Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Aura Soma

Αποτελείται από 116 μπουκάλια ισορροπίας που έχουν έναν διαφορετικό συνδυασμό από χρώματα και υλικά. Σκοπός του είναι, με την ενέργεια του περιεχομένου του, να εξισορροπήσει η ενέργεια μας, να ανέβει η δόνηση μας, να θεραπευτούμε ενεργειακά και να συνδεθούμε με τον ανώτερο σκοπό μας.

Όλα γύρω μας είναι φως και χρώμα. Χρειαζόμαστε το φως και τα χρώματα για να προσανατολιστούμε, να βιώσουμε την ομορφιά, να εκφραστούμε δημιουργικά και να μπορούμε να αντιληφθούμε την αληθινή έκφραση των άλλων.

Κάθε χρώμα έχει το δικό του μήνυμα να μας μεταφέρει. Μέσα από την δόνησή του ενεργοποιεί τις μνήμες που έχουν καταγραφεί στα κύτταρά μας και μας οδηγεί στην σωστή ερμηνεία της αγγελίας του. Μέσα από το Aura-Soma® (Αύρα - Σώμα) δίνονται μερικοί συμβολισμοί των χρωμάτων, και είναι μόνο η αρχή, για να μπορέσουμε να ξεδιπλώσουμε την σοφία από τα βάθη του εαυτού μας και να αποκρυπτογραφήσουμε τους μυστικούς κωδικούς της ιδιαίτερης δόνησής του καθενός ξεχωριστά.

Ο θαυμαστός κόσμος των χρωμάτων

Κόκκινο

Ενέργεια, γείωση, η επιβίωση, η υλική πλευρά της ζωής

Πνευματική σημασία: εξαγνιστική φλόγα, ανάγκη για πνευματική αναγέννηση, πνευματική ενέργεια και δύναμη, θυσία, η δυνατότητα για πνευματική αφύπνιση

Διανοητική σημασία: εξωστρέφεια, κυριαρχία, εξουσία, ενέργεια για αλλαγή, άγχος, χάος, διαχωρισμός

Συναισθηματική σημασία: Πάθος, επιθετικότητα, έξαψη, φωτιά, πικρία, απογοήτευση, θυμός, βία, αμηχανία, θάρρος, τόλμη.

Κοραλί

Αγάπη χωρίς ανταπόκριση

Πνευματική σημασία: Ανώτερη διαίσθηση. Το χρώμα της νέας Χριστικής ακτίνας

Διανοητική σημασία: προβολή των θετικών ή αρνητικών χαρακτηριστικών σε άλλα άτομα, αντί να τα αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας. Αυτό-ανάλυση, ξεπέρασμα των απογοητεύσεων, εξάρτηση, ανεξαρτησία

Συναισθηματική σημασία: αναποφασιστικότητα για το ξεκαθάρισμα σχέσεων, αυθορμητισμός, ικανότητα να δέχεσαι αγάπη, χαρά στην αγάπη, αίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης, αντί για ολότητα.

Πορτοκαλί

Εξάρτηση, σοκ, βαθιά ενόραση και έκσταση

Πνευματική σημασία: ατομικότητα, αφοσίωση, ανάγκη να ανήκεις κάπου

Διανοητική σημασία: σοφία, αναποφασιστικότητα, υπομονή και επιμονή. Βαθιά ενόραση, έλλειψη αυτό-εκτίμησης, εξάρτηση, αλληλεξάρτηση, ανεξαρτησία.

Συναισθηματική σημασία: σοφία, συντροφικότητα, υστερία, κατάθλιψη, ενθουσιασμός, εξωστρέφεια, σοκ, τραύματα, ευτυχία, βαθιά αγαλλίαση.

Χρυσό

Σοφία και βαθείς φόβοι

Πνευματική σημασία: σοφία, ιερότητα, δικαιοσύνη, αιωνιότητα, αγνότητα, ομορφιά, κοινωνικό κύρος, μεγαλοπρέπεια, διαλογισμός, φώτιση

Διανοητική σημασία: υποστήριξη, αυταρέσκεια, ψευτο-μετριοφροσύνη, απάτη, παραπλάνηση, εθελοτυφλία.

Συναισθηματική σημασία: επιθυμία, έκσταση, γαλήνη, άνεση, αγαλλίαση, σταθερότητα και αξιοπιστία, φοβίες, νευρικότητα, απληστία, σύγχυση.

Κίτρινο

Απόκτηση γνώσης

Πνευματική σημασία: κεκτημένη γνώση, φως, δύναμη θέλησης

Διανοητική σημασία: Διέγερση, κυνισμός, διανοητική σύγχυση, ευφυΐα, αβουλία

Συναισθηματική σημασία: ζεστασιά, γέλιο, χαρά και αγαλλίαση, ζήλια, φόβος, έλλειψη εμπιστοσύνης, δειλία, νευρικότητα, σύγχυση, κατάθλιψη.

Λαδί

Χώρος και σοφία. Θηλυκές ηγετικές ποιότητες

Πνευματική σημασία: διαύγεια στο μονοπάτι, ικανότητα μεταφοράς της πνευματικότητας στην καθημερινή ζωή. Χαρά και ικανότητα να γελάς με τον εαυτό σου, γείωση.

Διανοητική σημασία: αρμονία, ολοκλήρωση

Συναισθηματική σημασία: Αγάπη για τον εαυτό, ποιότητες αρχηγίας, συνδυασμένες με ποιότητες της καρδιάς.

Πράσινο

Χώρος, αναζήτηση της αλήθειας

Πνευματική σημασία: Θεραπεία, ανανέωση, συμπάθεια, αγάπη για την γη, αρμονία με την φύση

Διανοητική σημασία: Διάκριση, συμβιβασμός, ικανότητα να παίρνεις αποφάσεις, γενναιοδωρία, ισορροπία, δυνατότητα να κάνεις σωστές κρίσεις

Συναισθηματική σημασία: ΄Άνοιγμα, αταραξία, ελευθερία, γενναιοδωρία, ζητήματα που σχετίζονται με την καρδιά, φθόνος, ζήλια, ικανοποίηση.

Τουρκουάζ

Μαζική επικοινωνία. Επικοινωνία μέσω της Τέχνης και όλων των δημιουργικών εκφράσεων.

Πνευματική σημασία: το τουρκουάζ είναι το χρώμα της αναφερόμενης «εποχής του Υδροχόου». Σύμβολο της μυθικής Ατλαντίδας, της σοφίας, της τεχνολογίας.

Αντιπροσωπεύει την θάλασσα και τα δελφίνια, την ελευθερία και την ευφυΐα.

Διανοητική σημασία: ικανότητα να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση και να ανταποκρίνεσαι εύκολα στις αλλαγές. Ιδεαλισμός, ουτοπική άποψη, τάση για εξιδανίκευση, διδασκαλία, επικοινωνία μέσω των μαζικών μέσων, αφύπνιση, ταλέντο σε τεχνολογικά θέματα.

Συναισθηματική σημασία: διαίσθηση, συμπόνια και συμπαράσταση, συναισθηματική έκφραση, αισιοδοξία, παιδικότητα, τεχνοφοβία.

Μπλε

Ηρεμία, επικοινωνία

Πνευματική σημασία: Το μπλε είναι το χρώμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Του Κρίσνα και του Βισνού, δύο Θεών της Ινδίας, για τους οποίους αναφέρεται στην Μπαγκαβάτ Γκίτα, ότι είχαν μπλε σώματα. Αυτό δηλώνει ότι το μπλε εκπροσωπεί την Θεότητα. Το νερό (βάφτιση, ευλογία, πνευματικός εξαγνισμός), προστασία.

Διανοητική σημασία: διαίσθηση, διπλωματία, δύναμη θέλησης, αρχηγία, ομοιομορφία, εξουσία

Συναισθηματική σημασία: Ηρεμία, αταραξία, τρυφερότητα, κενότητα, ψυχρότητα.

Βασιλικό μπλε

Το να γνωρίζεις για ποιόν λόγο βρίσκεσαι εδώ

Πνευματική σημασία: Το βασιλικό μπλε είναι το χρώμα του βασιλιά Δαυϊδ, ηγέτη του Ιουδαϊκού λαού. Είναι το χρώμα της Αιγυπτιακής θεάς της νύχτας, Νουϊτ, η οποία συμβολίζει την βαθιά σοφία. Αντιπροσωπεύει την θηλυκότητα και την νέα σελήνη.

Μυστικισμός, διόραση, διακοή, διαίσθηση.

Παράνοια, υπερβολική τάση να εξιδανικεύεις, αντίσταση στο να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι, κατάθλιψη, απομόνωση, διαχωρισμός

Συναισθηματική σημασία: Ουδετερότητα, αντικειμενικότητα, ικανότητα να κρατάς τις αποστάσεις, ευλάβεια, μοναχικότητα, μελαγχολία.

Βιολετί

Πνευματικότητα, θεραπεία, υπηρεσία, προσήλωση

Πνευματική σημασία: το βιολετί αντιπροσωπεύει την φλόγα της μετουσίωσης που καίει την αρνητικότητα και κάνει δυνατή την νέα ανάπτυξη. Ατομικότητα, υπηρεσία, θεραπεία

Διανοητική σημασία: Υπερβολική προσήλωση

Συναισθηματική σημασία: πόνος, θλίψη, το να μην θέλεις να βρίσκεσαι εδώ, δυσκολία με την υλική πλευρά της ζωής, εθισμός, τάση να αποσύρεσαι, εσωτερική αταραξία.

Ματζέντα

Αγάπη για τα μικρά καθημερινά πράγματα

Συνδέεται με την θυσιαστική αγάπη. Αυξάνει την ικανότητα για εστίαση, συνεργασία. Το να βρίσκει κανείς τον λόγο για τον οποίο ζει και να τον βιώνει.

Ροζ

Απεριόριστη αγάπη και στοργή

Αντιπροσωπεύει την απεριόριστη αγάπη. Την θηλυκή διαισθητική ενέργεια και την αφύπνιση. Εκφράζει την ανάγκη για θαλπωρή και τα ακραία προβλήματα με τα υλικά ζητήματα. Εκπροσωπεί το πρότυπο του γυναικείου ρόλου.

Λευκό

Βάσανα και κατανόηση των βασάνων.

Πνευματική σημασία: Καρμική συγχώρεση, κενότητα, διαφάνεια, διαύγεια, αγνότητα. Η ενέργεια της σελήνης, το αργυρό νήμα που μας συνδέει με το άπειρο. Τιμιότητα, απλότητα, αλήθεια

Διανοητική σημασία: Διαύγεια, κενότητα, διεύρυνση

Συναισθηματική σημασία: Το «πηγάδι των συγκρατημένων δακρύων», βάσανα, η κατανόησή των βασάνων, διαύγεια, αποφασιστικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια