Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΕΣΤ: Τι βλέπετε πρώτα σε αυτή την εικόνα;

Σίγουρα, κάποιες από αυτές τις εικόνες θα είναι πιο λεπτομερείς από τις υπόλοιπες αλλά ανεξάρτητα από το τι παρατηρήσετε, σίγουρα θα δείτε κάτι πρώτο. Αυτό το κάτι μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα από όσα φαντάζεστε.
Ενώ ίσως να μην το συνειδητοποιείτε, αυτά που σας έλκουν ή που παρατηρείτε πριν από τα άλλα μπορούν να δείξουν στον υπόλοιπο κόσμο διαφορετικές πλευρές της ύπαρξης σας. Η προσωπικότητα σας αποτελείται από πολλά πράγματα που σχετίζονται με το υποσυνείδητο σας είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Κοιτάξτε τις παρακάτω εικόνες για να δείτε τι σημαίνει το πρώτο πράγμα που είδατε.
Τι βλέπετε πρώτα σε αυτή την εικόνα;
Χείλια
Αν παρατηρήσατε τα χείλια είστε κάποιος που προσπαθεί πάντα να λαμβάνει τα πάντα με την ονομαστική τους αξία. Δεν εμβαθύνετε στα περισσότερα πράγματα και συχνά τα αποδέχεστε όπως είναι. Αυτό σας κάνει απρόθυμους να πάρετε ρίσκα.

Δέντρα
Αν παρατηρήσατε τα δέντρα πρώτα είστε κάποιος που ξέρει πώς να ψάχνει στο άγνωστο και συχνά είναι καλή ιδέα. Σκέφτεστε έξω από το κουτί και πάντα αναζητάτε κάτι ενδιαφέρον. Ξέρετε να αναγνωρίζετε μια καλή ιδέα όταν την ακούτε.

Ρίζες
Αν παρατηρήσατε πρώτα τις ρίζες είστε άτομο που είναι προσανατολισμένο στην ανάπτυξη. Πάντα δουλεύετε για να βελτιωθείτε και για να κάνετε την διαφορά. Σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους.
Τι βλέπετε πρώτα σε αυτή την εικόνα;
Άντρες
Αν παρατηρήσατε τους δύο άντρες πρώτα τείνετε να νοιάζεστε περισσότερο για τους άλλους παρά για τον εαυτό σας. Είστε πολύ προσεκτικοί και μερικές φορές παραμελείτε τον εαυτό σας. Είστε πολύ γενναιόδωροι.

Νερό
Αν παρατηρήσατε πρώτα το νερό είστε κάποιος που πάντα βρίσκεται σε επιφυλακή για μια επερχόμενη καταιγίδα. Ξέρετε πως τα πράγματα δεν είναι συχνά όπως φαίνονται αλλά επίσης δεν θέλετε να τα ψάξετε περισσότερο. Κολλάτε με τους τρόπους σας.

Κρανίο
Αν παρατηρήσατε πρώτα το κρανίο είστε άτομο με θετική άποψη για τη ζωή. Βλέπετε τα πράγματα με ένα φως που οι περισσότεροι δεν μπορούν. Όσο περισσότερο ψάχνετε, τόσο περισσότερα θα ανακαλύψετε ανεξάρτητα από την κατάσταση. Είστε πολύ εξωστρεφείς και πνευματικό άτομο.
Τι βλέπετε πρώτα σε αυτή την εικόνα;
Δέντρο
Αν παρατηρήσατε πρώτα το δέντρο είστε κάποιος που δεν δίνει πολύ προσοχή στα πράγματα γύρω του. Δεν υπέρ-αναλύετε και τείνετε να γυρνάτε συχνά στο παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσετε.

Γυναίκα
Αν είδατε πρώτα την γυναίκα είστε πολύ παρατηρητικοί και γρήγοροι. Παρατηρείτε περισσότερα πράγματα από τους άλλους. Κολλάτε στο να εμβαθύνετε και να διαχωρίσετε τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως υπέρ-αναλύετε με πολλούς τρόπους.

Τοπίο
Αν παρατηρήσατε πρώτα το τοπίο είστε λίγο αφηρημένοι αλλά όχι πάρα πολύ. Κολλάτε σε αυτά που ξέρετε και προσπαθείτε να μην παρεκκλίνετε. Απλώς μπορεί να περνάτε την ρουτίνα σας μηχανικά.
Τι βλέπετε πρώτα σε αυτή την εικόνα;
Ζευγάρι
Αν παρατηρήσατε πρώτα το ζευγάρι είστε κάποιος που παίρνει τις σχέσεις πολύ στα σοβαρά. Πάντα σκέφτεστε τον σημαντικό άνθρωπο σας που αποτελεί ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής σας. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είστε προσκολλημένοι πάνω του.

Έκρηξη
Αν παρατηρήσατε πρώτα την έκρηξη είστε πιθανώς κάποιος που φοβάται εύκολα. Η προσωπικότητα σας είναι λίγο σποραδική αλλά δεν σας αρέσει να κάνετε πράγματα που ξέρετε πως πιθανώς θα καταλήξουν άσχημα. Γενικά δεν παίρνετε ρίσκα.

Γυναίκα
Αν παρατηρήσατε πρώτα απλώς την γυναίκα είστε λίγο πιο μοναχικοί από όσο παραδέχεστε. Επιθυμείτε κάποια προσοχή την οποία δεν λαμβάνετε. Ίσως πρέπει να το βελτιώσετε αυτό.
L.C.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια