Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φθινοπωρινή Ισημερία - Ζώδια

Πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της Φθινοπωρινής Ισημερίας
Να είστε καλοί με τους άλλους.
Ακούστε τα λόγια τους προσεκτικά.
Δείξτε τους ότι ενδιαφέρεστε για τα πράγματα που τους ενοχλούν.
Δείξτε τους ότι σας ενδιαφέρουν.
Να είστε όσο το δυνατόν πιο χρήσιμοι. Εξάλλου περνάμε όλοι δύσκολες στιγμές τώρα.
Φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας. Η ευτυχία είναι πράγματι μεταδοτική …
Και φυσικά το πιο σημαντικό… είναι οι καλοί τρόποι. Όλοι πιεζόμαστε κάποιες φορές… και τείνουμε να τους ξεχνάμε. Προσοχή όμως! Κάνουν όλη τη διαφορά. 
Πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε:
Μην ξεχάσετε τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες.
Μιλήστε όταν κάτι σας ενοχλεί ή δεν «σας κάθεται καλά».
Μην αφήσετε την αδικία ατιμώρητη (αν είναι φυσικά στις δυνατότητές σας)
Μην διατηρείτε σχέσεις στις οποίες κακοποιείστε ή νιώθετε παραμελημένοι.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τη φθινοπωρινή ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό 
Είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας και την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό. Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό να γνωρίζετε, πού να διοχετεύσετε την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Σίγουρα να περιμένετε, πως όλα τα πράγματα που αφορούν τις σχέσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο! Οπότε αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε, αν προσπαθείτε να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Πιθανώς να διορθώσετε ένα λάθος, να φτιάξετε τις σχέσεις σας με κάποιο κοντινό σας άτομο ή να πλησιάσετε κάποιον, που δεν είχατε μέχρι τώρα την ευκαιρία και τη χαρά να πλησιάσετε. Να είστε ευγενικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου… και θα λάβετε μια «ώθηση» προς τα εμπρός. Αυτό είναι το «δώρο» της διέλευσης, για όσους επιθυμούν την αλλαγή.
Ώρα να αξιολογήσετε πού βρίσκεστε, να διαπραγματευτείτε νέες συμφωνίες και να προετοιμαστείτε για το χειμώνα. Η νύχτα θα αρχίσει να κερδίζει την ημέρα καθώς κατευθυνόμαστε προς τα Χριστούγεννα.
Είναι επίσης η στιγμή που ο ήλιος κινείται στο Ζυγό, το ζώδιο της πεμπτουσίας των σχέσεων. Το επίκεντρο θα είναι στις συμβάσεις, στις εταιρικές σχέσεις, στις διαπραγματεύσεις και στη δημιουργία καινούργιων ισορροπιών, για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες καθώς ετοιμαζόμαστε για το χειμώνα.
Μπορεί να εμφανιστούν επίσης μάχες, εχθρότητα και διαφωνίες….αλλά ο Ζυγός – που είναι ο καλύτερος σ’ αυτό – να δείξει την επιθυμία του να γεφυρώσει χάσματα και να βρει δίκαιες λύσεις. Ο Ζυγός είναι γεμάτος αντιθέσεις και είναι το πρώτο ζώδιο που παίζει το συνήγορο του διαβόλου ή παλεύει για την άλλη πλευρά καθαρά προς όφελος της ισορροπίας.

Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου στο Ζυγό
Ο Ήλιος μπαίνει στο Ζυγό, το σύμβολο του «Εμείς», στις 22 Σεπτεμβρίου και θα είναι μερικά από τα καλύτερα νέα που έχει το ωροσκόπιο σας για τις σχέσεις σας. Για να κατανοήσετε καλύτερα πώς σας επηρεάζει, θα πρέπει να εξετάσετε ορισμένα βασικά στοιχεία της αστρολογίας.
Ο Ζυγός ανήκει στα θεμελιώδη ζώδια. Και όπως όλα τα θεμελιώδη ζώδια «ανακοινώνει» την έναρξη μιας εποχής. Για το βόρειο ημισφαίριο σηματοδοτεί την αρχή του φθινοπώρου…ενώ για το νότιο, εκείνο της άνοιξης.
Τα Θεμελιώδη Ζώδια, είναι οι πιστοί υποστηρικτές του σλόγκαν : «έξω το παλιό, μέσα το καινούργιο». Η αλλαγή είναι η μία λέξη που θα χαρακτήριζε όλα τα θεμελιώδη ζώδια, όπως και τον τελικό στόχο…για ν’ αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Ως εκ τούτου, ο κοινωνικός Ζυγός, αφορά τη βελτίωση της ποιότητας όλων των σχέσεων σας. Αλλά επειδή ο Ζυγός έχει να κάνει με την ισορροπία, σίγουρα δεν είναι πρόθυμος να αλλάξει τα πράγματα υπέρ του ενός έναντι του άλλου, σε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση. Αντιθέτως ο Ζυγός επιδιώκει να επιφέρει ισορροπία. Ο σεβασμός, η αδιαφορία ή η άδικη συμπεριφορά, δεν είναι ανεκτές από αυτό το ζώδιο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια