Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Master Chef 4: νικητής ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ

Σταύρος Βαρθαλίτης
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι από την Αθήνα και έχει καταγωγή από τη Σύρο. Από πολύ μικρός επιθυμούσε να ασχοληθεί με την μαγειρική.
Γιατί πήγε στο MasterChef; Τι απαντά ο ίδιος;
 “Γιατί έχω την μαγειρική τρέλα, ψάχνω την μαγειρική ωριμότητα”.
Στην πρώτη δοκιμασία για να πάρει την ποδιά, φορούσε το γυαλί ηλίου που θεωρεί γούρι του.
Το γυαλί αυτό το θεωρεί γούρι και για την πρώην σχέση του άλλα και για μια επαγγελματική δουλειά που κέρδισε. Από πολύ μικρός επιθυμούσε να ασχοληθεί με την μαγειρική.
Πως ψήφισαν οι κριτές;
Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε ΝΑΙ,
ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε ΟΧΙ και
ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε ΝΑΙ.
Έτσι ο Σταύρος Βαρθαλίτης πήρε την ποδιά και μπήκε στο MasterChef 4. Ένας στυλάτος μάγειρας στην κουζίνα του MasterChef 4. Άνετος και με αυτοπεποίθηση, ο Σταύρος υπόσχεται να κερδίσει το έπαθλο του διαγωνισμού! Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο διαγωνισμό έρχεται για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση. Σκοπεύει μέσα από το MasterChef να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό. Ο μέντορας του είναι ο Πάνος Ιωαννίδης. Ποια είναι η ηλικία του; Πόσο χρονών είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης; Ο παίκτης του Master Chef 4 από την Αθήνα , είναι 24 ετών.
Σταυρής Γεωργίου
Ο Σταυρής είναι 25 ετών.
Ο Σταύρος Γεωργίου βρισκόταν στην ίδια σχολή με τον Χαράλαμπο από το προηγούμενο MasterChef.
Γιατί πήγε στο MasterChef; Τι απαντά ο ίδιος; “Στο παιχνίδι ήρθα για να αποδείξω ότι υπάρχουν πολύ καλοί μάγειρες στην Κύπρο”.
Πως ψήφισαν οι κριτές;
Ο Πάνος Ιωαννίδης είπε ΟΧΙ
ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε ΝΑΙ και
ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε ΝΑΙ
Το πιάτο που μαγείρεψε για να πάρει την ποδιά, ήταν καλαμάρι κονφί μαζί με μια πουρέ σελινόριζας και μια μπερ μπλαν από γιούζου.
Έτσι ο Σταύρος Γεωργίου πήρε την ποδιά και μπήκε στο MasterChef 4. Την ποδιά την αφιέρωσε στη μητέρα του.
Πως χαρακτηρίζει τον εαυτό του; «Μοναχικό λύκο», κοιτάζοντας αποκλειστικά τον στόχο του.
Ο στόχος του κύπριου παίκτη είναι να κερδίσει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και να τον πάει στην Κύπρο. Νομίζει πως ήρθε η ώρα να πάει το βραβείο στην Κύπρο και είναι εκείνος αυτός που θα το καταφέρει.
Είναι μοναχικός. Οι γνώσεις και οι τεχνικές του ικανότητες του δίνουν αυτοπεποίθηση. Δεν μπήκε στο παιχνίδι για να κάνει φιλίες, αν και όπου χρειάζεται ομαδικό πνεύμα είναι πρόθυμος να βοηθήσει ώστε να κερδίζει πάντα η ομάδα του.
Ο Σταύρος Γεωργίου είπε πως θα είναι ανθρώπινος μέσα στο σπίτι αλλά δεν θα ξεχνάει τον σκοπό για τον οποίο έχει πάει σε αυτό. Έχοντας υποστήριξη της μητέρας, της αδελφής και της κοπέλας του, θα αντέξει μέσα στο διαγωνισμό μέχρι τον τελικό αλλά εκείνο, που δεν ξέρει πώς θα αντέξει, είναι να μην έχει νέα για την αγαπημένη του ομάδα. Φέτος επιμένει πως θα φέρει τον τίτλο του MasterChef στην Κύπρο και πως η Liverpool θα πάρει το πρωτάθλημα της Premiership.
Ο μέντορας του είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
Ποια είναι η ηλικία του; Πόσο χρονών είναι ο Σταύρος Γεωργίου; Ο παίκτης του Master Chef 4 από την Κύπρο, είναι 25 ετών.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια