Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΕΣΤ: οι υποσυνείδητοι φόβοι

Όλοι φοβόμαστε κάτι. Είτε πρόκειται για υποσυνείδητο φόβο, είτε για κάτι όπως η αραχνοφοβία, όλοι μας έχουμε κάτι που μπορεί να μας κάνει να ανατριχιάσουμε.
Μερικοί άνθρωποι φοβούνται τις αράχνες, άλλοι τις καταιγίδες. Ανεξάρτητα από το τι φοβάστε πρέπει να το συνειδητοποιήσετε για να ξεπεράσετε τον φόβο. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να ξεπεράσετε τον φόβο σας, μόνο με το να παραδεχτείτε ότι υπάρχει. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να ανακαλύψετε τον υποσυνείδητο φόβο σας, μπορείτε να κοιτάξετε τον παρακάτω πίνακα του Βλαντιμίρ Κους. 
Εξετάστε προσεκτικά την φωτογραφία. Δώστε προσοχή στο πρώτο πράγμα που παρατηρείτε γιατί μπορεί να αποκαλύψει ποιος είναι ο μεγαλύτερος υποσυνείδητος φόβος σας.
Δείτε παρακάτω τι σημαίνει σύμφωνα με το awarenessact.com

Το μαχαίρι
Αν το μαχαίρι μπροστά από το μήλο ήταν το πρώτο πράγμα που είδατε, είναι πιθανό ότι φοβάστε πολύ μια ανίατη ασθένεια. Η γήρανση και η επιδείνωση της υγείας σας τρομάζουν, καθώς φοβάστε αρκετά την ιδέα του πόνου και του θανάτου.

Η κάμπια
Αν παρατηρήσατε πρώτα την κάμπια αυτό σημαίνει ότι φοβάστε τα κακόβουλα πνεύματα, επίσης γνωστά ως φαντάσματα. Τρομάζετε στην ιδέα ότι οποιοδήποτε πνεύμα ή φάντασμα θα επιστρέψει για να σας στοιχειώσει. Τρέμετε όταν φυσάει ο αέρας ή όταν κλείνει κάποια πόρτα.

Η πεταλούδα
Οι άνθρωποι που παρατηρούν την πεταλούδα έχουν έναν πιο εσωτερικό φόβο. Φοβούνται ότι θα προδοθούν. Είναι πιθανόν να έχετε προδοθεί αρκετές φορές στην ζωή σας και να έχετε αντιμετωπίσει κάποιες απορρίψεις. Ίσως επίσης να οφείλεται και σε κάποια απόρριψη για δουλειά ή σε κάποιο παιδικό τραύμα.

Το μήλο
Αν το μήλο είναι το πρώτο πράγμα που είδατε, τότε φοβάστε τον θάνατο όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Ωστόσο, τον φοβάστε τρομερά. Ίσως να χάσατε κάποιον αγαπημένο σας πρόσφατα και φοβάστε ότι είστε οι επόμενοι στη σειρά. Δεν θα αντέξετε να χάσετε κάποιον. Ο θάνατος κυριαρχεί στους εφιάλτες σας.

Όλοι φοβόμαστε κάτι. Σίγουρα συμφωνείτε. Ο φόβος είναι ένα βασικό ανθρώπινο συναίσθημα το οποίο είναι κομμάτι των φυσικών ενστίκτων μας. Ωστόσο, ποτέ δεν θα μπορέσετε να τον ξεπεράσετε αν δεν γνωρίζετε από τι προκαλείται. Είναι καιρός να συμβιβαστείτε με την σκληρή πραγματικότητα της ζωής και να συνειδητοποιήσετε πως τίποτα δεν μπορεί να σας πάρει την πραγματική ουσία της ζωής.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια