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Η πλανητική ορμή προχωρά συντριπτικά αυτόν τον μήνα – 90% προς τα εμπρός μέχρι τις 21 και μετά τότε όλοι οι πλανήτες θα κινηθούν επίσης προς τα εμπρός. Ο προσωπικός σας ηλιακός κύκλος, αυξάνεται και έτσι είναι και ο κοσμικός ηλιακός κύκλος. Από τις 11 έως τις 27 θα είναι η βέλτιστη περίοδος για την έναρξη νέων έργων. Οι επόμενοι μήνες θα είναι επίσης πολύ καλοί. Αν ομως καθυστερήσετε δεν θα έχετε πιο ευνοϊκή στιγμή. Το πλανητικό δυναμικό θα εξακολουθεί βεβαια να βρίσκεται κυρίως στον ανατολικό τομέα – αλλά αυτό θα αλλάξει στο τέλος του μήνα.
Επομένως, εάν δεν έχετε κάνει ακόμα αυτές τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για την ευτυχία σας, κάντε τις τώρα. Η υγεία είναι ακόμα καλή, ειδικά μέχρι τις 18. Στη συνέχεια θα υπάρχει στρες που θα επηρεάζει. Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε, πολύ χαμηλότερη θα είναι η ενέργεια σας, αλλά, όπως πάντα, φροντίστε να ξεκουραστείτε περισσότερο. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι πιο περίπλοκες αυτόν τον μήνα (μέχρι τις 21). Ο αγαπημένος σας πλανήτης, ο Ερμής, είναι άλλωστε σε ανάδρομη πορεία από τις 30 Ιανουαρίου και παραμένει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Αν και βέβαια θα είναι αρκετά ήπια – ειδικά σε σύγκριση με αυτά που θα έχουμε αργότερα – απλά θα επιβραδύνει την ερωτική ζωή και θα μειώσει την εμπιστοσύνη. Τα επαγγελματικά επίσης φαίνονται να είναι σε αναμονή. Στις 13 και 14 ίσως υπάρξουν ευκαιρίες τόσο επαγγελματικές και ερωτικές, αλλά μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.
Ο επόμενος μήνας δεν είναι μια πολύ δυνατή περίοδος για επαγγελματικά. Αυτό το μήνα, όλοι οι πλανήτες, με την προσωρινή εξαίρεση της Σελήνης, βρίσκονται κάτω από τον ορίζοντα του χάρτη σας – στη νυχτερινή πλευρά του Ωροσκοπίου σας. Τώρα συγκεντρωθείτε στο σπίτι, την οικογένεια και, το πιο σημαντικό, στη συναισθηματική σας ευεξία. Όσο υψηλότερο είναι το κτίριο – τόσο υψηλότερη είναι η φιλοδοξία – τόσο βαθύτερο και πιο σταθερό πρέπει να είναι το θεμέλιο.
Η νέα σελήνη στον Υδροχόο προμηνύει μια εξαιρετικά θετική περίοδος για σας επαγγελματικά και συναισθηματικά. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 του μηνα τα χαλάει κάπως, υπάρχει χαμηλή ενέργεια, φέρνει στην επιφάνεια ευαισθησίες και άγχος, δυσκολία συγκέντρωσης αλλα και εντάσεις στην προσωπική σας ζωή.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 10, 11, 12, 20, 21
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 8, 9, 10, 11, 20, 21
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 3, 11, 12, 20, 21, 27, 28

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τόσο αυτός ο μήνας όσο και ο επόμενος είναι ίσως η καλύτερη περίοδος του έτους για την έναρξη νέων έργων ή επιχειρήσεων η ότι άλλο σχεδιάζετε. Εάν σχεδιάζετε αυτά τα πράγματα, τώρα είναι η ώρα να τα απελευθερώσετε. Η πλανητική ορμή είναι πάρα πολύ μπροστά – το 90% των πλανητών κινείται προς τα εμπρός οπου, μετά τις 21, το 100% των πλανητών θα κινείται πλέον προς τα εμπρός. Επιπλέον, η νέα σελήνη στις 11 του μηνα μέχρι της 23 θα ήταν η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο καθώς η κοσμική ορμή είναι μεγάλη. Ο επόμενος μήνας είναι επίσης θετικός για την υγεία και τα χρήματα. Οι περισσότεροι από τους πλανήτες είναι αρμονικά ευθυγραμμισμένοι με εσάς. Έχετε την ενέργεια για να επιτύχετε ό, τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Έχετε επίσης θετικός για τους υλικούς πόρους.
Τουλάχιστον οι μισοί πλανήτες είτε βρίσκονται στον οικο των χρημάτων και η ενέργεια αυτή είναι ισχυρή αλλα και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις διάφορες προκλήσεις που προκύπτουν. Η πλανητική δύναμη εξακολουθεί να βρίσκεται κυρίως στον ανατολικό τομέα του χάρτη σας. Λοιπόν, είστε ακόμα σε μια περίοδο που τα πράγματα θα γίνονται με τον δικό σας τρόπο άλλωστε το σύμπαν το υποστηρίζει.
Εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμη τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Αργότερα – σε έναν ή δύο μήνες – θα είναι πιο δύσκολο. Αυτή είναι ωστόσο μια περίοδος για να μπείτε στη συναισθηματική ευφορία και να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογενειακή ζωή προς το τέλος του μηνα. Μια σημαντική και καλή ευκαιρία ενδεχομένως έρχεται στις 5 ή 6 του μηνα και από τις 8 έως 11. Όπως τον περασμένο μήνα, θέματα συναισθηματικής φύσεως και σχέσεις μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Ο 7ος οίκος είναι βασικά άδειος με μόνο τη Σελήνη να κινείται προς τα εκεί γύρω στις 23 και 24 αν και εκεί θα υπάρχει σταθερότητα. Ο κοινωνικός μαγνητισμός θα είναι ισχυρότερος από τις 11ο έως τις 27.
Η νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 11 του μηνα είναι αρκετά δυνατή και σας βρίσκει α ιδιαίτερα συγκεντρωμένους, ετοίμους σε θέματα εργασίας ενώ καλό θα ήταν να ελέγχετε περισσότερο το άγχος σας. Θα είναι μια περίοδος οπου θα μπορέσετε να πέτυχετε τους στόχους σας. Η πανσέληνος στις 27 του μηνα στην Παρθένο, δίνει θετικές επαγγελματικές ευκαιρίες και βελτιώνει την προσωπική σας ζωή και σχέσεις.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 10, 11, 20, 21, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 8, 11, 12, 18, 20, 21, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 10, 11, 20, 21

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε να απολαύσετε έναν ευτυχισμένο και υγιή μήνα μπροστά, οι Υδροχόοι. Εντάξει, ίσως αισθανθήκατε με τον Κρόνο κάπως απαισιόδοξοι και ότι όλα πήγαιναν αργά, αλλά όλα αυτά τώρα έχουν τελειώσει. Οι μεγάλοι πλανήτες – είναι ευεργετικοί – σας υποστηρίζουν και υπάρχουν πολλά χαρούμενα πράγματα που θα συμβούν και είστε ακόμη στην αρχή. Όλα θα πάρουν την μορφή και το σχήμα που θέλετε. Η προσωπική σας εμφάνιση θα λάμπει. Η επόμενη περίοδος είναι θετική για να αγοράσετε ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα ομορφιάς. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα πάνε και αυτές αρκετά καλα και θα βελτιωθούν ενώ ταυτόχρονα και οι προσπάθειες σας αποδίδουν. Οι ελεύθεροι δημιουργήστε λοιπόν τις προϋποθέσεις για την ευτυχία σας. Η προσωπική πρωτοβουλία έχει σημασία. Ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε είναι πιο σημαντικό. Κάντε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Η υγεία είναι ακόμα καλή εξάλλου θα έχετε τρεις πλανήτες σε ευθυγράμμιση στο ζώδιο σας, αλλά και οι άλλοι πλανήτες θα σας υποστηρίζουν.
Ο Άρης βρίσκεται στο 4ο οικο του σπιτιού και της οικογένειάς από τις 7 Ιανουαρίου και θα βεβαια παραμείνει εκεί για ολόκληρο τον μήνα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την πραγματοποίηση ανακαινίσεων ή επισκευών που απαιτούνται στο σπίτι. Πρέπει όμως να είστε πιο υπομονετικοί με τα μέλη της οικογένειας. Στις 18 ο Ήλιος μπαίνει στον οικο των χρημάτων σας και θα παραμείνει εκεί για τον υπόλοιπο μήνα οπότε ξεκινάει μια πιο θετική περίοδος ακόμη περισσότερο στα οικονομικά αλλα και οι κοινωνικές επαφές είναι πολύ σημαντικές σε αυτό το κομμάτι.
Οι ελεύθεροι πιθανό να δημιουργήσουν μια καλή σχέση καθώς επιδιώκουν τους οικονομικούς τους στόχους και με άτομα που ασχολούνται με τα οικονομικά τους. Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας στις 11 του μηνα είναι εξαιρετική για νέα ξεκινήματα όσο αφορά επαγγελματικά σχέδια, ταξίδια, συνεργασίες, προσωπικές σχέσεις και οικονομικά. Η πανσέληνος στις 27 του μηνα στην Παρθένο, φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, συμφωνίες και οικονομικό κέρδος. Δίνει περισσότερη έμφαση στην πρόοδο μιας προσωπικής σχέσης η μιας νέας. Εμπιστευθείτε περισσότερο τους άλλους και μην δημιουργείτε αστάθεια και χάος στα καλα καθούμενα.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 10, 11, 20, 21, 23, 25, 26 Best
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 5, 11, 13, 14, 20, 21, 24
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 4, 5, 9, 10, 19, 28

ΙΧΘΕΙΣ
Η κοινωνική σας ζωή περιστρέφεται γύρω από την πνευματική σας και ρομαντική ζωή. Το μήνυμα του Ωροσκοπίου σας είναι, πνευματικά – να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το Θείο – και η υγεία και η αγάπη θα φροντίσουν τον εαυτό τους. Η πλανητική δύναμη εξακολουθεί να υπάρχει στον ανατολικό τομέα. Μόνο η Σελήνη θα περάσει από τον δυτικό τομέα, που είναι η κοινωνική σας ζωή. Έτσι, όπως τον περασμένο μήνα, θα συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.
Κάντε αυτά που θα κάνουν ευτυχισμένους σας και ο κόσμος θα συναινέσει σε αυτό. Είναι καιρός να κάνετε αυτά που θέλετε με τον δικό σας τρόπο. Η υγεία είναι ακόμα εξαιρετική αυτόν τον μήνα. Δεν υπάρχουν πλανήτες που θα σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση. Έτσι, η ενέργεια είναι υψηλή. Μπορείτε να πετύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Υπάρχει ένα πλεόνασμα ενέργειας που αυτό μπορεί να είναι επιβλαβές καθώς την κακοποιούν και δημιουργούν προβλήματα για τον εαυτό τους – οπότε αυτή είναι μια πρόκλησή για το πως θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια με σύνεση. Στις 18 του μηνα ο Ηλιος θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο, οπου ξεκινά μια περίοδος ετήσιας προσωπικής απόλαυσης. Περιποιηθείτε το σώμα σας και να δείξετε εκτίμηση για τον εαυτό σας. Από οικονομικής άποψης θα υπάρξουν περισσότερα κέρδη με ευκολότερο τρόπο από ό, τι στο παρελθόν. Ο επόμενος μήνας θα είναι καλύτερος.
Προσωπικές σχέσεις και έρωτας βελτιώνονται ιδιαίτερα από τις 21 και μετά καθώς ο Ερμής, θα αρχίζει να κινείται πάλι προς τα εμπρός. Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί σε πνευματικούς χώρους, όπως ήταν τον περασμένο μήνα. Η νεα σεληνη είναι εξαιρετικα δυναμικη και θετικη για την προσωπικη σας ζωη, την αυτοδημιουργια, το κερδος και τα παιδια αν έχετε. Ξεκινούν νέα πράγματα με επιτυχία. Ενώ η πανσέληνος στην Παρθένο θα συνδεθεί με εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις ,κάποιες φιλίες απαιτούν ξεκαθάρισμα όμως δίνει και μια επαγγελματική επιτυχία.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 2, 3, 10, 11, 12, 20, 21, 27, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 8, 9, 11, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 27, 28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 6, 7, 11, 20, 21

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια