Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζελεδάκια τύπου Haribo

1/2 φλιτζάνι Καυτό νερό
20 γρ. Ζελατίνη σε σκόνη
85 γρ. Ζελέ με γέυση φράουλα, λεμόνι ή κεράσι (χωρίς ζάχαρη)
Χρώμα ζαχαροπλαστικής προαιρετικά

Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε σε καυτό νερό, την μουσκεμένη ζελατίνη και το ζελέ με γεύση φρούτων. αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει.
Ξαφρίζουμε και γεμίζουμε τις φόρμες σιλικόνης για ζελεδάκια

Αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια