Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020

Ας δούμε κάποιες σημαντικές πλανητικές αλλαγές για το 2020.
Υπάρχει μια ασυνήθιστα σφιχτή ευθυγράμμιση τριών αργών πλανητών που αρχίζουν το 2020 –στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω – με τον Δία και τον Κρόνο στη συνέχεια, να πραγματοποιούν μια σύνοδο στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου 2020. Η σύνοδος Δια-Κρόνου κάθε 20 χρόνια, ο Δίας και ο Πλούτωνας κάθε 13 χρόνια, και έχουν περάσει 37 χρόνια από την τελευταία σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα. Ως εκ τούτου, στο τέλος αυτών των κύκλων, κατά τη διάρκεια του 2019, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να ολοκληρώσετε ή να εγκαταλείψετε δουλειές, σχέσεις ή πρότυπα δραστηριότητας που έπαιζαν και είχαν κεντρικό ρόλο στη ζωή σας.

Το έτος 2020 θα χωριστεί σε τρία διαφορετικά τμήματα ή θέματα:

*1 Ιανουαρίου έως 20 Μαρτίου: Σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο Δίας επίσης στον Αιγόκερω, και οι εκλείψεις στον Αιγόκερω (τέλη Δεκεμβρίου 2019) και στον Καρκίνο.

* Τέλος Μαρτίου έως μέσα Μαΐου: Σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, με τον Άρη και τον Κρόνο στις αρχές του Υδροχόου.

* Από την 1η Ιουλίου έως το τέλος του έτους 2020: Ο Άρης στον Κριό (ανάδρομος για μεγάλο μέρος αυτού του χρόνου), με πολλές όψεις σε ζώδια του παρορμητικών. Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω μέχρι να συναντηθεί με τον Δία στις 0 ° Υδροχόου στα τέλη Δεκεμβρίου.

Νέο κεφάλαιο στη ζωή μας είναι πιθανό να ξεκινήσει το 2020 και το 2021, αντικατοπτρίζοντας μια συγκεκριμένη περιοχή των γενέθλιων χαρτών μας να επηρεάζονται από αυτούς τους τρεις σημαντικούς πλανήτες. Οι παρακάτω προβλέψεις μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες για το πού θα εκδηλωθούν αυτές οι πλανητικές ενέργειες – περισσότερο εάν ξέρετε την ακριβή ώρα γέννησής σας και, συνεπώς, τον ωροσκόπο σας. Καλό θα ήταν να δείτε πως αυτοί οι σημαντικοί κύκλοι θα επηρεάσουν την ζωή σας, συγκεκριμένα τμήματα του χάρτη σας, μέσα τους επόμενους μήνες....

ΚΡΙΟΣ
Η καριέρα και τα επαγγελματικά σας υπήρξαν ένα σημαντικό φοκους για πολλά χρόνια, όπου η μετακίνηση του Κρόνου προς τον 10ο οίκο σας, ήταν από τις σημαντικότερες επιρροές. Θα έπρεπε να δουλέψετε σκληρά και μεθοδικά και να υποστείτε ταλαιπωρίες. Τη χρονιά αυτή θα λάβετε τους καρπούς των κόπων σας όπου ο τομέας αυτός θα ανθίσει περισσότερο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, κάποιοι ίσως εγκαταλείψουν μια παλιά θέση η επιρροή και κάτι άλλο πιο σημαντικό ίσως βρεθεί στο επίκεντρο της ζωής σας.
Κατά την εαρινή ισημερία, ο πολύ δυνατός Μάρτιος αναμένεται να σας φέρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά διατηρήστε την ειλικρίνεια και ακεραιότητα σας για καλύτερα αποτελέσματα. Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά σημαντικός, καθώς ο Άρης, που είναι κυβερνήτης σας, θα ενωθεί με τον Δια, Πλούτωνα και μετά με τον Κρόνο.
Ο Ουρανός θα κυβερνά τα οικονομικά σας οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι για ξαφνικές ανατροπές, δραματικές οικονομικές αλλαγές, αλλά βέβαια όλα εξαρτιούνται από τον χάρτη σας.
Απρίλιος και Μάιος θα είναι δυνατοί μήνες αλλά θα υπάρξουν προσωπικές προκλήσεις που ίσως σας εκπλήξουν. Μετά την 1η Ιουλίου, η ενέργεια σας θα είναι στα ύψη αλλά μην το παρακάνετε, μπορεί να είστε υπερευαίσθητοι, όμως δείξετε κατανόηση στις συμφωνίες σας με τους άλλους. Δώστε προσοχή όσο αφορά το σωστό τάιμινγκ, σε όλα, όταν ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Θα είναι μια περίοδος όπου θα σας βοηθήσουν άλλοι να πετύχετε τους νέους στόχους σας. Τώρα ετοιμάζεστε για ένα νέο κύκλο έντονης δραστηριότητας. Ο Ποσειδώνας θα συνεχίζει να εστιάζει στην πνευματικότητα σας και προς σε μια μεγαλύτερη εσωτερική ανάπτυξη.
Από άποψη υγείας, όμως γενικότερα το 2020, θα αποχαιρετίσει επιτέλους την πίεση και το άγχος που δημιούργησε η ασφυκτική σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και θα υπάρξει βελτίωση. Οι εκλείψεις θα είναι έξι τη χρονιά αυτή όπου θα επηρεάσει την οικογένεια σας, το σπίτι σας και την προσωπική σας ζωή γενικότερα.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο τρόπος που βλέπεται τον κόσμο και πώς ταιριάζετε στην μεγαλύτερη εικόνα του, φαίνεται ότι το 2020 θα βρίσκεται υπό επανεξέταση. Θα επικεντρωθείτε προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ταξίδια, τη θρησκεία ή τις πάγιες πεποιθήσεις σας γενικότερα. Μπορεί να χρειαστεί όμως να εγκαταλείψετε πάγιες και παλιές πεποιθήσεις ή και ιδέες που σας παρείχαν ασφάλεια για πολλά χρόνια.
Εάν βρίσκεστε η εργάζεστε σε ένα σχολείο, νέες προκλήσεις μπορεί να προκύψουν με εκπαιδευτές ή με ανώτερους γενικότερα στα επαγγελματικά σας. Διαφορετικά, προσέξτε για υπερβολικές απαιτήσεις που θα σας ζητηθούν ή ευθύνες που επιβάλλονται σε σας από θρησκευτικούς / πνευματικούς δασκάλους, θείες ή θείους και γενικότερα από το κοντινό σας περιβάλλον.
Ταξιδέψτε. Εντατικά ερευνητικά έργα ή ακόμα για παράδειγμα η δύσκολη επιμέλεια σημαντικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων υποστηρίζονται από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο σας. Από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2020, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα γονέα ή άτομο που μπορεί να αγωνίζεται και να κάνει τις απαραίτητες επιπλέον προσπάθειες σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
Οι όποιες ευθύνες και προσπάθειες θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα μέσα στο 2021.
Μετά την 1η Ιουλίου, ήρθε η ώρα να υποχωρήσετε (αν μπορείτε) ή να επικεντρωθείτε περισσότερο στην εσωτερική σας ζωή. Επίσης, μπορεί να είναι σημαντικό να μάθετε ένα σύνολο νέων ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Ετοιμαστείτε για αύξηση της προσωπικής σας εξουσίας και ίσως μια θέση καλύτερη μπορεί να σας παραχωρηθεί γενικότερα.
Όπως και να έχει, καθώς ο Ουρανός θα προχωράει όλο και περισσότερο στο ζώδιο σας, 2-11 μοίρες, φέτος αναμένεται να φέρει πιο ευχάριστες αλλαγές επί το πλείστον στην ζωή σας που ίσως στην αρχή να σας κάνουν να ξε-βολευτείτε κάπως. Ο Δίας θα συν ταξιδέψει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα όπου θα φέρει πιο σοβαρές προοπτικές στην προσωπική σας ζωή και τα επαγγελματικά μετά τις 20 Δεκεμβρίου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2020 θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας και οι φόροι που θα βρίσκονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια του 2020. Για πολλούς από εσάς, ένας είδος αναδιάρθρωσης ή μια νέα προσέγγιση προς στην οικονομική ζωή σας είναι απαραίτητη αλλά και να επιλύσετε ένα παλαιό χρέος. Εάν υπάρχει θέμα υγείας αλλά και χωρίς να υπάρχει, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία και άσκηση, που να μειώνει το στρες και την πίεση και να ενισχύει την αντοχή σας, την ικανότητά σας να επεξεργάζεστε καλύτερα τα διάφορα γεγονότα της ζωής σας.
Αναρωτηθείτε τι ακριβώς μοιράζεστε με σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και πώς αυτό θα λειτουργεί για σας ψυχολογικά. Αυτά τα θέματα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά μέχρι το Μάρτιο του 2020.Ο Απρίλιος και Μάιος δεν είναι καλοί μήνες για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, καλύτερα αφήστε το για μετά την 1η Ιουνίου. Θα έχετε όμως περισσότερη ενέργεια για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας μέχρι τον Ιούνιο.
Μετά την 1η Ιουλίου, ίσως να υπάρξει κάποια αναταραχή στην κοινωνική σας ζωή, καθώς θα αναλάβετε την ευθύνη για το που και με ποιους θα ξοδεύετε χρόνο αξιολογώντας τι σας δίνουν οι άλλοι στις φιλίες σας και τις ομάδες στις οποίες ανήκετε.
Κοινωνικός ακτιβισμός ή μια σημαντική αιτία μπορεί να σας καλέσει για έναν απώτερο σκοπό. Καθώς πλησιάζει το 2021, εκεί θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια που σχετίζεται με ταξίδια στο εξωτερικό, την εκπαίδευση ή την προσωπική πνευματική ανάπτυξη σας αλλά και γενικότερα τα επαγγελματικά σας σχέδια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το έτος 2020 αρχίζει με μια σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, αλλά όλη η σημαντική δράση βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιο, δηλαδή στον Αιγόκερω. Στην πραγματικότητα, ο Άρης, Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα είναι όλοι στον Αιγόκερω από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 21 Μαρτίου, 2020.
Ένας συνεργάτης ή ένας αντίπαλος θα βρίσκεται στο επίκεντρο και μπορεί να είναι πιο έντονη η κατάσταση κατά τον Μάρτιο, όπου θα μπορούσατε να εμπλακείτε σε έντονες διαφωνίες ή μια δίκη. Οι ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνεταιρισμούς θα ευνοούνται και είναι πιθανό συμβούν κατά τα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου του 2020.
Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε αν – και πώς – εσείς προβάλλετε αυτό που θέλετε στους άλλους. Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου θα υπάρξει ενέργεια για να ταξιδέψετε (καλύτερα πριν από της 18 του μήνα). Μετά από μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στις 21 Ιουνίου θα υπάρχει η έντονη σπίθα για νέα ξεκινήματα, ίσως εντελώς καινούργια που είναι πιθανό να είναι κάπως ιδιαίτερα πολύπλοκα από ό,τι φαίνονται στην αρχή. Δώστε προσοχή στο πώς προβάλλετε την εμφάνισή σας και πώς αντιδρούν οι άλλοι. Ο Ουρανός θα δοκιμάσει τις φιλίες σας και είναι πιθανό να βρεθείτε σε έναν εντελώς νέο κοινωνικό κύκλο.
Μπορείτε να πετύχετε πολλά, αλλά ίσως να υπάρξει πρόβλημα με έναν γονέα ή έναν εργοδότη, ειδικά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, όμως να είστε προσεκτικοί με παιχνίδια εξουσίας η το πώς ασκείται την δύναμη σας. Θα περάστε τους τελευταίους μήνες του 2020 εδραιώνοντας τα κέρδη σας. Επειδή το σκηνικό, αλλάζει στις αρχές του 2021, τότε θα χρειαστεί όμως να είστε πιο προσεχτικοί όσο αφορά τον οικονομικό και φορολογικό σχεδιασμό ή τη λήψη οικονομικής υποστήριξης από άλλους ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας.
ΛΕΩΝ
Θα συνεχίζετε και μέσα στο 2020 να εστιάζεστε στην φροντίδα του εαυτού σας περισσότερο βελτιώνοντας την υγεία σας ή την φυσική σας κατάσταση σε ένα γυμναστήριο. Σκληρή δουλειά θα γίνει στο να αλλάξετε σημαντικά την καθημερινή σας ρουτίνα βελτιώνοντας τη ζωή σας, εάν επιμείνετε. Ο χώρος εργασίας (ή οι άνθρωποι με τους οποίους εργάζεστε) θα μπορούσε να είναι ένας άλλος τομέας πρόκλησης, ειδικά μέχρι τον Μάρτιο. Μπορεί να παρέχετε εξαιρετικές υπηρεσίες στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει ή θα υπάρξει εξτρά πρόοδος στη δουλειά.
Προσέξτε να μην τα κάνετε όλα υπερβολικά στην εργασία σας ή να προσθέσετε περιττό άγχος στη δική σας ζωή μέσω της εργασίας. Μπορεί μια αντιπαράθεση να είναι απαραίτητη για να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Μπορεί να αμφισβητήσετε για παράδειγμα, ανοιχτά έναν συνεργάτη ή έναν αντίπαλο τον Απρίλιο ή τις αρχές Μαΐου.
Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι ευθύνες σας αλλά είναι πιθανό η πίστη σας να τοποθετηθεί άστοχα η σε λάθος σημαντικές σχέσεις. Μπορεί να είστε περισσότερο εσωστρεφής ή πρέπει να υποχωρήσετε κατά τα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διαίσθησή σας αυτό το χρονικό διάστημα. Μετά την 1η Ιουλίου, και ειδικά μέχρι τις 23 Ιουλίου, εσείς θα αισθάνεστε ότι ο κόσμος όλος σας υποστηρίζει, αν και για τους Λέοντες που γεννήθηκαν 30 Ιουλίου – 3 Αυγούστου, αυτό μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος αναταραχής ή ενθουσιασμού, με τα παλιά όρια να καταρρίπτονται.
Πολλή ενέργεια μπορεί να ξοδευτεί σε ταξίδια, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή σε μια περιπέτεια κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020.Φροντίστε να μην κάνετε κήρυγμα στους άλλους ή να μην είστε πάρα πολύ ευαίσθητοι. Καθώς θα πλησιάζει το 2021, νέες και σημαντικές σχέσεις θα εμφανιστούν – εάν είστε ανοιχτοί προς τα άτομα αυτά – ή ακόμη και μια πιθανή μακροπρόθεσμη επαγγελματική σχέση. Συνεχίστε να λάμπετε!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δημιουργικότητά σας και η αυτο-έκφρασή σας ενισχύονται αλλά και κάποια άλλα στοιχεία αμφισβητούνται το 2020. Οι εκλείψεις που θα είναι έξι, παραπάνω από το κανονικό δηλαδή τέσσερις, θα επηρεάσουν τον στον 5ο και τον 11 οίκο σας καθώς θα αρχίζει η νέα χρονιά. Νέοι άνθρωποι και νέοι φίλοι / ομάδες θα έχουν καθοριστική σημασία το 2020. Αυτή θα ήταν η κατάλληλη ώρα να εργαστείτε σκληρά για ένα δημιουργικό έργο, όπως το γράψιμο το πρώτο σας βιβλίο ή να αποκαλύψετε τα ταλέντα σας κατά κάποιο τρόπο.
Μερικοί από εσάς θα έχουν νέα μωρά (ή κατοικίδια ζώα;) ή αυξημένες ευθύνες κατά το 2020. Από τις 21 Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου, γεγονότα ή καταστάσεις με τη δουλειά σας ή με τους συναδέλφους σας θα απαιτήσουν έναν πιο προσεκτικό χειρισμό. Εάν έχετε αναλάβει μια σκληρή δουλειά ή ένα δύσκολο έργο θα πρέπει να χαλαρώσετε τον Ιούνιο, και μετά την 1η Ιουλίου, μπορεί να αισθάνεστε προετοιμασμένοι για να αναλάβετε ευθύνες σας όσο αφορά τα οικονομικά σας ή επενδύσεις, αν και θα μπορούσε να είναι μια μικρή απότομη καμπύλη πτώσης για πολλούς από εσάς.
Η ερωτική ζωή θα γίνεται όλο και πιο ιδεαλιστική, πιο πνευματική και εκλεπτυσμένη καθώς θα έχετε την τάση να προσελκύεται πιο πνευματικούς, καλλιτεχνικούς φίλους και συντρόφους.
Να είστε πιο σαφείς με τους άλλους για το ποιος κατέχει τι και τις επιθυμίες σας καθώς επίσης και για οποιαδήποτε οικονομική ή επιχειρηματικές συναλλαγές από τον Ιούλιο έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Ετοιμαστείτε για μια νέα δουλειά ή μια πιο ουσιαστική καθημερινή ρουτίνα καθώς θα ξεκινά το 2021.
ΖΥΓΟΣ
Θα είναι πιθανό να νιώσετε την ανάγκη αλλά και να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια το 2020. Κάποια ανακαίνιση στο σπίτι, πιθανόν να στρέψετε τον ενδιαφέρον σας προς την αγορά γης ή γενικότερα προς τον τρόπο ζωής. Εάν όμως υπάρχουν προβλήματα, σχεδιάστε προσεκτικά και προχωρήστε με ακεραιότητα. Οι γονείς σας είναι πιθανό να γίνουν το επίκεντρο της ζωής σας το 2020 . Η αγορά ή πώληση ακινήτων είναι άλλη μια ισχυρή δυνατότητα. Πρέπει να κάνετε την δουλειά σας όπως εσείς ξέρετε.
Στα τέλη Μαρτίου, η ενέργεια σας μετατοπίζεται για να συμπεριλάβει ένα νέο δημιουργικό σχέδιο ή μια κατάσταση με ένα νέο άτομο. Η πρόοδος μπορεί να είναι αργή αλλά σταθερή. Μετά την 1η Ιουλίου, χρησιμοποιήστε τη κρίση σας για να επιλέξετε ένα συνεργάτη η σύντροφο και να λάβετε μέτρα για τη βελτίωση της επικοινωνιακών δεξιοτήτων και προσδοκιών σας.
Άλλοι μπορεί να μην έχουν τα φιλανθρωπικά κίνητρα που επιθυμείτε να έχουν. Θα είναι όμως μια χρονιά γεμάτο περιπέτειες και θα υπάρχει άφθονος συναισθηματικός χρόνος μέχρι τον Νοέμβριο, καθώς θα προετοιμάζεστε για μια σημαντική περίοδο αυτοδημιούργητης έκφρασης το 2021, και ενδεχομένως κάνοντας περισσότερο χώρο στην καρδιά σας για έναν νέο έρωτα στον ορίζοντα η νέα πράγματα γενικότερα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη.
Ο Ουρανός στον 8ο οίκο μετασχηματισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα – για τα επόμενα επτά χρόνια. Αυτό δείχνει την τάση για σεξουαλικό πειραματισμό. Σημασία έχει ότι παλιοί κανόνες απορρίπτονται ώστε να μάθετε νέα πράγματα και τι λειτουργεί καλύτερα για σας. Η υγεία είναι ένα ζήτημα για εσάς φέτος, όπου και πάλι θα υπάρξουν πολλοί πλανήτες σε ευθυγράμμιση που θα δημιουργούν πίεση και άγχος. Ωστόσο, ο οίκος υγείας είναι ισχυρός, απλά είναι θέμα διαχείρισης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επικοινωνία αποκτά πολύ μεγάλη σημασία για σας κατά την περίοδο 2019-2020. Ίσως τώρα οι επαγγελματικές σας ευθύνες και προτεραιότητες αλλάξουν ή χρειάζονται αλλαγή ή ίσως εργάζεστε για να βελτιώσετε τα επίπεδα οικειότητας σε μια σημαντική σχέση. Στις αρχές του 2020 οι εκλείψεις θα επηρεάσουν τον 3 και τον 9ο οίκο σας, που συνδέονται με τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, ή τα αδέλφια σας και το κοντινό περιβάλλον σας γενικότερα, όπου θα είναι στο επίκεντρο για την χρονιά αυτή. Υποστηρίξτε το νευρικό σύστημα σας με καλή διατροφή και αρκετή ξεκούραση, όπως μπορείτε, το 2020.
Κατά τα τέλη Μαρτίου, μπορεί να αισθάνεστε ταραγμένοι ή απογοητευμένοι καθώς Αρης και Κρόνος θα μετακινούνται μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου. Καλύτερα θα ήταν να περιμένετε για μια καλύτερη περίοδο. Μέχρι τα μέσα Μαΐου, το κλίμα μπορεί να βελτιωθεί στο σπίτι σας, και μέχρι το τέλος Ιουνίου, η ζωή σας θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική και συναρπαστική, αλλά και ανάλαφρη αλλά όμως ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να ταξιδέψετε.
Μετά την 1η Ιουλίου, περιμένετε γεγονότα που θα απαιτήσουν την προσοχή σας στο χώρο εργασίας, ενδεχομένως αυτό να συνδέεται με ενοχλητικούς συναδέλφους. Κάθε νέα ανησυχία για την υγεία, εάν προκύψει κατά τον Ιούλιο-Νοέμβριο, θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα φλεγμονής ή μεγάλης έντασης με κάποια επίπτωση στο σώμα σας.
Η άσκηση μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την χρονιά αυτή, ειδικά αν εσείς κάνετε μια αρκετά αγχωτική και δύσκολη εργασία. Καθώς το 2021 θα ανατέλλει, προετοιμαστείτε – ή υιοθετήστε μια στρατηγική για ένα νέο καθεστώς διαβίωσης ή ένα σημαντικό νέο απόκτημα, για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής για εσάς και την οικογένειά σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το έτος 2020 θα απαιτήσει να γίνετε πιο πολυμήχανοι και να διαχειριστείτε την υλική σας ζωή με περισσότερη ικανότητα. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε περιορισμούς εισοδήματος, ή θα μπορούσε να οφείλεται σε περισσότερες οικονομικές ευθύνες (που θα μπορούσαν να προκύψουν για καλό λόγο, όπως για παράδειγμα, ένα νέο μωρό στην οικογένεια). Δώστε προσοχή στο πώς θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας και το πώς θα ικανοποιείτε τις ανάγκες σας μέσα στο 2020. Εξετάστε τι έχει πραγματική αξία για σας και τι είναι αυτό που μπορείτε να αφήσετε πίσω σας. Μπορεί να αισθανθείτε ένα επείγον κάλεσμα για να ολοκληρώσετε μια σημαντική αποστολή ζωής.
Προς τα τέλη Μαρτίου, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να μάθετε νέες δεξιότητες ή να πάρετε ένα μαθήματα, ή ίσως ένας αδελφός σας η γενικότερα δικός σας άνθρωπος να χρειάζεται τη βοήθειά σας. Κατά τα μέσα Μαΐου, η κατάσταση αυτή χάνεται και υπάρχει μια ευκαιρία για να βελτιώσετε το εισόδημά σας.
Μετά την 1η Ιουλίου, ο πλανήτης Άρης φαίνεται να ξοδεύει το υπόλοιπο της χρονιάς στον 5ο οίκο σας, συμπεριλαμβανομένης μια μακράς ανάδρομης πορείας, έτσι όλα τα θέματα που συνδέονται με τον 5ο οίκο, αναθερμαίνονται: οι νέοι ή τα παιδιά (ενδεχομένως κατοικίδια ζώα), αυτοέκφραση και δημιουργικότητα, περιπέτειες όλων των ειδών; και την ανάληψη ρίσκου.
Οι φλογεροί έρωτες είναι επίσης δουλειά του Αρη στον 5ο οίκο. Αλλά θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε σε βαθύτερα ερωτήματα για αυτοαξιολόγηση για ολόκληρο το χρόνο.
Ο Ποσειδώνας στον 4ο οίκο σας θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην πνευματική σας ανάπτυξη αλλά και στην βελτίωση του σπιτιού σας, της οικογένειας αλλά και της συναισθηματικής σας ισορροπίας. Ο Ουρανός στον 6ο οίκο σας θα συνεχίσει να δημιουργεί αστάθεια στον τομέα της εργασίας και κάποια νευρικότητα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η προσωπική σας ταυτότητα έχει υποστεί ριζικές αλλαγές αλλά και θα είναι ακόμα πιο έντονο μέσα στο 2020. Ποιοι είστε στα αλήθεια? Η εμφάνισή σας αντικατοπτρίζει αυτό που είστε; είστε ικανοποιημένοι; Η κριτική των άλλων μπορεί να είναι χρήσιμη, ακόμη και αν είναι έντονη πολλές φορές. Με εκλείψεις στο ζώδιο σας (και στον Καρκίνο), σημαντικά γεγονότα είναι πιο πιθανό μέσα στο 2020 να αλλάξουν τη ζωή σας.
Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας δείχνουν μια επανευθυγράμμιση από το επιφανειακό ή το περιττό προς στο βαθύ και το πιο σημαντικό. Αυτή είναι μια μακρά διαδικασία, αλλά οι αλλαγές θα είναι πιο προφανής κατά τον Ιανουάριο-Μάρτιο του 2020 και πάλι μετά την 1η Ιουλίου. Ο Δίας θα είναι επίσης στο ζώδιο του Αιγόκερω το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, έτσι θα υπάρξει άλλη μια ευκαιρία για επέκταση, ειδικά κατά τον Απρίλιο και ενδεχομένως πιο νωρίς.
Μπορείτε να μεταφερθείτε σε μια θέση εξουσίας ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες για καλό αυτή την χρονιά. Φροντίστε να ενισχύσετε το φυσικό σας σώμα με ό,τι χρειάζεται. Όμως μην παραμελείτε την υγεία σας (συμπεριλαμβανομένης και μια επίσκεψη σε οδοντίατρο). Μετά την 1η Ιουλίου, γεγονότα στο σπίτι ή με μέλη της οικογένειας απαιτούν περισσότερη προσοχή. Ιδέες για αναδιαμόρφωση ή νέες προσθήκες στο σπίτι σας μπορεί να εφαρμοστούν. Ο Άρης στον Κριό για έξι μήνες μπορεί επίσης να κάνει τις σχέσεις σας κάπως παράξενες.
Να είστε υπομονετικοί με το πώς εξελίσσονται τα γεγονότα καθώς θα βαδίζετε προς το 2021, κάντε κάποια έρευνα για το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, ώστε να κάνετε την ζωή σας πιο σταθερή και δυνατότερη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Δία, Τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τις εκλείψεις στον 12ο οίκο σας το 2020, δεν είναι το «εξωτερικό» που έχει σημασία τώρα, αλλά το «εσωτερικό». Η πνευματική σας ζωή μπορεί να έρθει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, ακόμα και αν δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στην εξωτερική σας ζωή. Το 2019 και το 2020, θα έχετε την ευκαιρία να προβληματιστείτε για την ζωή σας, να κάνετε μια εκτίμηση για το τι είναι αυτό που δουλεύει και τι δεν δουλεύει για σας, και εγκαταλείψετε τις καταστάσεις που σας κρατούν πίσω και σας εμποδίζουν.
Η συναισθηματική σας υγειά μπορεί να βελτιωθεί με συνεχείς προσπάθειες, υπό την επιρροή ενός πνευματικού οδηγού, η θεραπευτή, αν εσείς είστε ανοικτοί προς αυτό για να λάβετε την κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη. Η σωματική σας υγεία μπορεί να βελτιωθεί με τις ανάλογες προσπάθειες, επιπλέον.
Η περίοδος από τα τέλη Μαρτίου έως τον Ιούνιο του 2020 απαιτεί περισσότερη σκληρή δουλειά ή μπορεί οι ευθύνες να αυξηθούν, αλλά θα έχετε περισσότερη ενέργεια εκείνη την εποχή για να ανταπεξέλθετε κατάλληλα. Ο Ιούνιος είναι μια καλή περίοδος για να αυξήσετε το εισόδημά σας.
Μετά την 1η Ιουλίου, δώστε περισσότερη προσοχή προς τις σχέσεις με τα αδέλφια σας η τους συγγενείς και δικούς σας ανθρώπους ενώ επιδιώξετε περισσότερη εκπαίδευση ή μάθηση νέων δεξιοτήτων μέσω σεμιναρίων όπου θα βοηθήσει την δουλειά σας. Πηγαίνετε το αυτοκίνητό σας για έναν έλεγχο τον Ιούνιο ή πιο νωρίς. Τον Ιούλιο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση (μέχρι το τέλος της χρονιάς).
Αντλείστε ενέργεια από την εσωτερική σας ζωή. Καθώς το 2021 θα πλησιάζει, μπορεί να αισθανθείτε ότι κάτι ολοκαίνουργιο αναδύεται και ίσως η καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας να πάρουν μια νέα κατεύθυνση η προοπτική.
ΙΧΘΕΙΣ
Είστε διατεθειμένοι να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους, ομάδες, ή κοινωφελής υπηρεσίες, ενδεχομένως που εργάζονται για διάφορα πολιτικά ή κοινωνικά αίτια το 2020. Σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων διότι θα υπάρχει περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τους στόχους σας κατά την διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς.
Η επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων στην κοινωνική σας ζωή μπορεί να σημαίνει ότι είστε μέρος του τρόπου με τον οποίο εσείς βαδίζετε στην ζωή σας. Θα μπορούσατε να κάνετε νέες φιλικές σχέσεις με διάρκεια ή να ανεβείτε περισσότερο στην δουλειά σας σε θέση ευθύνης και εξουσίας, είτε σε ομάδες που ανήκετε είτε στην καριέρα σας.
Οι ανταμοιβές από τις προηγούμενες προσπάθειες σταδιοδρομίας οφείλονται και είναι πιθανές να υλοποιηθούν, ιδίως στα μέσα Μαρτίου έως τον Ιούνιο του 2020, αλλά βρείτε χρόνο για ό,τι κάνετε αλλά και για να στηρίξετε τη συναισθηματική σας και πνευματική υγεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι νέοι ή τα νέα δημιουργικά έργα θα κάνουν το 2020 πολύ πιο ενδιαφέρον.
Κατά τον Ιούνιο θα είστε πολύ απασχολημένοι και ενεργοί. Μετά την 1η Ιουλίου, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για τη δημιουργία ενός εισοδήματος ή τη διαχείριση της επιχείρησής σας και της περιουσίας σας και θα μπορείτε να διεκδικήσετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε ή να φροντίστε τον εαυτό σας όταν υπάρχει έλλειψη ισορροπίας ή βρίσκεστε ανάμεσα σε ανθρώπους που σας προκαλούν.
Τα έξοδα ενδέχεται να είναι απροσδόκητα υψηλά από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε προσπαθήστε να βάλετε στην άκρη κάποια χρήματα. Καθώς θα τελειώνει το 2020, μπαίνετε σε ένα 20ετή κύκλο που υπογραμμίζει την εσωτερική σας ζωή περισσότερο από την εξωτερική.
Ευχές για μια Όμορφη και Δημιουργική Χρονιά γεμάτη Υγεία και Ευτυχία σε όλους! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2020!!!
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια