Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πλουμιστός: Αυτά θα συμβούν μέχρι το τέλος του 2020

Πριν διαβάσετε την αποκρυπτογράφηση των διαισθητικών μου μηνυμάτων,…
θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μια πρόβλεψη πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως ως «πρόληψη»… και σκοπίμως σας αναφέρω αυτό που έχω γράψει εδώ και καιρό, ότι το το δίλημμα αν θα αφήσουμε το ΕΓΩ και θα υιοθετήσουμε το ΕΜΕΙΣ… Όσο αυτό δεν θα λαμβάνει χώρα, τόσο η προφητεία που αναφέρεται στην αποκάλυψη θα αρχίσει να συμβαίνει: «Οι άνθρωποι θα ψάχνουν τα πραγματικά λόγια της γραφής και δεν θα μπορούν να τα βρουν…» .
Μπορεί να προετοιμαστεί κανείς για μια καταστροφή που είναι «προδιαγεγραμμένη» να γίνει ;…(βλέπε τα σημάδια των προφητειών). Κανείς δεν είναι έτοιμος για την καταστροφή που είναι «προδιαγεγραμμένη» να γίνει…. Την ζει μόνο όταν γίνεται.
Αν λοιπόν έχετε κατανοήσει την διαφορά μιας συμφοράς που θα γίνει επειδή οι άνθρωποι παρεμβαίνουν, με την συμφορά που είναι προδιαγεγραμμένη (ίσως θεϊκά) να γίνει, τότε ίσως μπορέσετε να καταλάβετε γιατί πολλές φορές ένας διαισθητικός, βιώνει μεγάλη πίεση όταν πρέπει να αποφασίσει αν πρέπει ή δεν πρέπει να πει κάτι που αφορά προειδοποίηση του κόσμου….
Η αβεβαιότητα και οι αντιφατικές πληροφορίες που προκύπτουν σε μια πανδημία, μπορούν να οδηγήσουν σε ακραίες σπασμωδικές αντιδράσεις, σε απειλή της κοινωνικής συνοχής, αλλά και επιβάρυνση των ψυχικά ευάλωτων ατόμων...
Η διαιώνιση της Εξουσίας είναι η «εμπέδωση του φόβου» στους εξουσιαζόμενους, η «καλλιέργεια της πεποίθησης» στην μάζα για τον «θεϊκό προορισμό της και την ανάγκη εξάσκησης της Εξουσίας από μία κλειστή ομάδα ατόμων (υπέρμαχοι των σκοταδιστών)» και τέλος η «εμπέδωση της υπακοής», ώστε να λεηλατούνται οι συνειδήσεις χωρίς τον κίνδυνο της εξέγερσης.
Έτσι λοιπόν κι αφού σας ξεκαθαρίσω για ακόμη μια φορά ότι μέλημα μου είναι να μην επηρεάζομαι από διάφορες πηγές κακόβουλης ενημέρωσης – καταστροφολογίας, κείμενα που έχουν σκοπό την υποκίνηση του πλήθους και συνομοσιολόγους, θα σας ενημερώσω για το επόμενο διάστημα τι προβλέπω…

Τι έρχεται..
Αυτό που προμηνύεται είναι οικονομική σφαγή της μεσαίας τάξης στην Ε.Ε η οποία βλέπει τα επαγγελματικά της σχέδια, τον προγραμματισμό της ζωής της, τις στημένες με χρόνια εργασίας επιχειρήσεις και τις επενδύσεις της σε αυτές, ακόμα και την προοπτική συνταξιοδότησης, να εξαϋλώνονται από την επέλαση του κορωνοϊού.
Η Ευρώπη ετοιμάζεται να γεμίσει ξαφνικά με δεκάδες εκατομμύρια πολίτες της που θα είναι άνεργοι ή με ελάχιστο εισόδημα ανεπαρκές για να διασφαλίσει αξιοπρεπή διαβίωση ή ούτε καν επιβίωση. Τη γενική εικόνα πάντως την περιγράφουν όλοι. Και η γενική εικόνα είναι έρχεται πείνα, με ότι αυτό σημαίνει....
Οι άνθρωποι μετά το "μάθημα της πανδημίας" είναι πιο ευγνώμονες για αυτό που έχουν και επαναπροσδιορίζουν - έστω και με πίεση - την εκτίμηση τους για τα απλά πράγματα στη ζωή.
Κρατήστε ότι μέσα στις επόμενες 555 μέρες θα:
 1. Θα ανακοινωθεί ανακάλυψη για την γενετική σύνδεση - σήμανση.
 2. Θα υπάρξει μια πολύ σημαντική ανακάλυψη στην αεροπορία που αλλάζει τα αεροπορικά ταξίδια.
 3. Θα ανακοινώσουν ότι τελικά υπήρχαν δράκοι.
 4. Έρχεται νέο φάρμακο που θα θεραπεύει κι άλλες μορφές καρκίνου.
Γενικά από τον Ιούνιο έως Οκτώβριο
Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίοδο, κατά την οποία οι λανθασμένοι ή απερίσκεπτοι χειρισμοί από πολιτικά πρόσωπα της Ε.Ε και των μεγάλων G20, θα μας βάλουν σε περιπέτειες με απρόβλεπτες συνέπειες που θα μας οδηγήσουν σε μια παγκόσμια κρίση... Είναι η περίοδος που έχω αναφέρει από τον Δεκέμβριο του 2019 όταν έγραψα για την δυσκολία του 2ου εξαμήνου του 2020, καθώς η ανεργία θα αρχίσει να διογκώνεται, ενώ οι βαριά πληγωμένες οικονομίες και το υπό διάλυση οικονομικό μας σύστημα δεν θα μπορούν να κάνουν το παραμικρό για την ανακούφιση των μαζών.
Ο λαοί αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους αρκετών πόλεων, να βγάλουν το θυμό, την μανία, την αγανάκτηση δεκαετιών και την απελπισία της νέας τους πραγματικότητας μέσα από πράξεις βίας και καταστροφής, πολεμώντας με μένος το σύστημα. Τα αποτελέσματα όμως, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, θα είναι επί της ουσίας πενιχρά, αν όχι μηδενικά…

Αυτά θα συμβούν τον Ιούνιο - Ιούλιο και Αύγουστο του 2020
Αναλυτικά Ιούνιος
 • Αναμένεται ένα σταδιακό νέο πάγωμα των δραστηριοτήτων, αναβολή προγραμματισμένων δράσεων, μια γενική αναστάτωση και ένα έντονο αίσθημα ανασφάλειας.
 • Γίνεται πλέον σαφές ότι για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, πρέπει να αποβάλλουμε στερεότυπα και προκαταλήψεις, μοντέλα και συνήθειες δεκαετιών, να απαλλαγούμε από τους πολιτικούς και οικονομικούς δυνάστες μας, ακόμη και εάν αυτό σημαίνει την αποδόμηση των ζωών μας.
 • Είναι η αρχή νέων και πολλών ελπίδων για νέους ηγέτες και καινούργια φρέσκα πρόσωπα, από τους οποίος ο κόσμος θα απαιτήσει κοινωνική δικαιοσύνη...
 • Η Ευρώπη εξακολουθεί να έχει κρούσματα κορωναϊού, ιδιαίτερα στις βόρειες χώρες.
 • Σε πολλά μέρη του κόσμου, οι άνθρωποι κάνουν τα πρώτα προσεκτικά βήματα από την απομόνωση, ενώ η "μάχη" κατά του ιού μαίνεται.
 • Ομάδες ατόμων με φυσική ανοσία στο Covid-19 μελετώνται για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη εμβολίου / φαρμάκου που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα σε αυτούς τους μήνες. Νιώθω ότι ομάδα επιστημόνων που εργάζονται σε χώρα της Ευρώπης όπως η Ελβετία, έχω την αίσθηση ότι αυτή η ομάδα επιστημόνων συνεργάζεται με πολλούς άλλους σε όλο τον κόσμο για να βρει μια σωστή λύση.
 • Ως αποτέλεσμα της απομόνωσης, οι άνθρωποι μαθαίνουν να ζουν διαφορετικά και να τους αρέσουν διαφορετικά πράγματα από πριν. Πράγματα που θεωρούνταν δεδομένα είναι πλέον ξεπερασμένα ή χρεοκοπούν. Γι αυτό και αρκετοί άνθρωποι θα ξεκινήσουν την πνευματική τους αφύπνιση και την σύνδεση τους με τον θεό.
 • Αρχίζουμε να βλέπουμε το τέλος στην κορυφή σε ένα γράφημα.... Αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η πανδημία θα τελειώσει μια μέρα, αλλά όχι ακόμα....
 • Θα έχουμε συνεχόμενες προστριβές και κλιμάκωση των επεισοδίων με του τους Τούρκους. Οι βόλτες και οι προκλήσεις ειδικά στο Λιβυκό πέλαγος την Κρήτη και το Αιγαίο, θα μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων...
 • Όλα όσα θα βιώσουμε από τις 5 Ιουνίου και μετά, είναι μια μικρή γεύση των όσων θα βιώσουμε την ίδια εποχή το 2021 και 2022
Αναλυτικά Ιούλιος
 • Η αστάθεια του καιρού μας δημιουργεί εκνευρισμό.
 • Είναι η αρχή του τέλους πολλών συμμαχιών, συνασπισμών κρατών και πολυεθνικών κρατικών μορφωμάτων που επικράτησαν ή επιβίωσαν τις τελευταίες δεκαετίες. Από δω και μπρος, κυριαρχεί το «ο σώζων εαυτόν σωθήτω»!
 • Νέες αντιπαραθέσεις θα γεννηθούν στην διεθνή πολιτική σκηνή και στις διακρατικές σχέσεις, ενώ παλιές θα αναβιώσουν και θα παρουσιάσουν σημαντική κλιμάκωση. Οι χθεσινοί σύμμαχοι θα γίνουν οι αυριανοί ορκισμένοι εχθροί. Θερμοκέφαλοι και ανεύθυνοι πολιτικοί θα προκαλέσουν διεθνή αναστάτωση με τις προκλητικές τους ενέργειες, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και νέων πολεμικών συγκρούσεων!
 • Η ανεργία θα εκτιναχθεί στα ύψη και η αγορά ακινήτων θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλα προβλήματα. Και καθώς η κρίση θα βαθαίνει, θα γίνει εμφανές ότι οι οικονομικές δυσκολίες που βιώσαμε το πρώτο πεντάμηνο του έτους δεν ήταν τίποτε περισσότερο από την εισαγωγή που θα μας οδηγήσει στην δεύτερη πράξη του δράματος που εκτυλίσσεται γύρω μας.
 • Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και αντικατοπτρίζεται στο χρηματιστήριο. Η παγκόσμια οικονομία είναι στα κάτω της... οι άνθρωποι είναι φτωχότεροι, έχουν άγχος για τα χρήματα.
 • Η αμερικανική οικονομία εξακολουθεί να μειώνεται και ο Dow Jones θα πέσει κάτω από 20.000.
 • Τα κύματα θερμότητας στην Ευρώπη σπάζουν ξανά όλα τα ρεκόρ. Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από τη ζέστη.
 • Πυρκαγιές στην Τουρκία. Μπορεί να οφείλεται σε καιρό ή πόλεμο / σύγκρουση.
 • Η Ρωσία θα γίνει πιο επιθετική προς την ΕΕ.
 • Η σήραγγα μεταξύ Γαλλίας και Βρετανίας θα πλημμυρίσει, η θα γίνει σοβαρό ατύχημα καθώς είναι γεμάτη με ανθρώπους... όπως ένας σωλήνας που φράσσεται από συντρίμμια...
 • Διεθνή κατακραυγή για τις πυραυλικές δοκιμές μεγαλύτερης εμβέλειας από τη Βόρεια Κορέα. Ενώ θα μάθουμε για θερμοπυρηνική έκρηξη....
Αναλυτικά Αύγουστος
 • Ο Αύγουστος ίσως θα είναι ο πιο ήρεμος από άποψη γεγονότων μήνας του έτους. Από πολλές απόψεις όμως θα είναι σαν να βρισκόμαστε στο μάτι του κυκλώνα, μια νηνεμία πριν από την μεγάλη καταιγίδα που θα σαρώσει τα πάντα.
 • Σε πολλές χώρες ωστόσο θα υπάρξουν έκτακτες καταστάσεις με την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών μεγάλης έκτασης, εκρήξεις (ηφαίστειων ή εγκαταστάσεων) και μεγάλα ατυχήματα.
 • Επίσης είναι μεγάλη η πιθανότητα (μεταξύ Ιουλίου- Αυγουστου) η εκδήλωση στρατιωτικών πραξικοπημάτων σε κάποια ή κάποιες χώρες του πλανήτη, ενώ οι συγκρούσεις στην διεθνή πολιτική και διπλωματική σκηνή θα παραμείνουν αμείωτες.
 • ... περίεργη κλιματική αλλαγή έρχεται και θα σαρώσει...
 • Μετά τη λήξη της πανδημίας, όλα τα άλλα που μας απασχολούν στον κόσμο μας θα υποχωρήσουν δίπλα στην αλλαγή του κλίματος.
 • Η υπερθέρμανση του πλανήτη επιταχύνεται. Αυτό σημαίνει ότι όταν η πλειονότητα των ανθρώπων ξυπνήσει και συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, θα είναι αδύνατο να το σταματήσουμε, γι αυτό θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτήν ενώ διακόπτουμε τη χρήση ορυκτών καυσίμων.
 • Η τήξη των παγετώνων από φέτος θα αρχίσει να ανεβάζει τα επίπεδα της θάλασσας. Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή μέσα στην 15ετια θα υπάρξει νέα ακτογραμμή φυσικά ψηλότερα.
 • Εκτός από τις αυξανόμενες θερμοκρασίες και τις καταιγίδες, η ηφαιστειακή δραστηριότητα θα αυξηθεί επίσης.
 • Η Αρκτική παρουσιάζει μεγάλη αλλοίωση μέχρι το τέλος του 2020, προκαλώντας τις καιρικές επιπτώσεις που ποτέ δεν βίωσαν στον Βόρειο Ατλαντικό, την Ευρώπη και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου με σούπερ καταιγίδες, αλλάζοντας τα καιρικά φαινόμενα ακραίου ζεστού και ακραίου κρύου, ξηρασίας και πλημμυρών.
 • Πιο έντονοι τυφώνες από το φθινόπωρο στην Ευρώπη και τις θάλασσες να ανεβαίνουν στο διπλάσιο του παγκόσμιου μέσου όρου.
 • Οι πυρκαγιές θα κάνουν μέρη του πλανήτη ασυμβίβαστα.
 • Μπαίνουμε στην δεκαετία όπου οι άνθρωποι θα κυνηγήσουν το χειμώνα με τον τρόπο που πολλοί σήμερα κυνηγούν το καλοκαίρι για να επιβιώσουν από την ακραία ζέστη. Έτσι την άνοιξη, πλούσιοι άνθρωποι στο βόρειο ημισφαίριο θα μεταναστεύσουν στο νότιο ημισφαίριο και το φθινόπωρο θα μεταναστεύσουν πίσω στο βόρειο ημισφαίριο.
 • Οι ισημερινές περιοχές θα εγκαταλειφθούν σε μεγάλο βαθμό μέσα στην 20ετια . Οι άνθρωποι που δεν έχουν τα μέσα να μεταναστεύουν κάθε χρόνο θα επιβιώσουν από τη ζέστη ζώντας υπόγεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσοι πρέπει να εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους θα το κάνουν μόνο τη νύχτα.
www.ploumistos.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια