Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τον έκαψαν ζωντανό γιατί βίασε κορίτσι με νοητική υστέρηση

Εικόνες σοκ στη Νότια Αφρική
Όταν η αστυνομία πήγε στο χωριό Muhovhoya στην περιοχή Λιμπόπο στη Νότια Αφρική βρήκε τα καμένα υπολείμματα του 39χρονου.
Η τοπική κοινότητα τον είχε κατηγορήσει για σeξουαλική επίθεση σε βάρος της 17χρονης κοπέλας την ώρα που εκείνη μάζευε ξύλα για το τζάκι.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του συνταγματάρχη Moatshe Ngoepe η κοπέλα ήταν με άλλες γυναίκες όταν ο άνδρας τους επιτέθηκε. Σύμφωνα με όσα είπε… «Οι άλλες γυναίκες μπόρεσαν να φύγουν, αλλά το κορίτσι έμεινε πίσω και ο 39χρονος τη βίασε».
Όταν στο χωριό άκουσαν για το περιστατικό λέγεται ότι συναντήθηκαν για να «συζητήσουν το θέμα». Παρακολούθησαν τον 39χρονο, του επιτέθηκαν με αντικείμενα πριν τελικά τον πυρπόλησαν.
Για το θέμα ασχολείται η αστυνομία που αναζητά πληροφορίες για την υπόθεση. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις ούτε έχει εντοπιστεί κάποιος ύποπτος.
Η αστυνομία καταδίκασε το περιστατικό και ζήτησε από τους πολίτες να σεβαστούν τον νόμο. «Όσοι εξακολουθούν να συμμετέχουν σε αυτές τις βάρβαρες πράξεις θα αντιμετωπίζονται σκληρά και χωρίς συμβιβασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια