Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

WiFi Radiation - ακτινοβολία ορατή στο ανθρώπινο μάτι

Οι εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το βίντεο δημιουργήθηκαν από τον Nickolay Lamm του MyDeals.com, σε συνεργασία με τον M. Browning Vogel, Ph.D., έναν αστροβιολόγο και πρώην υπάλληλο της NASA Ames. Ο Nickolay χρησιμοποίησε τις πληροφορίες για να δημιουργήσει εικόνες που απεικονίζουν το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα των σημάτων Wi-Fi σαν να ήταν ορατά στο ανθρώπινο μάτι.
Η WiFi ακτινοβολία είναι σιωπηλή, κρυφή, και κυριεύει τον κόσμο μας. Οι περισσότεροι από εμάς δεν την σκεφτόμαστε καθόλου γιατί δεν μπορούμε να την νιώσουμε. Άλλοι ωστόσο μπορούν. Αλλά αν μπορούσαμε να την δούμε;
Αλλά τι θα μπορούσατε να το δείτε;
Ο καλλιτέχνης, Nickolay Lamm του MyDeals.com, αποφάσισε να το κάνει αυτό.
Σε συνεργασία με τον M. Browning Vogel, Ph.D., έναν αστροβιολόγο και πρώην υπάλληλο της NASA Ames, η Lamm χρησιμοποίησε τις πληροφορίες για να δημιουργήσει εικόνες που απεικονίζουν το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα των σημάτων Wi-Fi σαν να είναι ορατά για τον άνθρωπο μάτι.

Εδώ δείτε τις εικόνες του Nickolay με το σχόλιο του Dr Vokels:
WiFi Ακτινοβολία στη Νέα Υόρκη, Σέντραλ Παρκ
Δρ Vogel: "Το Wifi καταλαμβάνει τη ζώνη ραδιοσυχνοτήτων του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος μεταξύ πραγματικών ραδιοκυμάτων και μικροκυμάτων (χρησιμοποιείται για να ακούσετε το παιχνίδι και να μαγειρέψετε το δείπνο σας, αντίστοιχα). Αυτή η ζώνη συχνοτήτων σημαίνει ότι τα κιβώτια wifi και οι υπολογιστές μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν δεδομένα ως ηλεκτρομαγνητικά κύματα που έχουν απόσταση απόσταση 3 έως 5 ιντσών μεταξύ κάθε παλμού του κύματος. Οι παλμοί wifi εμφανίζονται εδώ ως πολύχρωμες σφαίρες που εκπέμπουν από την πηγή, κοντά στο δεξί μέρος της εικόνας. Οι πομποί Wifi είναι βασικά μια κεραία εξοπλισμένη με ένα πρωτόκολλο μετάδοσης που χωρίζει τη ζώνη συχνοτήτων σε διάφορα τμήματα, τα οποία αναφέρονται ως κανάλια. Τα δεδομένα μπορούν να μεταδοθούν σε κάθε κανάλι ή για να στέλνουν και να λαμβάνουν μεγαλύτερες ποσότητες δεδομένων με ταχύτερους ρυθμούς. Αν και το χρώμα αντιπροσωπεύει το δικό του μοναδικό, ορατό τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος, χρησιμοποιούμε κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και άλλα χρώματα για να δείξουν τα αόρατα κανάλια wifi που αποτελούν το συνολικό σήμα wifi. Τα πεδία Wifi είναι συνήθως σφαιρικά (όπως αυτά εδώ) ή ελλειψοειδή και εκτείνονται περίπου 20-30 μέτρα, υποθέτοντας ένα τυπικό από το κιβώτιο wifi. "
Δρ Vogel: "Το Wifi είναι ένα ενεργειακό πεδίο που μεταδίδεται ως κύματα. Τα κύματα έχουν ένα συγκεκριμένο ύψος, απόσταση μεταξύ τους και ταξιδεύουν με μια συγκεκριμένη ταχύτητα. Η απόσταση μεταξύ wifi κυμάτων είναι μικρότερη από αυτή των ραδιοκυμάτων και μεγαλύτερη από αυτή των μικροκυμάτων, δίνοντας wifi μια μοναδική ζώνη μετάδοσης που δεν μπορεί να διακοπεί από άλλα σήματα. Τα κύματα Wifi είναι περίπου 3 έως 5 ίντσες από την κορυφή έως την κορυφή. Οι κορυφές των κυμάτων μεταφράζονται σε 1 από έναν υπολογιστή και οι καμπύλες ισούνται με 0. Οι αλυσίδες των 1 και 0 μπορούν να μεταφραστούν στα γράμματα, τους αριθμούς και τους κωδικούς που απαρτίζουν τους ιστότοπους, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Τα τυπικά wifi κύματα μειώνονται στο πλάτος, καθώς ταξιδεύουν περισσότερο από την πηγή και γι 'αυτό τα κύματα είναι μεγαλύτερα προς τα δεξιά και μικρότερα προς τα αριστερά, υποθέτοντας ότι η πηγή είναι κάπου κοντά στα δεξιά της εικόνας.
WiFi Ακτινοβολία στην Ουάσιγκτον DC
Δρ. Vogel: "Οι δρομολογητές Wifi που είναι στερεωμένοι σε κτίρια, θέσεις φωτισμού και άλλο αντικείμενο δημιουργούν ένα κυκλικό πεδίο δεδομένων γύρω τους. Αυτές οι κεραίες έχουν ένα πανευθυντικό σήμα που εκτείνεται εξίσου προς όλες τις κατευθύνσεις, που εμφανίζονται ως κυκλικές ζώνες. Το Wifi μεταδίδεται σε συχνότητα μεταξύ ραδιοφώνου και μικροκυμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι τα κύματα ή οι παλμοί είναι περίπου έξι ίντσες μεταξύ τους, όπως φαίνεται από τις χρωματιστές, κυκλικές ταινίες. "
EMF στην Ουάσιγκτον
Δρ Vogel: "Τα κύματα Wifi ταξιδεύουν μέσω του διαστήματος ως ταχείες, κωδικοποιημένες παλμοί ή κύματα δεδομένων. Ένα πλαίσιο ψύξης αυτών των παλμών θα έδειχνε ότι οι παλμοί είναι περίπου 6 ίντσες μεταξύ τους (όπως φαίνεται από τις ελαφρώς χρωματιστές ζώνες που διέρχονται από το διάστημα σε αυτή την εικόνα). Οι δρομολογητές Wifi είναι βασικά κεραία που μπορεί να στέλνει δεδομένα σε πολλαπλές συχνότητες ταυτόχρονα. Αυτές οι πολλαπλές συχνότητες εμφανίζονται ως μπλε, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα χρώματα που διαπερνούν το χώρο γύρω από το εμπορικό κέντρο. Τα δεδομένα από αυτές τις πολλαπλές συχνότητες στροβιλίζονται γύρω στο διάστημα όπως φαίνεται εδώ, αλλά μπορούν να μεταφραστούν χρησιμοποιώντας ένα κοινό σύστημα ετικετών που γίνεται κατανοητό από τις ασύρματες συσκευές. "
WiFi ακτινοβολία στο Needle στην Ουάσιγκτον
Δρ Vogel: "Οι δρομολογητές Wifi ή η κεραία μπορούν να συνδεθούν με δέντρα, κτίρια, φωτιστικά και άλλες κατασκευές. Ένας τυπικός υπαίθριος δρομολογητής μπορεί να προβάλει το σήμα του σε απόσταση τουλάχιστον 300 ποδών από τη θέση του. Αντικείμενα όπως τα δέντρα μπορούν να παρεμποδίσουν το σήμα έτσι ώστε να πρέπει να αυξηθούν από πολλαπλούς δρομολογητές wifi τοποθετημένους σε διαφορετικές θέσεις. Πολλαπλοί δρομολογητές μπορούν να δημιουργήσουν ένα πεδίο που εκτείνεται σε ολόκληρο το εθνικό εμπορικό κέντρο της Washington DC, όπως φαίνεται εδώ."

Προστατεύστε τον εαυτό σας από την ακτινοβολία WiFi
Οι δρομολογητές WiFi και τα μόντεμ εκπέμπουν παλμική ακτινοβολία μικροκυμάτων ακριβώς όπως τα κινητά τηλέφωνα. Αυτή η τεχνολογία δεν είναι ασφαλής. Κάντε κλικ εδώ για τις συμβουλές προστασίας WiFi μου.
μετάφραση google
πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια