Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

David Icke: Η ιστορία της ζωής του 1952

David Icke: Η ιστορία της ζωής του 1952

Αντάρτης: Η ιστορία της ζωής του Ντέιβιντ Άικ για όσα προειδοποίησε και τον περιγέλασαν

Γέννηση: 29 Απριλίου 1952, Λέστερ, Ηνωμένο Βασίλειο
H ταινία «Αντάρτης» (Renegate) είναι ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει τον Ντέιβιντ Άικ, τον «τρελό», που αποδείχθηκε σωστός ξανά και ξανά και ξανά.
Ο Ντέιβιντ Άικ προειδοποιεί επί σχεδόν 30 χρόνια για ένα ερχόμενο παγκόσμιο οργουελικό καθεστώς στο οποίο οι πολύ λίγοι θα υποδούλωναν την ανθρωπότητα μέσω ελέγχου της οικονομίας, της κυβέρνησης, των ΜΜΕ και μιας στρατιωτικοποιημένης αστυνομίας που εποπτεύει αδιάκοπα τον μικροτσιπαρισμένο πληθυσμό.
Έχει πει ότι η «φυσική» πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση και αυτό που νομίζουμε ότι είναι ο «κόσμος» είναι μια ολογραφική προσομοίωση ή «Matrix» δημιουργημένη από μια μη ανθρώπινη δύναμη για να παγιδεύσει την ανθρώπινη αντίληψη σε συνεχιζόμενη υποτέλεια.
Τον αποκαλούσαν «φευγάτο», «τρελό», «παρανοϊκό», και υπέστη δεκαετίες γελοιοποίησης, απόρριψης και κακοποίησης. Ω, αλλά πώς αλλάζουν τα πράγματα!
Σήμερα τα βιβλία του διαβάζονται σε όλο τον κόσμο και οι διαλέξεις του παρακολουθούνται από χιλιάδες σε κάθε ήπειρο. Γιατί; Διότι ό,τι είπε και έχει τόσο περιγελαστεί, συμβαίνει τώρα στα παγκόσμια γεγονότα, και ακόμη και μέινστριμ επιστήμονες συμπεραίνουν ότι η πραγματικότητα είναι πράγματι μια προσομοίωση.
Σχεδόν κάθε μέρα κάτι που ο Ντέιβιντ Άικ είπε πριν από πολύ καιρό υποστηρίζεται από συμβάντα και αποδείξεις.
Όπως είπε ο Μαχάτμα Γκάντι:
«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε περιγελούν, στη συνέχεια σε πολεμούν, και τότε νικάς». Η ώρα του David Icke έχει φτάσει.
Παρακολουθείστε το υποτιτλισμένο στα ελληνικά βίντεο από το κανάλι VideoTranslations του YouTube και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:
Αντάρτης – Η ιστορία της ζωής του Ντέιβιντ Άικ (επίσημο τρέιλερ)


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια