Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Burger Day / Ημέρα Burger

Η Burger Day ιδρύθηκε από τον κ. Χάιντ για να γιορτάσει το αγαπημένο τους φαγητό, και όλα τα μέρη που έχουν πάρει δείγματα. Είναι ένα υπέροχο σύστημα, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε ψευδή διαφήμιση που μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλού. Όπως λένε, «Αν λέμε ότι μας αρέσει ένα μέρος με μπιφτέκι, είναι επειδή φάγαμε εκεί και μας άρεσε». Η Burger Day δημιουργήθηκε για να καλύψει τις δόξες αυτού του πιο τέλειου φαγητού, τεχνικά ένα σάντουιτς είναι πραγματικά ένα ολόκληρο γεύμα.

Burger σπιτικά ΕΔΩ
Classic burger ΕΔΩ
Big Mac σπιτικό ΕΔΩ
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ - ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ από πολλά υλικά 🍔🍔🍔🍔🍔 Meatballs - BURGERS recipes ΕΔΩ

Μερικοί πιστεύουν ότι εφευρέθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας ή για να είμαστε πιο ακριβείς, το κρέας που θα γινόταν το χάμπουργκερ. Το αλεσμένο βόειο κρέας θεωρούταν απόβλητο, τα απομεινάρια των πρώτων κομματιών που στη συνέχεια πωλήθηκαν φθηνά.
Το βοδινό κρέας είναι το θεμέλιο ενός από τα πιο δημοφιλή τρόφιμα στον κόσμο. Ξεκίνησε ως μπριζόλα χάμπουργκερ, ένα δημοφιλές πιάτο που σερβίρεται με πολλές παραλλαγές, αλλά μια μέρα βρήκε το δρόμο του σε ένα κουλούρι, τυρί και μπέικον, και δεν έχει κοιτάξει ποτέ πίσω. Η Burger Day είναι η ευκαιρία σας (δικαιολογία;) να απολαύσετε όσα από αυτά τα υπέροχα παρασκευάσματα θέλετε.
Ωστόσο, άλλοι ισχυρίζονται ότι το χάμπουργκερ προήλθε από τον Λούις Λάσσεν, έναν Δανό μετανάστη που μαγειρεύει το πρώτο μπιφτέκι το 1900 στο Νιου Χέιβεν, χρησιμοποιώντας ιδέες που είχε πάρει από την Ευρώπη.
Το χάμπουργκερ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο φεστιβάλ φαγητού του Σαιντ Λούις του 1904, αλλά δεν ξεκίνησε σωστά μέχρι τη μαζική εμπορευματοποίηση της ιδέας τις επόμενες δεκαετίες. Τα χάμπουργκερ δεν ήταν αρχικά ένα απολαυστικό, μοντέρνο είδος γρήγορου φαγητού.
 Οι καινοτόμοι στη βιομηχανία τροφίμων χρειάζονταν έναν τρόπο να χρησιμοποιούν παραγωγικά τεμάχια κρέατος, αντί να τα ρίχνουν στα σκυλιά. Ήθελαν ένα νόστιμο γεύμα που θα μπορούσαν να πουλήσουν γρήγορα για να αποτρέψουν την αλλοίωση. Έτσι, το ταπεινό burger φαινόταν σαν η προφανής επιλογή.
Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1930, η ανάγκη για φθηνό φαγητό έφτασε σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη. Βλέποντας την πείνα και τη φτώχεια, οι επιχειρηματίες έψαχναν τρόπους για να δώσουν νόστιμο φαγητό στην κοιλιά των ανθρώπων χωρίς τη συνήθη τιμή. Άρχισαν λοιπόν να αναπτύσσουν μηχανήματα που θα έκαναν μαζικά μπιφτέκια.
Σύντομα η τιμή των μπιφτέκι μειώθηκε ακόμη περισσότερο, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα: οι άνθρωποι δεν είχαν πουθενά να πάνε και να τα φάνε. Ευτυχώς, η ανάπτυξη του χάμπουργκερ συνέπεσε με την εμφάνιση του «λιπαρού κουταλιού». Καινοτόμοι εστιάτορες συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν να προσελκύσουν παίκτες παρέχοντας πρόσβαση στο κοινό σε νέες ραδιοφωνικές υπηρεσίες που ξεκινούν σε όλη τη χώρα. Τα burger ήταν μια προφανής, φθηνή και νόστιμη επιλογή μενού.
Όποια και αν είναι η αλήθεια για την καταγωγή τους, τα χάμπουργκερ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τρόφιμα στον κόσμο και ένα διατροφικό βασικό στοιχείο. Τα Juicy Foods στο Όρεγκον έκαναν το μεγαλύτερο burger στην ιστορία. Ζύγιζε στα 777 λίβρες και κόστισε στην εταιρεία περισσότερα από 5.000 $.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια