Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαγειρική σόδα: Αφαιρέστε τις Ανεπιθύμητες Τρίχες

Μαγειρική σόδα: Αφαιρέστε τις Ανεπιθύμητες Τρίχες
Μάθετε πώς να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες σε 3 λεπτά χρησιμοποιώντας 3 φυσικές θεραπείες με μαγειρική σόδα που μπορείτε να φτιάξετε σε 2 λεπτά ή λιγότερο. Δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά προϊόντα του εμπορίου που περιέχουν πολλές φορές επιβλαβείς χημικές ουσίες. Σημείωση: εάν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά των θεραπειών, αποφύγετε να τις χρησιμοποιήσετε.Μαγειρική σόδα για να αφαιρέσετε τρίχες από το εφηβαίο
Συστατικά:
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
200 ml βραστό νερό
Ανακατέψτε και τα δύο συστατικά και ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ομοιόμορφη πάστα. Εφαρμόστε την στο δέρμα σας για αρκετές ώρες. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό το πρωί και επαναλάβετε για 3 μέρες συνεχόμενα ώστε να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες.

Κουρκουμάς και μαγειρική σόδα
Συστατικά:
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
1 κουταλιά της σούπας κουρκουμάς σκόνη
2 κουταλιές της σούπας νερό
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να φτιάξετε με μια παχιά πάστα. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο μακιγιάζ για να εφαρμόσετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας. Αφήστε για 20-30 λεπτά πριν την τρίψετε.

Λεμόνι και μαγειρική σόδα
Συστατικά:
2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό
1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
1/2 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
Ανακατέψτε καλά όλα τα συστατικά σας και εφαρμόστε το στα σημεία που θέλετε να αφαιρέσετε τις τρίχες. Μόλις το μείγμα σας στεγνώσει, χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να το σκουπίσετε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια