Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Miners 'Day / Ημέρα των Μεταλλευτών / των ανθρακωρύχων

Η Εθνική Ημέρα των Μεταλλευτών τιμά τις συνεισφορές των ανθρακωρύχων σε όλη τη χώρα. Επιπλέον, η ημέρα αντανακλά τις θυσίες τους και προσφέρει χρόνο για να δείξει εκτίμηση στα εργατικά άτομα της χώρας εξόρυξης.
Καθώς τιμούμε τα επιτεύγματά τους και θυμόμαστε τις τραγωδίες που βιώνουν αυτά τα εργατικά άτομα, η χώρα πρέπει να έχει κατά νου ότι η εξόρυξη είναι μια από τις πιο επικίνδυνες θέσεις εργασίας στην Αμερική. Οι ανθρακωρύχοι θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο καθημερινά. Αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και ασφάλειας καθώς και ένα αβέβαιο μέλλον.
Ο νόμος για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρακωρυχείων του 1969 καθώς και ο νόμος για την ασφάλεια και την υγεία των ορυχείων του 1977 δημιουργήθηκε για να επιβλέπει την ασφάλεια και την υγεία όλων των ανθρακωρύχων.
Τα καθημερινά προϊόντα που χρησιμοποιούμε αποτελούνται από πρώτες ύλες που έχουν ανασκαφεί από ορυχεία. Αυτά τα υλικά είναι αποτέλεσμα της εργασίας των ανθρακωρύχων. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες διαδραματίζουν πολύ πιο κρίσιμο ρόλο στη ζωή μας από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια